Vallahi RSA yazılım var denildi arkadaşımın arkadaşının araç bi uğradık park alanında yanında iken 400 hp oldu dedi araç sahibi
Printable View
Yol aracimi yoksa ozel yapim mi?
FRT plaka mi Golf R?
Golf R 350 hp civarında şuan. Park alanında baya geyik dönüyordu, muhtemelen o arada geçmiştir 400 hp :) Bir kaç güne methanol kitle beraber 400 e yaklaşacak inşallah.
Vtec sahibi ile pist sonrası konuştuk, düzlükte herkesle denedim bir tek sizle denk gelemedik dedi. :)
Ben zamanlarla ilgili bir resim çekmiştim...
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/...62983419_o.jpg
Kasko pistte oluşan hasarlarda sorumluluk kabul ediyor mu?
Cok keyifli bir organizasyondu bende 2.58 dondum, artik roll arabasi yerine track day arabalari yapilacak gibi gozukuyor.
Çok güzel bir gündü Beyaz 63 amg sesi çok çok iyidi.
glen katılan katkı saglayan mutlu olan eglenen herkese Teşekkür ederiz bizi yanlız birkmadığınız için yeniden tsekkür ederiz buda gene gösterdiki Nolursa olsun bu forum türkiyedeki engüzel ve en büyük otomobil forum u
Hepinzin Ellerine Sağlık
http://www.techturkey.com/forum/moto...ograflari.html
resimler burayaa
gayet keyifli bir gündü. tesisin fiziki koşulları düzgünolunca motorsporlarının aslında o kadar da acı veren bir şey olmadığını öğrenmiş olduk. konya toz festivallleri ve izmit açık hava solaryum tesislerindeki organizasyonlardan sonra burası ilaç oldu diyebiliriz.
ben siyah yuvarlaklardandım. ( ırkçılık yapmayın, tercihlere de saygınız olsun lütfen:)) ilk kez piste çıkmış olmam nedeniyle biraz fazla yavaş gitmiş olabilirim:D ne frenim şişti ne araba ısındı. hatta arabada üç kişiydik..ben, ahmet abi ve candan erçetin:D
SUS plakalı yakuzalarla aynı anda pistte olmak çok iyiydi. müthiş keyifli gidiyorlardı. cls63'cü amcayı aynada kaldırmış gelirken gördüğümde ki hislerimi tarif edemem. beynimin içinden konuşulanlar şunlardı...
"vay vay vay gelişe bak...lan olm bu bana vurmasın??...napsam la!!!?!?! sağa mı gitsem??? yok la yok sola gideyim ben!!! olm vuracak gibi lan bu!!! sıçtık!! kaskoda işlemiyor lan burda...işlese ne olur mal! kaç lira teminatı var sanki?? nolur vurmasın lan bu bana. olan hep garibana olur zaten!! cezayı bana keserler kesin!!! ahmet abiiiii!!!"
vorrrrrrrttt...vorttttt sesiyle cls gider ve derin bir ohh:D:D
organizasyon gayet güzeldi, emeği geçenlere teşekkürler.
Güzel bir gün olmuş gerçekten. Bundan sonra slick lastiklerde patlama yaşanır :)
Pistte araçlar haritaya dönüyor diye bir muhabbet dönmüştü başına gelen varmı?
Kim dalga geçiyosa :)
Bizde corvette ile cıktık gelen geçen geçti, mavi cupranın önünne geçemedik bi türlü adamın araba gidiyo, cupra,canberk m6 3 lü grup yaptık cokda eglenceliydi, hatta bi ara gri turbo typer düzlükde sağımızda çatara patara gitti onu izlemeye başladık..
çokta fifi.. Seks yapmadan orgazm olduk :D sen keyif aldıysan koy diburuna..
vettenin videosu var bende m6 ile cupranın peşinden sıkıyorsunuz yüklerim bir ara
Objektifine E60 M5 takilan arkadaslar paylasirlarsa cok sevinirim.
iş yoğunluğu yüzünden kaçırdım, bir dahaki organizasyondan 1 gün önce telefonumu kapatıcam :)
Çok güzel bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler; kulaklarımızın pası silindi :)
Çok güzel bir organizasyon oldu. Corvette, M6 çok eğlenceliydi. Arabayı çok zorlayan pist su sıcaklığı çok yükseliyor çoğu zaman yavaş gitmek zorunda kaldım arabayı soğutmak için. Düzlüğe çıkarken corvette ile yaptığımız çekişme güzeldi. Araba'da kilit olmasının çok faydasını gördüm. Arkadaşlar kesinlikle frenlerinizi upgrade edin özellikle ferodo DS2500 balata'dan çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Gelip gelmemek konusunda çok kararsızdım. Ve şimdi ciddi anlamda gelmediğim için çok pişmanım. :(
Yapılan zamanların tümünü nereden öğrenebiliriz ? Özellikle Aventador'unkini çok merak ettim.
