App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
o sabit radarların , arkasındada kamera var ayvazım hertürlü işler haberin olsunbende sökmüştüm taktım tekrar
Livestrong
avcılar haramidere arası hız tabelası var ama radar çalışıyor mu bilgisi olan var mı ? O tabelalar bile yetti resmen o noktada yol bomboşken millet frenlediği için trafik oluyor.
demek istediğim normal plakasız gezme olayı değildi.. radardan plakasız bir geçersin plakasız iki geçersin plakasız üçde mimlenirsen seni er yada geç bir yerde yakalarlar o zamanda başın çok ağrır sadece bir trafik cezası ile bırakmazlar geçmişde yapdığın ihlallerinde hesabını sorarlar sanırım adli bir takipde başlar hukuki yönden neticede tek radar yok kameralarda var o kameralar arabanın içindeki sürücüye kadarda çekiyor.![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kardeşlerim yakışıklı karizmatik her tür dikkat çekerler bencede yok o ben değildim deselerde kurtaramazlar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abi trafiği tamamen bitirdi Avcıları. Yoksa ben çok seviyorum ama giderken gelirken çektiğimiz trafik ömrümüzden ömür götürüyor. Yollar çalışmalar bitti hala trafik hala trafik. Bir de radar üstüne tuz biber oldu resmen.
Hahah aynen abi kaçışları yok![]()
yok yavrum ben e-5 e diktikleri direklerden bahsediyorum , hepsinin arkasında 1 adet kamera var
hatta
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ine-radar.html
burda baya bi konusuda geçmişti , bende sökmüştüm plakayı baktım tecavüzden kaçış yok , geri taktım![]()
Livestrong
mtv nin sitesinden nasıl bakıyoruz ceza varmı yok mu diye araç bnm üzerime değil?
CUP Edition
Finansinvest
canımdan bezdim bu kameralar yuzunden.!
avcılar lokasyonuna yakın yerler de gördüğüm kamerları paylaşayım.
avcılar pelican önü-torıum avm arası kamera var.
beykent-haramidere carrefour arası kamera var.
bence bunlar aktif.
nacizane bir de tavsiyem olucak.kameralar arası dalgınlıkla 70 in üstünde seyrederseniz, 2.nci kameraya yaklaşırken, e-5 den ayrılıp yanyola kayarsanız cezadan yırtabilirsiniz diye düşünüyorum.
Kameralar şu an aktif mi bilmiyorum ama hepsi kurulmadı halen daha herhalde.
Ömür önünde var cevizlibağ taraflarında var haliçi geçince var ondan sonra köprüye kadar yok, mecidiyeköy yan yol ayrımında var bir tek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)