abi kötü olanda o zaten alıştığın araba zannediyosun bende 2 gün önce babamın arabasıyla kaza yapıyordum bu yüzdenAlıntı:
Alkollümüsünüz beyler sizler. Kafalar mı güzel anlamıyorum. Adam marifet olarak yazmış varmı itiraz. Soğuk kanlı davrandım şu an hala yaşıyorum. İkimizden birisi canından olabilirdi yada ikimizde kurtulabilirdik ama ben şansımı zorlamamayı seçtim ve ben yaşıyorum demiş kısaca.
2 sene önce Antalya'ya gidiyorduk. Forumdan Murat nickli arkadaşım ve ben eşlerimiz ile 4 kişi. Yol kenarında birbirlerine havlayan köpekler vardı. Sanırım 110 civarıydım ve hayvanları görünce 80-90'a kadar yavaşladım. Bir köpek diğerine doğru resmen önüme atlasın gibisine atak yaptı havlayarak diğer hayvanda ondan kaçmak için arkasına bile bakmadan geri geri bir hamle ile zıplayarak önüme atladı. Bende bir sol çektim. Ama beynim o sırada İstanbul'da gündelik olarak sürdüğüm binlerce km yaptığım yol tutuş olarak donanımlı gayet sert aracımı hatırlayarak yaptı bu manevrayı. Arkasında ne mi oldu. Yaklaşık 4-5 manevra daha yapmam gerekti aracı durmadan çizgide tutmak için. Çünkü inanılmaz yumuşak süspansiyona sahip sadece konfor için yapılmış 185 taban lastikli ve bagajı yüklü aracımız denizde dalgaya kalmış taka gibi bir o yana bir bu yana savruldu esnedi hopladı zıpladı. Sessizlik 60 sn kadar sürdü. Sonra arkadan eşim bir daha köpek çıkarsa nolursun vur daha az korkarım dedi. :) Haklıydı da.