örnek olarak onu verecektim bendeAma mazda hiç olmazsa atmosferik 14.0:1 sıkıştırma yaptı. Onu ilk duyduğumda da kasap kullanıcının eline geçerse markanın adı için tehlikeli yorumu yapmıştım.. yine aynısını söylüyorum..
Ayrıca kendi mesajımdan bir alıntıyı da şöyle ekleyeyim;
Böyle motorların motorsporlarında olmasında hiçbir sıkıntı yok, sonuçta kullanılan ürünlerde, uygulayan ekipte, motoru kullanan sürücü de bilgili. Benim söylemek istediğim öyle bir motorun halka satılabilecek yapıda olmadığı. Hali hazırdaki turbo dizel araba kullanmayı bile kaç yılda öğrendi/öğreniyor insanlarımız310 hp olması sorun değil,
turbo olması sorun değil,
12.5 sıkıştırması sorun değil.
3ünün birden olması sorun.
İnsanların bilinç seviyesi bu şekildeyken,
Yüksek sıkıştırma+yüksek basınç motorun çabucak hasar almasından dolayı marka adını kötülemekten başka bir hamle olmaz bence..
HR-412 wtcc için yarış motoru zaten... sokağa inecek versionu 1.6 250 2.0 350 hp olacak.... honda japan sitesini takip edin....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Polo gti 10cr turbo neden olmasin 12lik honda
Experience is what you get when you don't get what you want.
2.0 lık motoru, renault un pist rekorunu kırmak icin yaptıklarını duymustum.Ben yeni Type R ı bekliyorum ve almayı düşünüyorum.Bu güne kadar çoguna dersini verdi Honda zaten.Hayaller diye birşey yok.Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır benim gözümde.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
zamanla bunuda hazmedicek tebrik etmeyenler![]()
Hahahahaha neyi hazmedecekmisizadam yaris arabasi yapmis pistte kullanio.o turboya o sikistirmaya o basinci sokakta bassin gercekten hazmetmesi zor olur ama onun disinda ben bu goruntude hazmedilemiyecek bisey goremiorum
sadece hondacilarin herzaman yaptigi 1 i 5 yapip honda oyle iyi boyle iyi demesinin disinda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)