iyi fikir. ilk mesajı okuduğumda aklıma ilk gelen 'yaşanmaz hale geldi ülke artık gitmeli'
Printable View
Eee ben arabama 30 bin harcadım herşeyini değiştirdim o kadar masraf yaptım ne olucak şimdi bu rakamları karşılayacak mı ? Nasıl olucak bu iş ?
İnsanların bi zevkleri var Kendilerine göre araçlarını dizayn ediyorlar milyarlarca lira harcıyorlar Mutlu oluyolar. Peki bu yasa paketinde araçlara harcanan paralar ne olacak ?
Yada Bunca insanın yeni araç alacak kadar bütçesi var mı ?
Bunları hiç düşünen yok ..
1. trafik cezasından sonra 2.bu araç yasası çok abartılı oldu artık.
SATILIK BİSİKLET ARANIYOR !
Öyle arabalar muayeneden geçiyor ki aklım duruyor.Bunun yanında benim araç 22 yaşında.Piyasadaki 5 yaşında araçların çoğundan güvenlidir.Hiç bir muayebeyede hazırlık yapıp gitmedim.Bunlar elmayla armutu karıştırıyorlar.Piyasada 5-6 yaşında pertten dönen şasesi yamuk düz bile gidemeyen araçlarıda toplasınlar o zaman.Farlarıyla karşıdakini kör edip yoldan çıkaran araçlarıda eklesinler.Daha yollardaki levhalar adam gibi değilken düşündükleri şeye bak.
Sanki memlekette bazı kavşak ve ya yerlerde sürekli kaza olması eski arabalar yüzünden.
bu arada konuda dıgıtal klıma ile guvenlıgı bır tutanlar olmus,yada 85model aracın abs aırbaglı olması ile ilgili vs.
hiçkimse kasa yorgunlugu ıle suan ki teknoloji euroncap testlerini takmıyo anlaşılan.
ben gayette memnunum aracımdan denetimleri sıkılaştırsınlar muayeneleri iyi yapsınlar ve ehliyet alımlarını zorlaştırsınlar sonrada 5 yada 10 yılda bir güncelleme çeksinler.
Ben arabamdan vazgeçmek zorundamıyım emin olsunlar 2012-13 arabadan çok daha bakımlı. Sinirlendim hee bu ne lan
Önemli olan aktif güvenlik sistemi.Bir abs li esp li eski araç bunların olmadığı yeni bir araçtan güvenlidir.Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.Özellikle sıcak bölgelerde klimalı bir araç klimasız araçtan güvenlidir.Çünkü sürücünün konsantrasyonu daha zor bozulur.Hakeza sessiz bir araç gürültülü bir araca göre aynı sebepten ötürü daha güvenlidir.
Daha önce bizim eski forumda bu konuyu çok tartışmıştık.Ncap'ten 5 yıldız almış bir ama doğru düzgün yol tutmayan ve fren mesafesi uzun bir araçtansa, 3 yıldız almış iyi yol tutan iyi duran ve güçlü bir araç daha güvenlidir.Çünkü ncap kaza anındaki güvenliğe bakar.Ama aktif güvenlik sistemleri kazayı önlemeye yöneliktir.Hatta güçlü bir araç kazara hatalı sollamalarda ya da yan yoldan üzerinize gelen bir araçtan kaçmakta daha güvenlidir.O yüzden bir aracın güvenliği %100 yeniliğiyle ilgili değildir.
Haklısın, metal yorgunluğuda ana faktörlerden birisi, keza 30 yaşında olup sadece 30.000km'de olan ve otobandan başka yer görmemiş aracın metal yorgunluğu, 3 yaşında olup şantiyelerde kullanılan ve 30.000km'deki bir araçtan daha az olabilir.
Madem yaş sınırı, egzoz sınırından daha önemli, o zaman önce benimle yaşıt olan ikarusları trafikten çeksinler, ne de olsa yolcu taşıyorlar.
Özetle komik olmasınlar, çevreden bashediyorlar önümde nefes almamı engelleyen belediyenin otobüsü gidiyor, 20 yaş üstü araç trafikte kalmayacak diyorlar önümde 33 yaşında belediyenin otobüsü gidiyor.
Kazaları önleyecez diyorlar, yolları daraltıyorlar, arıza şeridini yok ediyorlar.
ekonomideki büyüme 2.2, imf bu sene de en fazla 3.5 dedi. o büyüme de inşaat sektörü sayesinde.. eee ötv nin en düşüğü yüzde 40 üstelik kdv si var. bu ne demek trafik kazası falan kimsenin mikinde değil demek..
şimdi bennyarın bir 96 model araba için yola çıktım almaya gidiyorum hurdamı olacak bu araç arkadaş almayayım mı?
sigortacı vs yokmu aramızda. Net bilgi nedir.
ALLAH bilir kaderdir alın yazısıdır,kemer tokası takmaya devam ederse,yada kemeri koltugun arkasından bağlarsa olucağı o .Ama dediğim gibi,kader alınyazısı..
Yeni olması demek 5yıldız almış olması demek değil yahu zaten,fakat insanlar araçları bilincine gore kullanmıyo hiçbizaman.Birazda onunla alakalı olaylar zaten.
