Valla bence 300 civarında olur yol versiyonu, Honda'cılar Ring'de en hızlı Hatch olmayı hedeflediklerini belirtmişlerdi daha önce de![]()
Valla bence 300 civarında olur yol versiyonu, Honda'cılar Ring'de en hızlı Hatch olmayı hedeflediklerini belirtmişlerdi daha önce de![]()
Manifold muhtesem iscilik
Turbonun palleri acaba toz icin mi kapali yoksa saklmak mi istediler. Dump valve in de kapali ama yinede degisik bir dizayn cikabilir.
Ayrica carbon airbox un altinda ITB var gozuken. Umariz seri uretim
Modeli de itb li olur
seri uretım 1300 kılo onden ceker bır aracın 260-270 hp nın ustunde olacagını sanmıyorum.
oda 2.0 yada 1.8 olursa. 1.6 motoruda o kadar guclu yapmazlar serı uretımde.
o emme egzoz manıfoltları ve turbo fabrıkasyon bır cıvıc ıcın hayalden baska bısey degıl
Kimse carbon airbox krom manifold koymaz tabiki seri uretim araca. Ferrariyi disarida tutuyorum.
O buyuklukte bir turbo da sehir ici icin imkansiz.
Fakat ben itb icin umutluyum yinede. Dunyadaki ikinci itb+turbo motor olabilir.
internal lar saglam olursa yeni cupra geliyor demektir. Hayirlisi
başarılı
hep standart fabrika çıkış bi hondam olsun istemişimdir
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Oyle birsey olsa ya hakkaten. Full race manifoldlarla ciksa ctr ler![]()
sıkıştırma yı arttır basıncı uçsun araba sonra. yok öyle bi dünya.
sıkıştırma oranı 12,5 olamaz, turbo benzinli araçlarda sıkıştırma oranı düşük seçilir.
2,5 bar da çok iddalı ayrıca.edit: aşırı besleme araçlarda dinamik sıkıştırma(motor iş yaparken ulaştığı sıkıştırma) fazla olacağı için belli limitlerden sonra özellikle stock motorlarda sorun yaşanabilir, yüksek sıkıştırma nedeniyle motor biraz daha sıcak çalışabilir bu sıcaklık motora zarar verebilir yakıt kalitesi nedeniyle motor kırabilir vs gibi nedenlerden dolayı sıkıştırma oranını düşürmek mantıklı olur.
![]()
Herkes bi gün hondacı olacak desenize![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
aracın üzerindeki turbo wtcc yarışları için geliştirilen bi turbo büyük ihtimallede araçın bu hali (yani turbolusu )sadece yarışlar yapılmış oalabilir seri üretime atmo bile çıkabilir.
12,5sıkıştırma+itb+turbo hee vay arkaşdaş![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)