İyi akşamlar , online oyunlar oynayanlar vardır muhakkak acaba Knıght online oynayan varmı ?
İyi akşamlar , online oyunlar oynayanlar vardır muhakkak acaba Knıght online oynayan varmı ?
knıgt deme ya kayınpederi tanıyamaz oldum artık adam kafayı yedi su icmiyor.... kıçı yapıştı koltuga![]()
Alcatraz GTI-6
metin2 knight online hayatta oynamadım
ama sana önerim world of warcraft ona aylık parali ama kaliteli kim ne derse desin sana ağbi tavsiyesi 7 yaşındaki bebe lerle mmo oynanmaz
Senelerdir USko oyuncusuydum ama artık tabiri cağizse b*kunu çıkardılar o yüzden csw den csw ye arkdaşlarım çagırınca oynuyorum ustadaki charlarımda dizili duruyo ama pvp en iyisi şimdilik zevk alma açısından ama eskisi gibi bağlanmam![]()
abi fikrin için teşekkürler lol beni sarmıyo. 7 seneye yaklaştı usko playerliğim sağlam arkadaşlarla devam ediyoruz eskisi kadar olmasada koxper dolu oyun . Logosda 4 ay krallık yaptım SaLwaDore idi nick abimle o zamanlar baya sarmıştık oyuna soyulunca bıraktık 3 milyarlık item gitti.
düzgün bir private server olunca oynuyorum. ko4u vardı zamanında çok keyifliydi. keşke olsa tekrar oynasak. klanımız tıp fakültesi gibiydi, dişçi, doktor vs.)
private serverlarda çoluk çocuk olmuyor çok.
dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
futbol enteresan oyun. - ömer üründül
beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin
6-7 yıl kadar oynadım. cypher da başladım cypher da bitirdim . oyunda ulaşılabilecek yapıllabilecek herşeyi yaptım. k2 işi paraya dökmeye başlayınca bıraktım. sattığım çarımla polo6n almıştım önceki aracım![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
bizim clanımızda çok iyiydi gerçekden ventten sabaha kadar kaynatmalar başka clanların ventlerini basmalar falan
lisedeyken dupe kralıydım![]()
Çocukluğumun en güzel zamanlarını çaldı. Paramı,zamanımı çaldı.sosyal ilişkilerimi bozdu her gördüğümde küfür ederim içten içe
bak 2008 deki yan charımdı bu sadece bununla girip ardreamda tek başıma milletle dalga geçiyordum
YouDontKiLLme Vs Movie - YouTube
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
aslında böyle bi online oyunda toplansak TechTurkey diye clan acsak teamspeakdan falan konuşurduk güzel olur diye düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)