![]()
dışarıda yaptırdığım zaman böyle bir kutunun bana maliyeti ne olur kendim nasıl yapabilirim sacı falan nereden bulabilirim ? birde custom garage hakkında bilgim yok işçilikleri fiyatları hakkında biri bilgilendirebilir mi acaba ?
![]()
dışarıda yaptırdığım zaman böyle bir kutunun bana maliyeti ne olur kendim nasıl yapabilirim sacı falan nereden bulabilirim ? birde custom garage hakkında bilgim yok işçilikleri fiyatları hakkında biri bilgilendirebilir mi acaba ?
Bu benım aracımdaki aynı işi görücegi için cok fazla ugrasmadım gittim kalıp cıkarım sac kestirdim daha sonra kapladım gerekli yerlere montajını yaptım o kadar.
Maliyet ise 35tl filan tuttu.
Bende 1.2 TSI varken yaptırmıştım orada, işçilik güzeldi, ilgi iyiydi, ben böyle bi ısı kalkanı istemiştim birçok yerle konuşmuştum bunu kimse yapmamıştı. Custom Garage uğraştı, yanında keyifli muhabbetleri de cabası.
Ürünler alüminyum levhalardır. Uygunluğuna göre kesiyorlar kalıp oluşturuyorlar. Fiyat konusunu kendileriyle görüşmeniz daha uygun olur..
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Cupradaki sistem için 350 lira dediler. Polo gti için sormuştumda aynısını ordan biliyorum.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Astra GTC niz var anladığım kadarı ile
bu tip işlemleri,
Opel Tech Service - Selim Usta uyguluyor oldukça da iyidir işçiliği
Proje araçlarında yaptığı araçlar vardır, bir görüşün derim...
Loading...
f.booktan,zamanında buradan bende fiyat sordum cevap alamadım nete pek bakmıyorlar heralde arayıp ulaşmak lazım
filtremde bu bunu kutu içine alıp türbülansa sokma diyorlar ama ucu kapalı kalıyor kutu içine aldığımda ucunu acıp hem sesi artırıp hemde motordan uzaklaştırmış olucam aklıma karıştı açıkçası![]()
bu filtrede kutuya gerek yok bnce, açıkfiltreler için o resimlerdeki kutular..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Demon Tweeks Rectangular Intake Duct - Demon Tweeks
Revotec Wide Rectangular Intake Duct - Demon Tweeks
Revotec Side Air Duct - Demon Tweeks
hava girişini büyütmem ve filtremi uzaklaştırmam için bu tip bir aparata ürüne ihtiyacım var nereden bulabilrim acaba bu ürünü ?
boruyu uzatıp tampona yakın bıyere vermen mantıklı olur soguk havayı daha ıyı emer arac yurur haldeyken.Custom garage maslakta işçilikleri iyidir tavsiye ederim
fibercilerde yaptıra bılırsınn onlarda olculerı vardır ıstedıgın olcude hallederler ama malıyet bıraz fazla olabılır
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)