User Tag List

Sayfa 13/23 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
419 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis olabilirsin ama bir kerede duygusal değil mantıklı düşünün koyulan kuralları, polis'e kim direkt hakaret etmiş burada?

Melih gayet güzel özetlemiş.

İstanbul'da yaşamadığın için yorum yapmak kolay. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi..
    abicim ben duygusal yaklaşsaydım yazardım polislerimize sövmeyin etmeyin diye nasıl ki bu forumda çürük elmalar var bizim teşkilatımızda da var , uygualamadan rahatsız olan arkadaşlar valilik il trafik komisyonuna yazılı başvursun burada bi şey çözemeyiz diye yardımcı olmak istedim istanbulda yaşamadım ama yol yordam göstermekti amacım saygılar...

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim ben duygusal yaklaşsaydım yazardım polislerimize sövmeyin etmeyin diye nasıl ki bu forumda çürük elmalar var bizim teşkilatımızda da var , uygualamadan rahatsız olan arkadaşlar valilik il trafik komisyonuna yazılı başvursun burada bi şey çözemeyiz diye yardımcı olmak istedim istanbulda yaşamadım ama yol yordam göstermekti amacım saygılar...
    Bizim amacımız bundan dolayı sıkıntımızı dile getirmek abi zaten. Bunun içinde ne yapabiliriz diyorduk bak bunu söyledin. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin abi ben sonuna kadar hazırım yapmaya. E5de araba kullanırken paranoyak oldum resmen. Hatta araba bile çıkarmaz oldum.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim bunları polislere söylemiyorlar ki. Bu sisteme söylüyorlar. Sistem sonuçta kesmiyor mu cezayı? Polisin insifiyatinde olan birşey değil ki bu. Olaya duygusal olarak bakma gerçekten.
    abicim cezayı size il trafik komisyonumu gönderiyor ? trafik şube müdürlüğümü ? bende diyorum evet sistem bozuk buna hak veriyorum , techturkey madem büyük bir aile yazılı kampanya başlatıp bunu yetkili makamlara iletelim diyorum bende ....

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu cezaları kesen sistem kim önce onu bilmek lazım 2 tür ceza var bir trafiğin kestiği bir karayollarının kestiği.. bu radar cezalarını karayollarımı kesiyor trafik mi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim amacımız bundan dolayı sıkıntımızı dile getirmek abi zaten. Bunun içinde ne yapabiliriz diyorduk bak bunu söyledin. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin abi ben sonuna kadar hazırım yapmaya. E5de araba kullanırken paranoyak oldum resmen. Hatta araba bile çıkarmaz oldum.
    abim her ay valilik makamında il trafik komisyonu toplanır bunların görevi
    il içi (belediye sınırlarında) trafik kurallarını düzenlemek bu kurum hangi yolların trafiğe açılacağı kapatılacağı hız sınırı vb görevlerle uğraşır bu makama yazılı olarak başvurulması gerekir

http://www.trafikteegitim.net/trafik...likurullar.htm

İl ve İlçe Trafik Komisyonları Görev ve Yetkileri : İl sınırları içinde mahalli ihtiyaç ve şartlara göre , trafik düzeni ve güvenliği bakımından yönetmelikte gösterilen konular ve esaslar çerçevesinde , illerde vali veya yardımcısının başkanlığında ,Emniyet, Jandarma ,Belediye, Milli Eğitim ,Karayolları ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonuna bağlı ilgili odanın temsilcileri, valilikçe uygun görülen trafikle ilgili üniversite ,oda, vakıf ve kamuya yararlı dernek veya kuruluşların birer temsilcisinden oluşan “il trafik komisyonu” ilçelerde de Kaymakamın başkanlığında aynı kuruluşların yöneticileri veya görevlendirecekleri temsilcilerin katıldığı “İlçe Trafik Komisyonu” kurulur.

