Oyun bozmak bizim işimiz birde oyunun çapını buyutsek halkca bizden kim kurtulursa neyse![]()
Ben bu radar zihniyetini anlamadım bi türlü.Şirket aracıyla tam gaz gidip radara gelmeden yavaşlıyorum ve ceza gelmiyo kendi aracımla cihanbeylide aynı şekilde ceza geldi.Kimi diyor ki 1-2 km den tespit ediyor , kimisi önünden geçerken alıyor diyo ne olduğunu çözemedim ...
açık alada keklik gibi tek basıneyken denk gelirsen muhtemelen 1 km veya fazlasından rahat alır.(şeride ters duran polis aracı icindekilerden bahsediyorum öbürleri zaten kafası asagı bakıyor olsun olsun 50 metre olsun) yinede minimum 300 500 metreden kesmek lazım bence. yoksa kackere denk geldim radarı görünce yavasladınız ama kurtaramadınız beyfendi söylemlerini![]()
1881 - 193∞
Whatsapp grubumuz var 5 tane 100 kisilik.
500 kisi kim gorse yaziyor, kucuk sehir olunca mutlaka birisi goruyor,grubu takip edince radara dusmek nerdeyse imkansiz.
![]()
Canakkale kesan yolunda 140 la radara girdim karsı yönden selektör caktılar yavasladım yaklasık 3 km sonra bana dogru bakan beyaz megane ı gördümOndanda yaklasık 1 km sonra ekip cevirdi. İndim aractan amirim dedim böyleyken böyle cok kral bi amire benziyosun
kardesim hic yorulma 2.5 km den yakalıyo yeni cihazlar seni diyip 189 lirayla ugurladı beni
Leon Mk2
Golf Mk7
Scirocco Mk3
1.16 F20
A180 W176
senelerin görüntüsü mesela gördügü mesafe ve o okadar araç içinden yakındada uzaktada olmasına ragmen ortadaki kartala kilitlenmiş
https://www.youtube.com/watch?v=aphiZp11V3k
1881 - 193∞
radarı gördügünde aracın yüzü sana dogru bakıyosa bazı seyler icin cok gec![]()
Leon Mk2
Golf Mk7
Scirocco Mk3
1.16 F20
A180 W176
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)