Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar adam konunu okumus, biride cikip dememis ki "arkadas alttan mesaj vermeyin delikanli gibi yazin" Bunu ben derim, tarzim bu. Kimi sever kimi sevmez bu kadar durust olmayi. Ben seviyorum gururda duyuyorum.
Bu yuzden bana avukat filan gibi laflarla gelme, Peak'te aracim yapiliyorsa parasinida veriyoruz di mi? Bir cikarim yok benim bu konudan. Kime karsi boyle bir hareket yapilsa onun icinde aynini yazarim. Ayiptir cunku ince ince mesajlarla birseyleri gostermeye calismak.
Sen buralara gelecek konuyu acmak icin canak tutarsan, yanlis yapiyorsun diyenlere "avukat" sifatini vurup kendini sutten cikmis ak kasik modeline sokamazsin. Bunu anca yeni jenerasyon yer, biz eski kaşarız bu alemde, yemiyoruz bunlari. Yenilerde yemesin diye yol gosteriyoruz. Bozulma.
Surda Peak Garage birseyi beceremedi kac kere arabam kirildi yazsaydin, hayirdir anlat dinleyelim derdim. Alttan alttan mesaj zorlayinca, bu sekilde yaklasacak degilim.
Hafta sonlari toplasip dondurulen dedikodularin bir tanesini Serdar'in yuzune soyleyebilecek olaniniz var mi? Bence yok, varsa da bugune kadar hic cikmadi...