Oynamayın, Oynatmayın...
Zamaninda ronark ta 80 lvl asasim vardı ama kac yıldır ilgilenmiyorum oyunla
Bende wow eu frostwhisperdayım wowun kutuları inanılmaz ucuz artık bu tarz sevenlerin denemesini tavsiye ederim![]()
Lise 1 de bende oynadım yaklaşık bir sene ama hiç tavsiye etmiyorum çok bağımlılık yapıcı bir oyun özelliktede öğrenciyken cepte 5 kuruş kalmıyor elimize 10 lira geçiyor hadi gb almayaÇok kötüydü zaman kaybı apayrı artık ailemi birtek sabah kahvaltısında görüyordum o derece bi ara Pathos'ta ve Ares'de oynamıştm 75 Warior "Azt4c" karakterim vardı onuda o zamanın parası 850 tl sattım ve oyunu bırakmıştım sonra Silkroad Online başladım 2-3 sene onla geçirdik falan filan işte
![]()
Ben yaklaşık 7 ay önceye kadar oynuyordum ama bıraktım)
http://www.techturkey.com/forum/off-...-karakter.html
söylenenlerin hepsi doğru. f4r abi aynen bende eski ortamı çok özlüyorum özellikle savaş zamanları falan bütün karus halkı olarak savaşa giderdik bız her savaşda commander olurduk gerçi ben sımdıde hep commander oluyorum ama o zamanın tadını vermiyo ama ister istemez oynuyorum bi ara uzun bi süre bıraktım tekrar başladım şuanda 83 lvl asası sattım 1.5m nplı andreamda takılıyorum koxp olmasa hala oynanır ama işte koxp oyunu bitirdi
10 yaşımda başladım Beramusta başladım Beramusta bitti Spike açan kingdi bizde KİNGdik![]()
RESPECT YOUR ELDERS
benim büyük olan oglum çocuklugundan beri oynuyo ,7/24 asıyo kesiyo kasıyo![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
dalga geçiyordum diyorsunda basmıssın sc leri 1vs1 de dalga diyorsun
bende çok oynadım hala oynarım ama eskisi gibi değil düzgün pvp denk geldiginde girer 2 gün oynar çıkarız sabit ve aynı zamanda sağlam bir kadromuz da mevcuttur
kendimi bildim bileli mage oynarım buda küçük bir video TheLaidBackinG OLDSCHOOLKO PK VOLL 2 - YouTube
İnsanın zamanını çalan, çevresiyle ilişkilerini kopartan, hatta hayattan kopartan bir oyun. Allah korusun , kimseye tavsiye etmiyorum.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
PROMINENT senin baban belli değil A.......... çocuğu
yaklaşık 6 senedir falan oynuyorum ve şuan hala Destan'da oynamaktayım yaklaşık 3.ooo Lira kadar kazandım ama çok zamanımı aldı ve almaya devam ediyor![]()
Baps.
oyunda mesele aklını kullanabılmek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)