F1 araçlarının 750hp civarı ve 700-800kg olduğu düşünülürse çıkan süreler birçok acemi insana göre çok iyi.
En son 2010'da 1:26.295 en iyi derece yapılmış ki 997TT abimiz 2.20-25'lerden söz ediyor :)
astra opcnın 2.35 suresı cok cok basarılı , gercı pılotaj etkısıde buyuk olmalı Burak Ertem:D
otobanda bile zıplayarak gittiğim coiloverlarımla istanbul parkta yağ gibi kayıp gittim. asfalt kalitesi bize söylenilenden çok daha üstündü. aracın içerisinde oradan oraya savrulup duruyorsunuz. viraj ölçüleri merkez kaç kuvveti ile koltuğa gömüyor sizi. çok eğlenceli bir pist. bol virajlı olması acayip keyif aldırıyor size.
balkon tribününe kısa bir güneşlik iyi olur. koltukları örteçek kadar ve yukarı açılı olursa pisti görmemize engel olmaz.
Çok güzel bir gün oldu,kafa yoranların emeğine sağlık,kalabalık olmasına rağmen tahmin ettiğimden hızlı hareket edildi,
Pist tek kellime ile mükemmeldi,yol tutuşu inanılmaz fakat yapısına uygun lastikle çıkılsa daha mantıklı olur :)
Son demlerinde olan debriyajımı yedi ama helal olsun \m/
sorunsuz geçen on numara 5 yıldız bir organizasyon oldu.
Buğra abi her yerdeydi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Görevli arkadaşların hepsinin yüzü gülüyordu. Hiç tedirgin olmadım.
Pist çok eğlenceli. İlk deneyimim olduğundan çok geniş aldım virajları. İstemsiz olarak arkamdan gelen arkadaşlarımın önünü kapatmamak adına.
Balatalarım beni üzmedi değişeli çok olmamıştı zaten. pistte fren performansı hiç düşmedi. Ama sonrası *****, ÇÖP :D (20 dakika sonu balatalardan çıkan dumandan ilk başta araba yanıyor sandım :D )
m6 nın sesi beni benden aldı Canberk arkadaşımı tebrik ediyorum harika olmuş.
KFL turbo s2000 nin düzlükteki görüntüsü ve gidişi alkışı hakediyordu.
BS type-R Serhat abi, aracının kondisyonunu düşürmeden tur attı ivmelenmesi sesi gidişi muazzamdı.
hayalimdeki araç peak garage 911 i izleme şansı buldum.
herkesin mutlaka böyle bir eğlenceyi tecrübe etmesini tavsiye ederim.
Organizasyonda emeği geçen herkeze çok teşekurler. pist çok keyifliydi. Başlarda piste ve yeni aracıma alışmak (Bilmeyenler için söyliyim tt cabrio) amaçlı turlar attım son 3-4 turrum oldukça iidi. Fakat son tur soğutmadan pistten çıkınca frenler çok ısındı. Ne olura olsun fren şart bu pistte. Onurcan dan aldığım go-pro sayesinde kayıt fırsatı buldum.
Üşenmeyip Görkemin ters yaptığı kayıdı düze çevirip eklerse süreler çıkar:))
: ) Cok tesekkur ederim, 2 sus kendi aramizda birbirimizi taciz ederek fakat aramizda cok nadiren gecis yaparak cok eglendik. Sizin araciniz neydi? Videolardan bakayim nerede karsilasmisiz.
Ciktigim seanslardaki arkadasa tesekkur ederim, kimse riske atmadi virajdan once gec frenle yanina geldiklerimle hep viraj icinde ayni cizgiden yada karsilikli olarak yol vererek devam ettik. Cok saygiliydi herkes.
Sadece kirmizi Del Sol lu arkadas bir risk aldi ve sinirlendim orada. Yavas giderek biri sagda olan sus69 ve bende yavas yavas saga cekerken sagimizdan cok yakin gecti, biraz daha hizli saga gecseydim hic hos seyler olmazdi. Arac ici goruntulerimi upload edecegim orada vardir mutlaka.
Bugra ya tekrardan cok tesekkur ediyorum bize boyle bir imkani sundugu icin. Acik soyleyim bir daha kesinlikle adim atmam Korfeze, zerre zevk vermez :D Istanbul Park organizasyonlari devam etmezse beni motorsporlarindan soguttun icin linc etme karari aldik arkadaslarla haberin olsun :)
kesinlikle fren ve yürüyeninize güvenmelisiniz piste çıkmak için.
brembo diskin ve sıfır lastiklerin faydasını gördüm.
movie maker'a at, fotoğrafı ters çevirir gibi ok tuşu ile çevirebilirsin.