bız ankaradakı clan üyeleriyle buluşma yapmıştık fotoğraflar vardı o zamanlar 12 yaşındaydım heraldechar ezik oluncada baya zevklı oluyor abi ya ben oyunun ılk zamanları görev ıtemlerıyle czye iniyordum
![]()
Lise 1. sınıfta arkadaşlarım hep muhabbetini çeviriyorlardı sürekli knight bana acayip saçma gelen bir oyundu sırf bu yuzden doğru durust arkadaşım yoktu 1. sınıfta bir gün eve gidip indirdim oyunu 1. leveli geçemedim direk sildim oyunu böyle oyunmu olur a.. diyip lise 2. sınıfta başka okula geçtim
Online oyun olarak PB oynuyorum su aralar sadece arasıra gırıyorum DSE|BlackTiger oyunda ki nickimBu arda JusttForAll diye klan var dı orda
![]()
Allah kimseye oynamayı nasip etmesin tek diyebileceğim bu.Lise hayatımı bitirdi.Aileyle kavgalar cepte 3 kuruş durmaması.Hackler koxplar 5000 tl lik bir charı 7 liralık koxpla görev itemleriyle kesen mageden bahsediyorum.Benimde savunmam aynıydı.O kadar çok oynamıyorum hiç bişeye zararı yok derslerim kötü dğeil vs...Çok güzel arkadaşlıklar oldu muhabbet çok güzeldi ama hiçbişeye değicek kadar değildi.
Lisede 2 sene kalmama ve liseden atılmama neden olan oyun, isimini her duyduğumda çok temiz söverim
Evet, yine sövdüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)