User Tag List

Sayfa 1/23 12311 ... SonSon
419 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

Arkadaşlar abiler son dönemde artan bu radar muhabbetlerine karşı yaşadığımız olumsuzluklar o kadar fazla ki insanın canını bezdiriyor resmen. 70 ile gitmek sıkıntı değil Türk insanıyla uğraşmak dert. Geçen gün babam, dün akşam ben katil olucaktık resmen. İnsanlar ya radardan bir habersiz ya da harbiden paraları çok. E5 boş iken 70 km cidden yol bitmiyor, git git git orta şerit sağ şerit farketmiyor insanlar üzerinize çıkacak resmen. Bu 70 km hız sınırının az olduğunu vs bir şekilde yetkililere ulaştıramaz mıyız? Veya bunun başka yolu yok mu? Her gün birileriyle kavga etmekten insanın canı sıkılıyor. Her yerde 70 km sınır yol bitmiyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Planlama duzgun olmadigi icin,yola baglantilar,yoldan baska yere baglanilan kisimlar vs.O yuzden bana kalirsa tum aksaklik.Yoksa zaten bircok ulkede 70.*otoban 110-120-130-almanya ve birulke daha var sanirim hizsiniri yok,o ayri* .

Istanbul`u ele alirsak,hickimsenin birbirine saygisi kalmadi artik su son 5senede.Eskiden insanlar birbirine yolverirdi,hosgoru vardi vs vs.

Trafik arttikca,sinirler gerildi,insanlar degisti.Mutsuz olan cok fazla insan var,biryerden biryere giderken trafikte kac saat kalicaginin hesabini yapip yola cikiyor artik insanlar,e normal tabi ki 70le giden insanlar ile didismeleri.Bu hale sokanlar utansin*siyasi degil,yanlis yapilanma,yanlis yapilan bariyerler,yol ayrimlari,viyadukler*viyaduk ne alakaysa*,ben bu sekilde yorumluyorum.
    - K -

________
    Dr.Ecu

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 70 KM çok duşuk.E-5'de aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende sellektörler sıkıştırmalar,birde yol bitmiyor.bence en ideal 90 KM olması lazım.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e5'de 70'in üzerinde gidince ceza alan var mı ki?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    %10 esneklik kuralıyla 77 km ye kadar bir şey dememeleri lazım.. duyduğuma göre taksi sahipleriyle şöförlerde çok kavga ediyorlarmış bu hususda..

bu gene iyi normalde 60 dı daha yeni 70 yapdılar şu hız sınırını 90 yapsalar esneklik payı ile 97 km olsa tamamdır çok ideal bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih uygulama başladı mı emin misin? avcılar beylikdüzü tüyap arasında direkler vs konuldu fakat ölçüm almaya başlamadılar diye biliyorum.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen hafta bakirkoy polat otele acele gitmem gerekiyordu 120 -130 gittim ceza gelir diye bekledim ama henuz ceza gelmedi

ed6502
    Misafir
    devlet yıne acmı kalmıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e5'de 70'in üzerinde gidince ceza alan var mı ki?
    95 ile yiyen duydum.

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %10 esneklik kuralıyla 77 km ye kadar bir şey dememeleri lazım.. duyduğuma göre taksi sahipleriyle şöförlerde çok kavga ediyorlarmış bu hususda..

bu gene iyi normalde 60 dı daha yeni 70 yapdılar şu hız sınırını 90 yapsalar esneklik payı ile 97 km olsa tamamdır çok ideal bence..
    Abi bencede normali 90 esnekliği ile 97 olmalı. 70 ile gitmek ciddi anlamda ızdırap. Ben her türlü 70le giderim de insanlaro tacizi vs ciddi anlamda psikolojiyi bozuyor. Düşünün gece 2de işten çıkmışsınız orta şeritten 70 ile gidiyorsunuz. Arkadan gelen üzerinize çıkacak korna sellektör küfürleşme vs. Bunları her seferınde yaşamak canını sıkıyor insanın.

hakanguclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende pek uyan görmedim gece saatlerinde radara ama gündüz gayet nizami kamera yerleri zaten belli avcılardan merter yönüne dogru baya var kamera ama merter avcılar dönüşünde şirinevlerden başka yerde yok dönüş serbest o yüzden 70 cidden az kameraların yerlerını unutmamaktan başka yapcak bişey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hfk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih uygulama başladı mı emin misin? avcılar beylikdüzü tüyap arasında direkler vs konuldu fakat ölçüm almaya başlamadılar diye biliyorum.
    Abi başladı. Haliç köprüsünde kanalın şoförlerinden biri yedi 343 tl ceza. Kaçla yediğini bilmiyorum ama. Yukarda tabelalaları görünce insan ister istemez tedirgin oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanguclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende pek uyan görmedim gece saatlerinde radara ama gündüz gayet nizami kamera yerleri zaten belli avcılardan merter yönüne dogru baya var kamera ama merter avcılar dönüşünde şirinevlerden başka yerde yok dönüş serbest o yüzden 70 cidden az kameraların yerlerını unutmamaktan başka yapcak bişey yok
    Bir mal ben miyim diyorum yolda giderken Herkes deli fişek uçuyor gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen havaalanina giderken benzer sikintiyi ben de yasadim. Direkleri gordum bastim frene ama bir noktaya kadar yavaslayabildim arkamdan 100 120 geliyorlardi. Ya zaten 70e inip gideyim diyorsun da asiri yavas geliyor

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95 ile yiyen duydum.

Abi bencede normali 90 esnekliği ile 97 olmalı. 70 ile gitmek ciddi anlamda ızdırap. Ben her türlü 70le giderim de insanlaro tacizi vs ciddi anlamda psikolojiyi bozuyor. Düşünün gece 2de işten çıkmışsınız orta şeritten 70 ile gidiyorsunuz. Arkadan gelen üzerinize çıkacak korna sellektör küfürleşme vs. Bunları her seferınde yaşamak canını sıkıyor insanın.
    sen rahat ol şöyle düşün o tacizcilerin 1-2 ay sonra evlerine 300-500 lira arası radar cezası geldimi esas tacizden ötesini onlar yaşıycak .. senin 5 dakikalık psikolojik sıkıntının yanında onların bozulan psikolojileri devede kulak kalır
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uygulama bence daha baslamadi altunuzade deki kameralardan taksiler yardirarak geciyo. ceza yazilsa herkesten once onlar yavaslar
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70 aşırı yavaş e-5 otoban sayılıyosa bisiklet hızıyla gidilmemeli diye düşünenlerdenim

aracımı alalı yaklaşık 3 ay oldu plakası açıkken çobançeşme merter arası 100 den aşşağı inmedim

ama hala ceza gelmedi sonrasında aracım egzozdan bağlandı başka cezası var mı diye kontrol ettirdim yok dendi

70 çok az he almanyadaki gibi otobanda hız sınırı yok diyebilmek içinde almanyadaki kadar düzgün otoban olması gerek yoksa 150 ile giderken sefaköy rampa girişinde yol bir fırlatır arabayı bariyerin üstünde alırsın soluğu
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    One plaka takmiyorum ben radar da onden yaziyor zaten plakasiz bir arabaya nasil yazar onlar dusunsun.Gunduz eyvallah ama gece gercekten cok tehlikeli E 5 te o hizlar.

Gecen bir kardesim abi plakayi soksnde hgs etiketinden cozuyor plakayi dedi simdi hgs etiketinin ustunude kapaticam.

Dogrumu yapiyorum hayir asla ama bizi bu yontemlere kendileri itiyor
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim trafikte uyguladığım bir kural var. kendi gözlemlerime dayanarak kendim oluşturdum, çok da faydasını görüyorum. "trafikte, genel çoğunluk nasıl davranıyorsa öyle davran" yani genelde 100 ile gidiyorlarsa 100 ile git. hız sınırı 70 ise ve bir tek sen 70 ile gidiyorsan başına bela aldın demektir. çünkü kornalar, sellektörler, tacizler başlıyor. bir de bir tek sen yavaş kaldığın için, insanların gelip sana çarpması riski artıyor. ben de ceza yeme riskini göze alıyorum, trafiğin genel hızı ne kadar ise o hızla ilerliyorum. çünkü biri gelip bana çarpsa daha büyük bela. öderim 200-300 TL cezamı geçerim. 5. seneye yaklaştı ehliyetim, 4 yada 5 kere ceza yedim, onun da 2 tanesi park cezası zaten.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bazen keyfi 70-80 gidiyorum ortadan adam arkama geliyor sello yapiyor.hic tinlamiyorum.ayrica 70 az.!! Otoyolda gezici radar muhabbeti cikti otoyolda hiz sinirimi olur arkadas ya! Cani isteyen basar gider.basmicak adam zaten basmiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)