1 numaralı logo çok kullanışsız olur. 3. logo en iyisi.
1 olmus bence. tarla dansa bahce daha cezbeden bir kelime.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
bencede 1 tarz duruyor diğerleri sıradan
1.seçenek özgün bir tasarım olmuş bence (ayrıca kurumsal bir firma hissi uyandırıyor), belki "bensatarım" ın renk alternatifleri denenebilir. (toprak rengi mantıklı ve yeşil ile uyumlu olur.)
1 deki şekil olmasa gayet hoş olurmuş. 2 ve 3 çok basit olmuş. Bensatarım'ı birleşik yazmak yerine ayrı yazmayı deneyin. Ben ilk baktığımda Ben satarım olarak algıladım. logoyu yazıdan ayrı birşey yapmanız daha verimli olur. Misal shell. yazısı olmasada logodan ne olduğunu anlarız..
bir dir bir. resim ve açıklama organik ürünler üzerinde çağrışım yapıyor gibi. nerde o eski meyve sebzeler diyenleri etkileyebilecek gibi duruyor. diğerleri zarzavat kasalarındaki stickerlara benziyor![]()
Ben satarım olarak algıladıysanız amacımıza ulaşmışız demektir))
Organik tarım yapmıyoruz , toptan satış yapıyoruz. Yani çiftçilerin ürettiklerini alıp satıyoruz . O yüzden bilinçli olarak ben satarım çağrışımı yapmak istiyorum.
Bensa ve tarım kelimelerinin ısrarla birleşik olma sebebi bu
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
2 nularalı logo kullanım açısından daha özdeşleşecektir markanızla. güzel bi espri yakalanmış ancak tarlamızdan sofranıza metnini daha ince bi karakter kullanmanızı öneririm özellikli digital basılcak işler boyut ufaldıkça problem yaşarsınız hemde biraz yoğun geldi gözüme işi rahatlatmış olursunuz
1 numaralı logo cok guzel ve çok elit duruyor fakat ambalaj yada urunlerınızde baskılarda duzgun çıkmayabilir yada cıksada güzel gözükmeyebilir. logo konusunda kımınle çalıştıysanız 1 numaralı logo uzerınde daha ıyı bır çalışma yapıp hatları ve renkleri belirginleştirerek kullanabilirsiniz.
Bizde tarım sektorundeyiz ve diğer iki logo bu sektörde sizde biliyorsunuzki çok fazla benzeri mevcut bu sebepten farklı akılda kalıcı birşey prestijiniz açısından çok daha iyi olacaktır.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
tasarımla uğraşan biri olarak 3 diyorum en uygunu 1'de fena değil ama eksik geliyo insanın gözüne.
L4404 | you are away
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)