bugun itibari ile ionia serverındakı priestımı satmıs bulunuyorumelımde halen az miktarda item ve gb bulunmaktadır :P wow akar bi yandanda diablo ama knight bitmiştir closed
![]()
bugun itibari ile ionia serverındakı priestımı satmıs bulunuyorumelımde halen az miktarda item ve gb bulunmaktadır :P wow akar bi yandanda diablo ama knight bitmiştir closed
![]()
doğrudur benim bilgim yok onlardan
üni hazırlıkta çakmamın yegane nedenigeçen sene çerkezköydeki sıfır sosyal hayat nedeniyle yine başladım çift char yaptım 75+ tabiki koxp
sonra baktım eski tadı yok bıraktım
Çevremde ki arkadaşlarımın %80 inin oynamasına rağmen başlamadım eğer başlasam başından kalkmayacağımı bildiğim için merak etmeye bile tenezzül etmiyorum![]()
2004 - 2009 aralığında Diezde oynadım. Charımı ve itemlerimi sattığımda 5300 tl almıştım. Çok zevkli bir oyundu eskiden ama şuan bildiğim kadarıyla koxp yüzünden cılkı çıkmış durumda....
Cypher'da oynadım yıllarca lise zamanlarımda 1 sene mi çaldı namussuz oyun
Her türlü başarıyı elde ettik. Çok değerli dostlar ve paralar kazandım oyun sayesinde. Ortağımla beraber bir tek kral olamadım o da aday olduk seçilemedik.
Daha sonra Ionia'ya geçmiştik clan olarak bırakmıştım.
Güzel günlerdi. Öyle bir oyun daha gelmez
Nick : OnLyScARy
![]()
.
Lise 1 de kalmanın eşiğinde olduğum yaz bırakıp bütünlemelerden geçmiştim. Okuldan eve savaş var diye koştuğumuzu biliyorum. Ne günlerdi be.Sağlam Pvp olunca da iyi oluyor ama
![]()
bende birazdan hariciden eski fotoğrafları çıkaracağım krallık zamanları ve eski pelerın zamanlarını falan oyuna 9 yaşında başlamıştım şaka gibi 11 12 yaşındayken kral charla oynuyordum tabi abim sayesinde
bende çok uzun süre oynadım ares'te başlayıp cypher a geçtim ve orda bıraktım
Nickler ; LivenUP (ilkayla birlikte ortak ) ve pre4torian
serverdaki en sağlam assasian ve mage bizdeydi pre4torian soyuldu LivenUp 10 bin tl kazandırdı
GM soymuştuk![]()
Livestrong
bende oynadım uzun süre 3000 tl den fazla para kazandım sadece pazar yapardım ama saglam bir karakterim vardı +8 +9![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yıllarca oynadım. İlk olarak Xigenon'da başlamıştım yıllar önce. çocukluğumun içine eden oyundur. Hayattan kopardı beni. Hala toparlayamadımEn son carnacda oynamıştım. Clanımızın adı 1AnyOneStopUs 'du carnacda
Ne diyeyim insan evladıyım..
wow twisting nether dayım
ucuza acc lar satıyor lar 100 200 300 tl gibikasmak istemezseniz ve pvp olsun pve olsun çok zevkli
![]()
leauge og legends oynuyorum aynı 3 coridors mantığı dota gibindaa da ileri gitmem hemde beleş
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)