Orası öyle.
durmmak yok yolmaya devam.... herkez sıkayetcı ama bır dahakı secımde %60 alırlar.... bıze hersey mustahak...
Nokta.
Daha doğru düzgün denetim yapılmıyor. Bu saydığınız araçlar da trafikte cirit atıyor.
Ehliyet almanın da zorlaştırılması gerektiğini düşünüyorum.
Kimse bakımlı aracı altınızdan öyle alamaz. Ben gerçekleşebileceğini düşünmüyorum.
Fakat eski araçlara fazladan vergi muhabbeti kesin olur.
Kesinlikle haklısın.
sacmalık ya classıc sevenler ne olucak ? kımse kusura bakmasın ben aracımıı vermem toplamak ıcın 30 bın lıra harcadım harcamayada devam edıyorum ...
tek başına ehliyetlik iş değil memlekette ehliyetsiz bir ton araç kullanan insan var ehliyeti zorlaştırsan ne olucak ki denetlemeler sıkı olmadıkdan sonra..
ehlıyetı zorlastırmak deyıl trafıkte gezen bır suru cahil insan var ...
saçmalık dye düşünüyorum:icon13:
Amaç Trafık teroruymus hast adamgıbi soylesene amac daha cok vergi almak bugun 2013 model 2.0 cc bı aracın vergısi herseyı anlatıyr zaten
aracım 33 yaşında hiç yolda kalmadım allaha şükür arıza hiç yapmadı çünkü bakıyorum aracıma. ancak 1000 lira verip sıfır lastikte taksan yolda bir çivi girip lastiğini patlatır kalırsın yolda. ben megane rs le bile yolda kaldığım oldu yeni araçtıda ne oldu 1 tane sensör bozuldu kaldı yolda.
kara düzen eski arabalar bakımlı olduğu zaman çoğu zaten taş gibi arabalar. ancak muayene beceriksizlikleri ve denetleme eksikleri yüzünden hurda araçlar dolaşıyor yada yolda kalıyor.
1ncisi sıkı denetim olmalı vizeler daha dikkatli olmalı. mesela far ayarı hafif kusur olmamalı. yağ kaçakları v.s hafif kusur olmaması lazım.
insanların yeni araç almasını istiyorsanda sıfır araçtan %500 vergi almazsın. vergiyi sadece %15kdv yaparsın araç fiyatları yarı yarıya düşer. eski arabalarda bi kaç sene içinde biter. zaten değeri düşünce kimse aracın fiyatı kadar kasko sigorta yaptırmak istemez ve hurdaya çıkarırlar.
eski bakımsız araçları trafikten silmenin en kolay yolu sıfır araçlarda %15 kdv alıp başka hiç bir ötv v.s almayıp araç fiyatlarını yarıya düşürmektir.
haber abartılı ve yanlış yazılmış... 20 yaş üstü araçlar için hurda indirimi söz konusu olacak ayrıca 20 yaş üstü trafiğe çıkamıyacak bir olay yok... aracını artık muayeneden hiçbirşekilde geçiremeyelerin araçlarını bağlanabilecek yada hiçbirşekilde trafikte geçiçi izin belgesi bile alamayabilecekler... olay bu... 2 3 sene içinde avrupada başta almanyada uygulanan 30 yaş üstü araçların orijinaliğini korumuş yada orijinaliğine sadık kalarak restore edilmiş araçlara bilirkişi raporu ve tüvden geçtikleri zaman H (history) plakası tarzında bir uygulamada başlıyacak ve vergi indiriminden yaralanabilecekler... kimse eski arabanızı alıp hurdaya verdiği elinizden aldığı felan yok dellenmeye gerek yok yani...
ehliyet almayı zorlaştırsınlar arabayı kendi elimle çekicem trafikten.ama kurslar bu haldeyken isterse hepimizde mercedes olsun yine ölümler olacaktır.kardeşim ehliyet aldı.viraj dönemiyor ve aracı yolda tutamıyor.kendini bildiği için trafiğe çıkmıyor boş yerlerde çalışıyoruz ama bu halde olup trafikte gezenler var olduğu sürece malesef kazalar kaçınılmaz. :(
Ulan 98 model 106'im 15 yasında sıkıyorsa alsınlar hadi bakalım....!!!!
Eski arabalarla uğrasacağına kendi arabasını üretsin boşbakan.....
Bence haber nabız yoklama yada asparagas. Sanmıyorum böyle birşey olsun. Şöyle düşünün. Tamam hepsini hurdaya attı. E araba alamayacak olanlar arabasız kaldı. Yakıt satışları düştü. MTV vergisi gelirleri düştü. Her türlü vergi kaybı. 15 yaş üstü 10 milyon araba hurdaya ayrılsa en fazla 3-4 milyon adet satılır.
Bence amaçlardan biriside ağzına edilmiş olan İstanbul trafiğini bir nebzede olsa rahatlatmak.Yeterli donanımı olan,ok gibi duran yüzbinlerce 15 yaş üstü araba var böyle saçmalık mı olur dicemde bunlarda her türlü saçmalık beklenir.
