Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kardeşimde girecek sınava.
İş çıktı başımıza, sabah erken kalkıp kardeşimi okula bırakıcam![]()
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kardeşimde girecek sınava.
İş çıktı başımıza, sabah erken kalkıp kardeşimi okula bırakıcam![]()
Şuan uyumayan bende dahil bütün ekibi sınav sonrası yorumlarıyla burada görmek isterimo zaman açar bi yerimize güleriz
![]()
Özellikle sınavdan sonra çıkar çıkmaz arabaya binip direk telefona sarılıp tech'e giricem kesinlikle
Ayrıca saatte geç olmuş 23.20 ben kaçıyorum şimdiden yarın YGS'ye giricek tüm kardeşlerime,arkadaşlarıma,abilerime,ablalarıma,me rsindeki teyzemlere,ankaradaki halamlara buradan başarılar diliyorum.. İyi Geceler !
ben sınava girmeden 1 ay önce kenimi banlatmıştımçok giriyodum teche telefondan sürekli elimden düşmüyodu
dedim böyle olmicak beni şu tarihe kadar banlayın diye konu açmıştım
![]()
Söyleyeceklerim örgün eğitim için geçerli.
Biraz bakındım ancak kesin bir bilgi edinemedim. Ancak, intibak sınıfı kaldırıldı artık DGS sınavına girip 2yıllıktan 4 yıllığa geçecek kişiler 1.sınıftan 4 yıllık eğitime başlıyorlar. Bazı okullar 2yıllık eğitimde alınan dersleri geçerli sayıyorlar ve ders sildirip 1 ve 2 den karışık ders alabiliyorsunuz. Bazı okullarsa buna izin vermiyor direk 1.sınıftan başlatıyor. İzin vermeyen okullar/bölümler genelde %100 İngilizce eğitim veren okullar.
dgs ile kazandıktan sonra
okuduğun okul bolum aldığın dersler ile kazandığın okul bolum ders denklikleri karşılaştırılıyor
duruma gore 3. sınıftan başlama ihtimalinde olabilirken almadığın çok ders varsa 1 ve 2. sınıftan eksik derslerini alarak 1 sene intibak okuyorsun
yani intibak 3-4 yaparak 3 senede veya direk 3-4 duruma gore yapılabiliyor
bunda okul bolum ders içerikleri etkili kim ne derse şoyle diye doğru değil yani
ayrıca 1. sınıftan başlamak nedemek oyle şeymi olur sadece 1 ve 2 den almadığın eksik dersleri alırsın okadar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2011 yılında yapılan düzenlemeyi bilerek mi söylediniz ? Çünkü bahsettiğim düzenleme 2011 yılında yapıldı.
Gerçi çok farklı şeyler söylememişiz. Özetle herhangi 2 kişi için Dgs ile 4e tamamlama durumu 2yıllık eğitimi aldıgı okula ders geçme notuna (dd-dc ile geçilen dersler sıkıntılı) ve 4e tamamlayacağı okula özgü durumlar olacak..
2012 de arkadaşımın kayıt işlemlerinde yardım ettim değişen birşey yok dediğim gibi çok fazla değişken var ama aşağı yukarı ozet geçtiğim gibi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Allah yardımcımız olsun. Hobi olarak giriyorum ama olsa da olur, olmasa da olur.
Sınava girecek kardeşlerime bir Rahat olun çağrısıda benden. Ama kendinize yenik düşme olasılığınız yüksek olduğu için daha da birşey diyemem. Çünkü kendimden biliyorum.
New Toy! - 41 AJV 325
Özel üni için dip fiyat alalımarkadaşlar herkese başarılar. Trafik yoğun olur erken cıkın olabildiğince
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)