custom kendi konusunda profesyoneldir. iscilikleri olsun dostuklari olsun on numara adamlardir
Resimdekini ben kullandım. Açıkcası filitre ufak olduğu için çok başarılı bir performansı olduğunu söyleyemem. Ama bendeki fiber değil karbon tipi ısı konusunda çok başarılı. Resimdeki filitre kabını yapmak güzel fikir ancak onun dışına ısı yansıtıcı bir plaka ile kaplamak lazım diye düşünüyorum. Bence o şekilde saç malzeme komple ısınacağı için dezavantaj oluşturabilir.
extra konu acmak istemedim buradan sorayım.
custom garage su an maslakta mıdır?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Custom garage ın yeri sorulmak için hortlamış konu ama konunun başını görüpte yorum yapmadan duramadım
Evvela çok fazla malzeme bilgisine malzemelerin ısı geçirgenlik detaylarını bilmeye gerek olmadan aluminyum veya metal vb malzemelerin ısıyı muazzam geçirdiğiniz bilmeyen yoktur
Şöyle düşünün çatalın ucunu çakmakla ısıttğınızda diğer en uç taraftan tutmanıza rağmen eliniz yanar çatalı yere atarsınız sıcaktan..
Neden ısıyı çok iyi iletir teknik bilgiye gerek var mı yok çocuk da bilir ellemez..
Peki bunu bile bile daima soğuk hava ihtiyacı olan hava filtresine " ısı kalkanı" !! yapmak için neden aluminyum ,saç metal vb malzemelerin kullanılıyor
Yangına körükle gitmek denmez mi buna ?
Neyse fiber ucuz ve en iyi yöntem
ısıyı iletir ama gofrajlı iyi bi izolasyon aluminyum plaka yada sargıyı ısıyı çekmiyor ayna gibi yansıtıyor.Biz daha önce büyük şehir trafolarına kullanıyorduk vernik atıp kabloları yanmaz cam elyaf sarıp ustune alumınyum sargı cekıyorduk.Aslında alumınyumum gorevı orda ısıdan korumak değil ısıyı yansıtma gibi bi görev.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)