yaa yönetici arkadaşlardan ricam şu kendini bilmezi banlayacakmısınız engelleyecekmisiniz herif ne konuştuğunu bilmiyor lütfen...
Printable View
yaa yönetici arkadaşlardan ricam şu kendini bilmezi banlayacakmısınız engelleyecekmisiniz herif ne konuştuğunu bilmiyor lütfen...
Tamamdır :)
Bir elin parmağı nasıl bir değilse Adana'lıların da hepsini bir tutmak yersiz olur. Ben de üniversitede bir çok Adana'lı arkadaş ile tanıştım küfürlü konuşuyorlar ki bende günlük yaşantımda çok küfür ederim ama Allah kitap küfür etmiyorlardı. Allah kitap küfür eden farklı illerden de bir çok tanıdığım var "BarKing" bazen sivri yersiz yorumlar yapıyor çokta ciddiye alınmaması lazım güzel bi konu dağıtmaya gerek yok.
yetkili moderator beyefendi evrenoz den silemsini rica edebilrmym mesajlarimi, zahmet olucak affedersiniz
Su cocugun biri ellerini ayaklarini kirsin da forum rahatlasin
hadisten çok kavga ediliyo başlığa saygı biraz burası allah kelamı konuşulcak yer barking fitne sokma allah rızası için çık bu sayfadan
Bari bu konuda tartışma çıkmasın barkın sende takılma bari bu konuda lütfen.
Barkın çocuğum olsan eldivenle severdim seni.
Ali radiyallahu anh şöyle demiştir:
“Sabrın imandaki yeri, başın vücuddaki yeri gibidir. Sabır giderse iman da gider!”
İbni Ebi Şeybe İman 48
Cahiller içinde bir Alim, Ölüler içinde bir diri gibidir.
Hadis-i Şerif.
- Hz. Ebü Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm)'in şöyle söylediğini işittim:
"Sizden birinizin kapısının önünden bir nehir aksa ve bu nehirde hergün beş kere yıkansa, acaba üzerinde hiç kir kalır mı, ne dersiniz?"
"Bu hal, dediler, onun kirlerinden hiçbir şey bırakmaz!" Aleyhissalâtu vesselâm:
"İşte bu, beş vakit namazın misalidir. Allah onlar sayesinde bütün hataları siler" buyurdu."
Buhâri, Mevâkît 6; Müslim, Mesâcid 282, (666); Tirmizî, Emsâl 5, (2872); Nesâî, Salât 7, (1, 231); Muvatta, Sefer 91, (1,174).
Gereksiz mesajları ve üyeleri temizleyelim de
sadece Hadisler kalsın.
Ben demiştim demeyi sevmem ama, ben demiştim.
tartışmayı uzatıcı yorumlar yerine konunun amacına yönelik mesajlar atmanız daha yerinde olacaktır.
Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
Buhâri, İlim, 11; Müslim, Cihâd, 6.
"...Allah’a ve ahiret gününe imân eden misafirine ikramda bulunsun…"
(Buhârî, “Edeb”, 31, 85; Müslim, “Îmân”, 74, 75)