Kazaların sebebi söylendiği gibi insanlar. Ehliyet sınavı sistemini değiştirip herkese 2 yıl içinde daha detaylı, zor ve yetenek gerektiren yeni tip ehliyet almayı zorunlu kılsınlar, kazalar %60 azalır.
2012 model ABS'siz araçlar da var.
3 yıldız 5 yıldız Türkiye şartlarında ne kadar bir şeyler ifade eder bilemiyorum. Tır,kamyon,otobüs, minibüse karşı hiç bir şey ifade etmiyorlar direkt altlarına giriyorsunuz. Kaldırım ve bariyerler genelde görünüş olarak İngiltere veya benzeri avrupa ülkelerinden alınma zaten, teoride sorun çıkarmamalılar da pratikte rezillik ortada malesef.1
Polisler eski araçları ciddi olarak kayırıp durdurmuyorlar. Tamamen stok aracım durdurulurken yanımdan çakma xenon'lu eski araçların geçtiğini de bilirim.
Tüvtürk eskiye göre yine daha iyi, sonuçta en azından frenleri bilgisayar kontrol ediyor. İnsanın kontrol ettiği yerler o insanın insanlığına bağlı.
Trafik terörü diye bahsedip duruyorsunuz da bunun teröristlerinin peşine düşmeyi düşünmeden ellerindeki keleşe müdahale etmenin bir manası yok bence. Sıkıntılı bir sürücünün Broadway de tehlikeli, Focus da, M de.
Son olarak da trafiktekilerin %90'ı en basit bilinmesi gereken teorik bilgileri bile bilmiyor. Gidip ehliyet sınavında araçtan önce ölmüş olan mı, yaralı olan mı çıkartılmalı diye soracağına hız 2 katına çıkınca fren mesafesinin 4 katına çıktığını öğret adama.
Ehliyet sınavında bu tarz sorulara yanlış cevap verenlerin direkt sınavdan kalması gerektiğini de düşünüyorum ben de, kimsenin trafiği gerektiği kadar ciddiye aldığını düşünmüyorum.
2 gün önceydi sanırım, tv.yi açtım bi bakayım dedim. ülkeleri gezip tanıtan bir abla var. kanalı ve programı unuttum şimdi ama merak eden olursa öğrenirim. ukrayna-kiev'de. neyse özet geçeyim, programın sonlarına doğru ablam aynen şunu dedi: "bu ülkede 400-500 $ aylık geliri olan zengin sayılıyor." ulan kabataslak bir hesap yaptım, 400 $ bizde aşağı yukarı asgari maaşa denk geliyor. Dedim tası tarağı toplayıp gitmek lazım artık bu ülkeden. Ciddi ciddi de düşünüyorum.
haberde bir yanlışlık yada kışkırtma var sakin olun boyle bişey olamaz :beuj:
benim izlediğim kazaların % 50 si doğan şahin onları kaldırsınlar piyasadan rahata ereriz :D:D:D:D
Biz napıcaz yeni model hiç bir arabadan zevk almıyorum zevk aldığım araçların en modellisi 2001 bu benim zevkim kimse karışamaz hem dünyanın en pahlı benzinin kullanıcam hemde zevkimi yaşayamıcakmıyım bu yasa çıkarsa bende yurt dışına çıkarım daha da yaşanmaz burda :mad:
:icon_tup:
Kazalardaki ölüm oranını düşürmek istiyorlarsa
Direksiyon sınavını üst düzey bir seviyeye çıkarsınlar.
Yol kenarlarındaki jilet malzemesi olan bariyerleri düzeltsinler.
Müzik çalarlı remus egsozlu küçük motorları trafiğe çıkarmasınlar.
Motorlu kuryelerin e-5 teki düzensiz seyahatlerini engellesinler.
Metrobüsün lastiklerini sağlam taksınlar.
Türkiyenin en işlek karayolunun üzerinde biriken yağmur suyunu biriktirmesinler.
Yoksa isterlerse tüm 40milyon şöför her sene sıfır arabayada binse aynı tas aynı hamam.
94 s13 te abs var 2000 fiat ta yok :)
bu işin sonunda isyan çıkar isyan ( a.i şr...zler ) yeter doymadılar bi türlü doyuramadık...........
Asgari ücretin bile fakirlik sınırı 1100 tl yi yakalayamadığı bir Ülkede 15 20 yaşında olan aracı teşvik ile trafikten çıkarmak tamamen hayal mahsulü bir durum, yok kast ettiği grup kendi %51 ise zaten öyle bir dertleri yok, ayrıca ben klasikleşmiş araçları seviyorum ve bu araçları yolda görmek istiyorum, elektronik yerine daha mekanik araç sevmenin bedeli ne ise öder gene sürerim ha bu bedeli haram zehir zıkkım ederim o ayrı, dünyanın hiç bir ülkesinde hele ki ileri demokrasi dedikleri ülkelerde böyle kısıtlamalar yok
Abs ve esp tarzı sistemlerin kazaların çoğunu önleyeceği gerçeğini göz ardı etmeyin. Ağır olmayan kazalarda bu tür güvenlik sistemleri önleyici olur.