GÖREVLERİ :
    İl sınırları içinde mahalli ihtiyaç ve şartlara göre trafik düzeni ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli tedbirleri almak ,
    Trafiğin düzenli bir şekilde akmasını sağlamak için alt yapı hizmetleri ile ilgili tedbirleri almak, trafikle ilgili sorunları çözümlemek,
    Ülkenin tümünü ilgilendiren Trafik Güvenliği Yüksek Kurulunun müdahalesini gerektiren hususları İçişleri Bakanlığına iletmek.
    Karayolu taşımacılığına ait mevzuat hükümleri saklı kalmak üzere trafik düzeni ve güvenliği yönünden belediye sınırları içerisinde ticari amaçla çalıştırılacak yolcu ve yük taşıtları ile motorsuz taşıtların çalışma şekli ve şartları ,çalıştırılabileceği yerler ile güzergahlarını tespit etmek ve sayılarını belirlemek,
    Gerçek ve tüzel kişiler ile resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ait otopark olması için boş alan ,arazi ve arsaları geçici otopark yeri olarak ilan etmek ve sahiplerine yada üçüncü kişilere işletilmesi için izin vermek,
    İl Trafik Komisyonu kararları valinin onayıyla yürürlüğe girer .İlçe trafik komisyonu kararları İl Trafik Komisyonunca incelenip vali tarafından onaylandıktan sonra yürürlüğe girer.
    İl ve İlçe trafik komisyonlarında alınan kararlara bütün resmi ve özel kuruluşlar uymak zorundadır.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim her ay valilik makamında il trafik komisyonu toplanır bunların görevi
    il içi (belediye sınırlarında) trafik kurallarını düzenlemek bu kurum hangi yolların trafiğe açılacağı kapatılacağı hız sınırı vb görevlerle uğraşır bu makama yazılı olarak başvurulması gerekir

Yeni Sayfa 2

İl ve İlçe Trafik Komisyonları Görev ve Yetkileri : İl sınırları içinde mahalli ihtiyaç ve şartlara göre , trafik düzeni ve güvenliği bakımından yönetmelikte gösterilen konular ve esaslar çerçevesinde , illerde vali veya yardımcısının başkanlığında ,Emniyet, Jandarma ,Belediye, Milli Eğitim ,Karayolları ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonuna bağlı ilgili odanın temsilcileri, valilikçe uygun görülen trafikle ilgili üniversite ,oda, vakıf ve kamuya yararlı dernek veya kuruluşların birer temsilcisinden oluşan “il trafik komisyonu” ilçelerde de Kaymakamın başkanlığında aynı kuruluşların yöneticileri veya görevlendirecekleri temsilcilerin katıldığı “İlçe Trafik Komisyonu” kurulur.

GÖREVLERİ :
    İl sınırları içinde mahalli ihtiyaç ve şartlara göre trafik düzeni ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli tedbirleri almak ,
    Trafiğin düzenli bir şekilde akmasını sağlamak için alt yapı hizmetleri ile ilgili tedbirleri almak, trafikle ilgili sorunları çözümlemek,
    Ülkenin tümünü ilgilendiren Trafik Güvenliği Yüksek Kurulunun müdahalesini gerektiren hususları İçişleri Bakanlığına iletmek.
    Karayolu taşımacılığına ait mevzuat hükümleri saklı kalmak üzere trafik düzeni ve güvenliği yönünden belediye sınırları içerisinde ticari amaçla çalıştırılacak yolcu ve yük taşıtları ile motorsuz taşıtların çalışma şekli ve şartları ,çalıştırılabileceği yerler ile güzergahlarını tespit etmek ve sayılarını belirlemek,
    Gerçek ve tüzel kişiler ile resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ait otopark olması için boş alan ,arazi ve arsaları geçici otopark yeri olarak ilan etmek ve sahiplerine yada üçüncü kişilere işletilmesi için izin vermek,
    İl Trafik Komisyonu kararları valinin onayıyla yürürlüğe girer .İlçe trafik komisyonu kararları İl Trafik Komisyonunca incelenip vali tarafından onaylandıktan sonra yürürlüğe girer.
    İl ve İlçe trafik komisyonlarında alınan kararlara bütün resmi ve özel kuruluşlar uymak zorundadır.
    Bilgiler için teşekkürler abi. Forjumca buraya yazı yazsak kayda değer birşeyler olur mu acaba?
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakalığa mail adresimi yazıcam fotoğrafı yollasınlar diye tiff çekseler bari de ayar versek poz vericem geçerken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler için teşekkürler abi. Forjumca buraya yazı yazsak kayda değer birşeyler olur mu acaba?
    abicim forumdaki arkadaşlar birlik olur topluca dilekçeyle başvurulursa bir şeyler olabilir en azından yetkili makamlara dile getirilmiş olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben geçenlerde bikaç kere okula giderken (Beylikdüzü-Beykent) birkeresinde haramidere yokuşunu yavaşlamamak için Allah ne verdiyse çıktım ama sanırım ozaman üstte kameralar yoktu. Birkeresinde ise sadece kameraların önünden 70-75 gibi hızlarla geçtim. Mesafemi ölçüyorlar aceba yoksa önünden geçtiğin hızımı :/

