yemin ederim kreissieg sandım, güzel olmuş maşallah kardeşim :icon_tup:
Printable View
Tesekkur:D icerden video var atarim,bide yokus yukari olan yerde araba hizlanmadi yahu:D
Megan grubu olarak estirdiniz valla 3lu grup aldiniz araya milleti:hahaha:
caterham start finiste yanina gelir gibi oldu uzunda ama aldin rollde:hahaha:
Buda benim at :)
http://n1305.hizliresim.com/19/m/n7twb.png
Emegi gecen herkese tesekkurler bu kadar büyük çaplı bir organizasyonu bu kadar katılımcıyla sorunsuz tamamlamak özveri ister. Ben cok eglendim bir sonraki organizasyonuiple cekiyor olacağım.
Tesekkurler Egehan, ses disarda cok fazla ama titanyumun ozelliginden icerde ses cok az, drone nerdeyse hic yok. Hafifligi de cabasi oldu.
9k5q0.jpg (800 x 600 pixels)
Soyle bir ornek resim olsun,(egzos cikislarinin bir tarafi bu resim) malzeme cok sert oldugundan kivirmak mumkun degil, kes-kaynak kes-kaynat yaparak kivrimlari yapiyorlar titanyumda. Iscilik cok fazla ancak malzemenin ozellikleri cok guzel. Cok hafif, arabanin icine ses cok az geliyor vb..
Çok keyifli bir gün oldu. Kendi adıma yeni lastiklerimi denemek için çok güzel fırsat oldu. Beklediğimden çok daha iyiydi kumho ku36lar, kamikaze modunda girdiğim virajlarda bile oldukça dengeli tepkiler verdi, gruptaki diğer arkadaşların çok zorlamadığı virajlarda ben biraz daha dengesiz& riskli girmiş olabilirim,buna rağmen yarı yolda bırakmadılar beni, öneririm. O kadar keyifliymiş ki İstanbul Park, gaz kesmeden, motoru, frenleri dinlendirmeden pit çıkışı okunu görene kadar sıkmaya devam ettim, neyse ki şu anda arabada bir sorun yok gibi. Balatalar bitik diye düşünüyordum, değilmiş, ama iyi soğutamadığım için şu anda bitmiş olabilirler:) Gruplar dengeli olmuştu. Tek hayalkırıklığım kameramdaki bir sorun sebebiyle içerden kayıt yapamadığımı turların sonunda fark etmem oldu... Bir dahaki pist günlerine kaldı on board çekim :)
Tüm araçların herhangi bir kaza ya da ciddi teknik sorun yaşamadan günün tamamlamasına çok sevindim. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Cok iyi bir baslangic oldu pist icin halkgunlerinde katilimcilarin sorularina cevap verecek bir cok insan vardi emegi gecen herkese tesekkurler cls 63 un duzlukte yanimdan gecisi beni resmen turbulansa soktu :) arkadasa tutturdum zamani sevindirdi beni 2,44,4 :)
8 in sonunda 145-150 muthis rakam,viraj sonu duzluk olmasin?
2 haziranda daha kalabalik olur insallah,herkesde transponder olur,dereceler daha iyi gelir/duser ve pist tayfasi olusur.
Umarim Ozgunde pist sureleri icin sayfa acar. Buarada sen neyaptin Sti ile?
İzlemek bile cok keyifliydi
Cok guzel bir gundu
Turbo hondalar yikti pisti masallah :)
emeği geçen ter döken herkese helal olsun bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim çok sorunsuz ve profesyonel bir organizasyondu ilk olmasına rağmen 1 saat rötar hiçbirşey değil 200 araçlık bir organiasyon için maaşallah herşey tıkır tıkır ilerledi
pistte 2 adet 205 gti 300zx caterham gibi yaşlı kurtları görmek beni çok sevindirdi kendimi nürburgringte gibi hissetim 205 gti ın düzlükte geçişi sırasında arka planımda ''survivor burning heart'' çalıyordu :)
Ve 19 Mayıs İntercity İstanbulpark 'ta 220 otomobilin Katılımıyla düzenlenen Muhteşem bir Pist Gününü geride bıraktık . 02 Haziran / Pazar İstanbulparkta Görüşmek üzere Katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim .
K.Buğra YILDIRIM
Peş peşe dönen sol virajlarda çok eğlendim ya
Geliyor merak yok :D
Bu arada arkadaşlar pist zamanlarınızı iyileştirmek adına biraz süspansyona ve frenlere dikkat etmek lazım şimdi transponder takıp keyifle kendi gelişiminizi görme imkanı elinizin altında .
sadece süratli otomobilden öte durabilen ve dönebilen otomobillerin zaman çıkarttığı gerçeğini birkezdaha gördük.
İnşallah hepiniz 2 Haziranda daha iyi zamanlar çıkartırsınız .
transponder fiyatlarında ciddi iyileştrme yapılsın.
ya bende sonradan transponder takmadığıma çok pişman oldum arabanın canını aldığımla kaldım euheuheu
jantlar sırf balata tozu olmuş
http://img850.imageshack.us/img850/6...7664706360.jpg
Bu arada Kask teslim alıp unutan kimse varmı arkadaşlar ?
Bugra,ben Race controlden zamanlari aldim,buraya yukledi Murat sagolsun.
Sanada mesajlAr yazdim ama gerilerde kaldi ;)
2 Haziranda yeni lastiklerimle ordayim...
P.S:duzluk sonunda gectim zaten ;)
yorumları okudumdada herkes pistçi olmuş terimler muhabbetler falan çok iyi :D
ezik hissettim kendimi :D :D
Muratçım zamanlar zaten yayınlanacak internette resmi olarak acelen neydi yahu :D
2 Haziranda yeni lastik şart sana birazcık daha geç frenaj ve çizginde pist yüzeyinin tamamını kullanarak sanırım daha iyi zaman çıkartıcaksın 2 Haziranda . İzledim limitaltında gidiyosun bence .
Biraz piste alışın sonrasında pistte eğitimde yaparız arkadaşlar Otomobil işi kültür işidir bence .
Caddede gazlamak kolay olan . Zor olan o transponderi takıp zamanını takip etmek hataları düzeltip zamanını geliştirebilmek . Otomobilin ne olduğu kaç hp olduğu 2. aşama önce sürücünün hp si yükselmeli :D