anca wrc spoiler ile bişeye benzer arkası lancer ın hb si gibi çok biçimsiz duruyor![]()
anca wrc spoiler ile bişeye benzer arkası lancer ın hb si gibi çok biçimsiz duruyor![]()
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Hadi aradaki 7 farkı bulun
![]()
Bu kadar mı kötü yapılır bi araba güzelim leonu ne hale getirmişler.. Aynı kasaya 2. Makyajı yapsalarmış daha iyimiş. Golf ile yarışamaz bu kasa, golfün içi de dışı da 10 basar buna..
Türümün tek örneği olarak ben çok beğendim demek istiyorum
evet eski kasa çok çok daha güzel ancak bu da gayet hoş bence..
Walla çok dikkatli baktığımdanmıdır bilmiyorum ama benim gözüm alışmaya başladı büyük bir jant ve coilover ile güzl olur sanki .
buna mod yapılsada adam olmaz gibi duruyoeski kasası buna 100 çeker,hiç sportif durmuyo
orta konsol en berbat kısım. seat çizgisi ile sert audi çizgisi birleşince böyle berbat bir tasarım oluyor. Hep derim olm bakın mk.II'den güzel leon yapamaz bunlar dedim haklı çıktım.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bi audi bi mercedes vazgeçemedi şu o403 kılıklı direksiyondan illa amg/sline al diyolar adama![]()
![]()
1881 - 193∞
ben çok beğendim vlla arka kısmı biraz brera ya benziyo ama güzel olmuş bnce oturaklı duruyo araç
bi body kitle gayet güzel oluyo
Uploaded with ImageShack.us
kasa güzel oturaklı arabalar tutar türkiyede her zaman 2-3 kişi alıp modlasın patlama olur videodan daha net anlaşılır fotorafla değilde
Şu videodaki jantlarla, bu hâliyle basılsın, 10 numara olur dış kısım. Ancak iç mekan bir önceki kasa gibi garip. Bir önceki kasa da bana göre çok takoz duruyordu, bu da öyle. Revizyon yapılmış ama işte..
fazla satılmayacak gibi görünüyoreski kasayı ararız gibime geliyor
Allahtan 2013 ü almadım çok zorladılarda aman diyim.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)