Bordrolular ülkesi. Türkiye.
Adamlar kortejden geçerken tekme atıp geberin fakirler dicekler yakında.
Bordrolular ülkesi. Türkiye.
Adamlar kortejden geçerken tekme atıp geberin fakirler dicekler yakında.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
başbakan biryere gider arkasında 150 araç var
benim 93 model arabamın sigortasına göz dikmiş
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
ayıptır artık ya arkadaş bir milletin sırtına da bu kadar binilmez ki! olan gene klasik ve eski araç sahiplerine oldu bakar mısın![]()
bbm pin :2B244451
En ucuz 1090 tl çıktı iyi miYaptırmıcam ilerde alan yaptırsın
Zaten arabanın bir yere çıktığı yok bi geceleri çıkıyor o da haftada 1, belki 2 haftada 1 kere
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
783 tl ye yaptırdım 31 aralık 2012'de...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
brodwey dogan süren adamın zaten parası yok bide ona para verecek.yazık vallaha milleti soymak ıcın herseyı yapıyorlar
Arkadaşlar bu konuda son durum nedir ? Aslı var mı yok mu ? Bazı forumlarda bu konu tamamiyle Kuş Serisi düşmanlığına dönmüş durumda.![]()
Adamlar Şahin-Doğan'dan kurtulacaz diye zil takıp oynayacak.![]()
ne yani yıllarca uğraştım babamı ikna edicem diye kelepirde bi tempra buldum onu alamıyacakmıyım.Peki sigortada yaş etkilermi fiyatı??
LAANNN... arkadaş öyle çok bişeyde gözümüz yok dedik. genç adamız sağa sola gidicez saatimiz belli değil otobustu odu budu kovalamayalım dedik. taksicilere eyvallahımız olmasın dedik. kafamız estiğinde cıkalım dolasalım 2 hava alalım dedik.
öyle harlatalım cavlatalım uzatalım araya tırlar sokalım da demedık. a noktasından b noktasına gotursun dedık. ayagı yorgana gore uzatalım dedık az yaksın öz yaksın dedık.
5 6 liralık arabalar baktık 10 liralık bile bakmadım.
hafta sonundan haftasonuna ne kadar yer dolascaz ne yakcak dedık. zaten yaşlı motorda ufak cok vergısı olmaz dedık.
bune sımdı lan bune laann..
şimdi soruyorum.. bu da mı gol değil be bu da mı gol değil..
çorbamda gözü olanın kaşığı kırılsın.. daha ne denır bu adamlara..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)