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avcilar - torium arasi yemisim 18 martta ceza kacla yedigimi hatirlamiyorum ama 248 tl odediler bugun sirketten.. ben calistigina inanmiyodum gelmeye basladi cezalar hadi hayirlisi bana daha cok gelir gibime geliyor.. arkadan cekmis bu arada resmi soranlara
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avcilar - torium arasi yemisim 18 martta ceza kacla yedigimi hatirlamiyorum ama 248 tl odediler bugun sirketten.. ben calistigina inanmiyodum gelmeye basladi cezalar hadi hayirlisi bana daha cok gelir gibime geliyor.. arkadan cekmis bu arada resmi soranlara
    kaç km hızla yemişsin cezayı ?

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarin ogrenir yazarim.. sirkete gitmis ceza sadece odenecek diye bilgi verdiler.. ogrenirim yarin yazarim
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar il içi (belediye sınırlarında) trafik ile sorunlarınız var ise valilik makamıyla toplanan il trafik komisyonuna yazılı olarak başvurun . il trafik komisyonunun aldığı kararları uygulayan görev yapan polis arkadaşlarımıza forumdan şerefsiz , şerefsizler , allah belalarını versin diye ağır ithamlarda bulunmayalım lütfen. saygılar...
    melih kardeşim mesajlar aşağıdaki gibidir saygılar...

Arkadaşlar 78 km hızla e-5 de büyükçekmece gülyapının ordaki tepedeki radar kameralarından 166 tl ceza yemişim şaka gibi çekmiş fotoğraf yollamış 25 mart 2013 de daha bugün geldi dikkatli olun gelmiyor diye basmayın kesiyor şerefsizler nerden götürüceklerini şaşırdılar Allah ıslah etsin gidip yarın yatırıcam bilginiz olsun diye uyarıyorum.

Sağolasın melih.Ben dikkat eden biriyim başladığından beri hep uyuyorum bak düşün yokuş aşağı eski tatilya önü bilirsiniz beylikdüzü migrosun orası arabayı bırak zaten 120 ye çıkıyor paso frenle iniyoruz 78 den 166 tl koymuşlar Allah bunları ıslah etsin 70 nedir ya bilmem neyin evlatları küfür edicem şimdi ya

Kayınçoya 3 kere otobüs şeridinden ceza geldi. Saçmada olsa hadi bir kural koydun tamam ama gidipte en az 60 sn kuralı koy. Hadi 30 sn koy. 4-5 sn için cezamı kesilir şerefsiz. Kırmızı ışık değil birşey değil.

