User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Tuning Mağaza İşi ? Yardım

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ecufastten bayilik al, yazılım işi en iyi gelir kapısı senin için...

Birlastan sparco vs kaliteli ürünler temin et...akın var forumda orda calısan yardımcı olur.

Tagodan plastidip vs yine forumda bu işleri kovalayan insanlarla çalış, sorun yaşamazsın.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl açıyorsanız açın, ne satıyorsanız satın fakat esnaflık olarak para bulmadan insanlarla can ciğer kuzu sarması, parayı bulduktan sonra iş yaparken müşterinin yüzüne bile bakmayanlardan olmayın lütfen.
    Instagram: mutusgarage

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortak yıcaksınız sanırım iki kere daha düşünün ortak işte can ciger dediğin senii g.t gibi bırakıp gitmesin yaşanan olaylar çok var çunku

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eş dosta iş çok yapıcaksan veresiye olayına dikkat et. Ayrıca mümkün olduğunca üniversal şeyler bulundur araç modeline bağlı kalma. Ne bilim filtre egzoz xenon gibi şeylerden 5-10 tane olsun ama elinde olsun. Gelen parayı harcama sattığın malı yerine koy.

Bütçen varsa slave cihaz ile yazılım işi yap bir yerin bayisi olup. Dükkanda 3-4 tane sıfır wideband olsun. Bence cam filmi ve karbon kaplama gibi işlere girme. O tarz işleri yapan birileri zaten vardır. Farklı olmaya çalış.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eş dosta iş çok yapıcaksan veresiye olayına dikkat et. Ayrıca mümkün olduğunca üniversal şeyler bulundur araç modeline bağlı kalma. Ne bilim filtre egzoz xenon gibi şeylerden 5-10 tane olsun ama elinde olsun. Gelen parayı harcama sattığın malı yerine koy.

Bütçen varsa slave cihaz ile yazılım işi yap bir yerin bayisi olup. Dükkanda 3-4 tane sıfır wideband olsun. Bence cam filmi ve karbon kaplama gibi işlere girme. O tarz işleri yapan birileri zaten vardır. Farklı olmaya çalış.
    aynen ole abi bnde suanlik oyle dusunuyorm film ve kaplama 2. Planda kalicak. Veresiye fln isim yok abi 6 7 sene market islettim esnafligida esin dostun samimiyetinide iyi bilirim saolun fikirleriniz hep ornek oluyor dusunclerimi gelistriyor.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecufastten bayilik al, yazılım işi en iyi gelir kapısı senin için...

Birlastan sparco vs kaliteli ürünler temin et...akın var forumda orda calısan yardımcı olur.

Tagodan plastidip vs yine forumda bu işleri kovalayan insanlarla çalış, sorun yaşamazsın.
    Duzeni kurayim mazemelerimi tegmin edeyim sonraki isim chiptuning e yonelmek olcak oncelikle duzeni oturtmaliyim. Ozgun abiye mail attim ztn bi iki gun once cvp belliyorum bayilik konusunda.

Stp selcuk abi saolsun birlastan alinablck olan mazemelerde yardmci oluck bugun konustuk.

Tago abiylde gorusurm

Tesekkurler herkeze fikirler yorumlar geldikce cok daha rahatliyo kafam.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortak yıcaksınız sanırım iki kere daha düşünün ortak işte can ciger dediğin senii g.t gibi bırakıp gitmesin yaşanan olaylar çok var çunku
    Yok ortak olmicak yakin bi arkadasim bnmle birlikte calisicak ins montaj vs knularda bilgili tecrubeli
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde 30lu yaşlara doğru 50-100 bin sermaye biriktirip ayrıyrtten kendi dükkanımı alıp girmek istediğim bir iş.
    bilgi, tecrübe, deneyim sizlernki yanında bir hiç ama ginede içimden bişeyler yazmam gerektiğini söylüyor,

öncelikle yorumlardan bazılarını okuduğumda, ne iş yaparsanız yapın esnaf lık mercihini tam anlamıyla yerine getirin, anlamındaki yoruma bende harfiyen katılıyorum.

sonrasında ise geniş bir dükkan 2 bölüme ayrılıp önde raflar (marketlerdeki gibi) tuning market olarak, fiyatları- oem ise kullanılabilecek markalar ın yazılı olduğu küçük etiketlerle sunulur. 2. tarafta ise isteyenlere montaj, uygulama yapılabilir. tabi bu benim hayalim, biraz farklı değişik ve toz pembe olabilir. ilerde yapmak istediğim şey. bir garaj açıp, bunlar ve bunun dışında, ufak motor işeleri, kaparta/izolasyon, boya, hifi bölümlerine ayırarak büyük bir yer.

umarım istediğiniz işi yaparsınız. yalovada böyle yerler çok arıyorum. 1-2 yer var merkezde gerisi sanayide, sanayiyede zar zor gidebliyorum. gelişen bir sektör, gelişimlere ayak uydurursanız temiz işcilikle tutulursunuz.
    TR - B13

MrtYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkinda hayirlisi olur inş ..
    Sıradanız ama.. Ön Sıradan.

MR AirMass qreen AnacHONDA

YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit

0533 653 88 39-0262 32263 40

Murat YILDIZ ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük şehirde bu işler zor.. Sirküle bir süre sonra bitecektir.. Çünkü araç sayısı yetersiz bu tarz işler için.. Benim görüşüm çevre illerde ki potansiyeli de kendi şehrine çekebilmek, sakarya, bolu ve büyük ilçelerini.. Aksi taktirde bir kaç sene kadar işler iyi gidecek, duraklama dönemini de mutlaka beraberinde getirecektir. Artık İstanbul'da o kadar çok 41-81-14-54 plaka görüyorum ki sadece benim gözüme takılmıyor dur yani insanlar çıkıp geliyor istedikleri zaman, imkan var neden senden alış veriş yapsınlar? Ayrıca e-ticaret ve anında kargo bu kadar gelişmişlik gösteriyorken.. Tabi zihninde nasıl bir konsept var, neler düşünüyorsun bilmiyoruz tam olarak ama ilgi çekecek bir şeyler olmalı.. Bana bu tarz şehirlerde yapılacak en mantıklı iş BİM-ŞOK-A 101 bayiliği fln geliyor.. İnşallah senin için iyi bir tercih olur başarılar dilerim..

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisisel gorusum uygun fiyattan ziyade iscilik , musteri iceriye girdigi zaman tertip , duzen ve dukkanin havasi guven vermeli..***** ilk izlenim cok onemli

Sen isini duzgun yap,dogru ol musteri zaten seni bulur..Simdiden hayirli olsun..

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Düzcedeki yer mekan iyi iş yapar iyi anılırsa Adapazarı-Bolu-Zonguldak gibi çevre illerdende gelenler olur ama o tarafta çeşit çeşit arabalar var ağırlık Tofaş-Renault bü yüzden üniversal malzeme çok olmalı
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)