ahanda şuraya yazıyrum belki görürüz belki göremeyiz ** eminimki türkiyede oksijen vergisi çıkıcak ilerde yıllık aldıgımız nefesin vergisini ödeyecegiz.....
King performance
yav ne klasiği yeni araçlara bile 1 milyardan fazla trafik sigorta ücreti çıkarır oldular.
sigortalar sağlam itelicek. geçmiş olsun yollarda bir sürü trafik sigortasız kaçak gezenler çoğalıcak birde onlarla uğraşıcaz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Trafik sigortam bitmeden fiyat teklifi istedim 750-950 tl arası fiyat geldi. Az önce kaskomu yeniledim 1050 tl tuttu. Bu nasıl bir mantık çözemedim. 93 model 318i touring.
Bende 99 306 gti için 320 tl verdim, bundan sonra hayal gibi, gerçi bu düzende hayal olan her şey zamanla gerçek oldu ya, neyse....
amk spor gazetsi kapitalizmi .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
başlığı hızlı okuyup anlamayınca LAAANNNNNNN dedim. eski bir ladamız var satıyoruz. 1500 lira sigorta borcu var. araba saten 2.500 lira. aracı satsamda borç bana kalacak sandım...![]()
Bizim 1947 Model klasik aracımız var odamı pahalıya patlayacak bize yoksa :/
SKODA SIMPLY CLEVER
indirimli poliçelerde problem pek yok .... 200 - 300 tl civarı çıkıyor ....
1000 tl civarı tutanlar hasarlı yada yeni satış 4. basamak poliçeler ... ki yeni satışlarda 350 tl tutanda oluyor...
haberciler başka konu bulamayıp trafik sigortasına sardılar bu aralar ....
trafik sigortasında 7 basamak vardır ilk kez sigorta yapılırken 4. basamaktan yapılır ... hasarsız geçen her yıl bir alta inersin ...
1. basamak en pahalısı ... 7 basamak en ucuzu ...
yani 6. 7. basamak indirimde olanlar pek korkmasın ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)