Allah belalarını versin o zaman
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayınçoya 3 kere otobüs şeridinden ceza geldi. Saçmada olsa hadi bir kural koydun tamam ama gidipte en az 60 sn kuralı koy. Hadi 30 sn koy. 4-5 sn için cezamı kesilir şerefsiz. Kırmızı ışık değil birşey değil.
    Benden alıntı yapmışsın. Çok alıngansın gerçekten bütün yazıların hep bu söylediğimi destekliyor. Ben orada polis felan dememişim ama lafımın arkasındayım. 3-4 sn için ceza kesen ve o sistemi kurduran şerefsizdir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih topkapı tarafına giderken sıkıntı yaşamıyorsun da yol akıcı genelde ama avcılar istikametinde sorun olmuyo e5 in yanındaki hacıbozann ordaki radarda ortalama 30 km nn üstüne çıkamıyoruz zaten ama saçmalık ya uzun yolda illallah geldi bide şimdi e5 te stres yaşıyoruz resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benden alıntı yapmışsın. Çok alıngansın gerçekten bütün yazıların hep bu söylediğimi destekliyor. Ben orada polis felan dememişim ama lafımın arkasındayım. 3-4 sn için ceza kesen ve o sistemi kurduran şerefsizdir.
    evet abi alıntı yaptım çünkü: abi sistemi kuranların bende karşısındayım trafiği dahada zora sokuyor ama mesajlarda hep ceza kesenlere gönderme yapılıyor soruyorum cezayı hangi kamu kurumu kesiyor ve gönderiyor ? ceza makbuzlarında hangi kurum yazıyor ? il trafik komisyonumu ? il emniyet müdürlüğü trafik şube müdürlüğü mü ? ve trafik şube müdürlüğünde hangi memurlar çalışıyor ? öğretmenler mi ? hizmetlileri mi ? polisler mi ? eğer bu alınganlıksa eyvallah abi saygılar....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    melih kardeşim mesajlar aşağıdaki gibidir saygılar...

Arkadaşlar 78 km hızla e-5 de büyükçekmece gülyapının ordaki tepedeki radar kameralarından 166 tl ceza yemişim şaka gibi çekmiş fotoğraf yollamış 25 mart 2013 de daha bugün geldi dikkatli olun gelmiyor diye basmayın kesiyor şerefsizler nerden götürüceklerini şaşırdılar Allah ıslah etsin gidip yarın yatırıcam bilginiz olsun diye uyarıyorum.

Sağolasın melih.Ben dikkat eden biriyim başladığından beri hep uyuyorum bak düşün yokuş aşağı eski tatilya önü bilirsiniz beylikdüzü migrosun orası arabayı bırak zaten 120 ye çıkıyor paso frenle iniyoruz 78 den 166 tl koymuşlar Allah bunları ıslah etsin 70 nedir ya bilmem neyin evlatları küfür edicem şimdi ya

Allah belalarını versin o zaman
    Okuduğunuzu bir anlayın önce lütfen

polis lafı nerde geçiyor??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okuduğunuzu bir anlayın önce lütfen

polis lafı nerde geçiyor??
    güzel ağabeyim , polis lafı geçmiyor haklısın ama illa geçmesi mi gerekiyor ? mesela vergi dairesinde olan bir yanlışlıktan dolayı cami imamlarına laf etmeyiz değil mi ? cezayı kim kesiyor gönderiyorsa ona ithamlarda bulunuyor cezayı belediye zabıtası mı kesiyor ve gönderiyor ? size o cezayı başka bir kurum kesti veya gönderdiyse paylaşın bende öğreneyim bilmediklerimi saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    güzel ağabeyim , polis lafı geçmiyor haklısın ama illa geçmesi mi gerekiyor ? mesela vergi dairesinde olan bir yanlışlıktan dolayı cami imamlarına laf etmeyiz değil mi ? cezayı kim kesiyor gönderiyorsa ona ithamlarda bulunuyor cezayı belediye zabıtası mı kesiyor ve gönderiyor ? size o cezayı başka bir kurum kesti veya gönderdiyse paylaşın bende öğreneyim bilmediklerimi saygılar...
    4 saniye için kim ceza kesiyorsa, insanların günlük yaşantılarını kolaylaştırmak yerine zora sokup en ufak şeyde ceza kitleyip fahiş paralar koparmaya çalışıyorsa lafım ona o zaman abicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 saniye için kim ceza kesiyorsa, insanların günlük yaşantılarını kolaylaştırmak yerine zora sokup en ufak şeyde ceza kitleyip fahiş paralar koparmaya çalışıyorsa lafım ona o zaman abicim
    teşekkürler saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)