Movie Maker la çevirebilirsin. Bizde ters takmıştık sonra çözünürlüğü bozmadan Movie Makerla çevirdik ;)
Edit: Vahşi batının en hızlı cevap yazanı değilmişim :) LowRider benden önce davranmış :)
Printable View
Biz pistin şanslı gazlıyanlarındaydık cupra m6 corvette üçlü şekilde denk geldik..
canberkin tecrübesi ve cupranın hızlı oluşu dahada güzel bir hale getirdi.Cuprayla düzlükte yanyana bir türlü çıkamadık son virajda arabayı ne yaptıysak içeride tutamadık yanına gelerek :)
1 tur sogutma turu yapıp gayet eğlenceli bir gündü fakat çoğu kişi yazmış frenler kesinlikle çok iyi olmalı son 2 tur frenler geberdi.Ama tüm tecrübesizliklere hazırsızlıklara ragmen benim adıma çok güzel bir gündü...
: D tesekkur ederim, simdi movie makeri indirip girisecegim :D
Frenler iyi olmasina iyi de elimize alma sansimiz cok mu pistte veya hemen sonrasinda?bir dahakine katilabilirim Umarim.
Güzel organizasyondu.Ilk oldugu icin eksikler vardi ancak illaki giderilir.
Siyah yuvarlakta biraz moralimiz bozuldu :) kare sariya kalmadan biz ayrildik pistten.
Umarim bir dahaki daha sorunsuz olur :)
fotograflar var elimde forumdan paylasirim.
Sarı safety car kamyonetini konuşan yok arkadaş bir ses geldi gökgürültüsü gibi bütün tribün arabaları bıraktı sesin geldiği kamyonete kesildi :) 25 yaşındayım hadi 10 yılı salla 15 yıldır istanbuldayım ilk defa gördüm böyle bir araç:)
Rica ederiz :) Çok zevkli bir gün geçirdik puzzle gibi herşey yerli yerine otura otura gitti gün :) 5:30 da Ankara da başlayan gün yine 5:30 da Ankara ya dönüşle bitti.
Yorucu oldu fakat tekrarının kesinlikle yaşanması lazım :)
Ayrıca Organizasyon da emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler bizleri çok iyi ağırladılar tek kelime ile muhteşemdi.
Gelmis gecmis en iyi pist organizasyonuydu. Talepte gordugum kadariyla yogundu. 200 uzeri katilimcidan bahsediliyor, bu rakam bu organizasyonu Turkiyede duzenlenen en buyuk trackday yapar. Emegi gecen ve bu olanagi saglayan, vizyon sahibi herkese basta Bugra olmak uzere kendi adima tesekkur ederim.
Korfezde gunesin altinda gebererek izlenen yarislardan sonra F1 pistindeki VIP salonu ve koltuklari konfor acisindan bayagi bir level atlandigini gosterdi. Umarim bu organizasyonlarin devami gelir ve yavas yavas Memleketimizdeki motorsporlari kulturu seviyesi yukselir.
Yahu ehliyet olsa ya :D neyse az sabır az kaldı yaza bizde adaletli yapacağız inşallah :)
Organizsayonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kalabalık bir grup geldik ve hiç bir sıkıntı yaşamadık.
Pistte tur atmasak bile hem supersportlar hem de diğer arkadaşlar gözlerimizin ve kulaklarımızın pasını sildi.
Özellikle Leon, M6 ve vette'nin düzlükte sıkışı, astranın yaptığı yan şov, Turbo s2k ve gri evonun muhteşem sesi aklımda kalanlar..
Aventador pist dışına çok çıktı her çıkışında kalbim sıkıştı resmen :(
Bilen varsa peak garage'nın gri 911'in specleri neydi ? Düzlükte sıktığı zaman aracın kafası şahlanıyordu :) Kırmızı Evo6 çıkmadı heralde piste yada biz kaçırdık..
bence çok keyifli ve kalitesi yüksek bir organizasyon oldu, pistin fiziki koşullarının uygunluğununa buna etken, körfezde çektiğimiz gölge ve seyredebilecek alan bulma sorunu yoktu,
emeği olan herkese ve araç sahiplerine teşekkür ediyorum,
Güzel bir organizasyon olmuş gerçekten bu işte biraz bile yardımı olan herkesin ellerine kollarına sağlık.
Yalnız araç geçişlerinde biraz daha sıkı tutmak lazım sanki kuralları. Sonuçta herkesin ilk pist deneyimi. En azından şuradaki bazı şikayetlerden araç sahipleri uyarılabilir. Nurburgring halka açık bir otoban aslında o yüzden arkanda birini görünce sağ sinyal verip soldan geçmesine izin veriyorsun. Aracın sağından geçersen ve marshall görürse seni pistten banlıyor bir daha giremiyorsun. Kurallar bu kadar sıkı olmalı mı bilmiyorum.
http://n1305.hizliresim.com/19/n/n8bk4.jpg
:D olmuşmu
gozumden yas geldi :D
Ahauahauq mali güzel olmus
Herşeyiyle çok güzeldi. Sanırım piste gelen ilk kişi bendim saat ayarlamasını yanlış yapmışımda azcık :D Sabah 6:50 gibi ordaydım :D Seans cok guzeldi,fd6 ile guzel bir tur attık :) 2 3 tur sıkıp geri kalan turlarda arabayı nerdeyse hiç zorlamadım ama asfalt efsaneydi gercekten ve arabamdan bu şekilde güzel bir yola tutunma beklemiyordum :) Organizasyon girişteki numara kargaşası hariç gerçekten çok güzeldi ve bir çok şey düşünülmüştü,bütün görevliler güler yüzlüydü. Herşey için sonsuz teşekkürler Buğra abi ve emeği geçen herkese :)
Ahahhahahah :) Ulan mali :)
Sanırım öyle oldu :o:o Bu arada sanat eseri desek daha doğru olur :)
993 GT2 | http://peakgarage.net
SA siyah Megane RS ikinizden birine yardıma ihtiyaç var mı diye sormuştum durup :) viraja girdiğinde aha beni geçecek deyip üstüne kırmayan adamla yarışmak büyük keyif.Birde ben siyah yuvarlaklardan tutun da :D sarı çatılara kadar her grupta yarıştım herkes arabasını ve plakasını yazsa daha net hatırlarız birbirimizi.Bu arada kırmızı üçgen 1. seansta uzunca mücadele ettiğim audi a4 q 2.0T li arkadaşımıda tebrik ederim bayağı başa baş mücadele oldu ve son derece iyi niyetli geçti,ayrıca aracı ufaktan alev falan atıyor çift çıkıştan videosu var ama benim yükleme kabiliyetim yok onu :)
Turuncu Lambo.
Tavanı siyah olmayan 458
gri porsche gt3
sahiplerini arıyorum.
Başka bir organızasyonda f30 328 240hp 2.40 süresi var vıdeodan gördüğüm kadarıyla.
izlemek çok keyifliydi mükemmel bir organizasyon oldu ne kadar da hasret kalmışız meğer.
bir dahakine hanımı da yanıma alıp pistteyim inş. benim ef ile :)
şunu çok iyi anladım giden arabadan ziyade frenleri ve suspansiyonu iyi olan ve iyi viraj çizgisi takip eden 120 hp lik bir araç saydıklarıma sahip olmayan 160 lık arabalar ile aynı süreleri döner bence çizgiyi yakalamak ve tam yerinde fren yapmak çok önemli.
ben ferrariler den ziyade s2000 ler typer ların evoların olduğu gruptan daha çok zevk aldım sanki birde eşimin bak bak yanlıyor demesi (devo astra gsi :))
Çok güzel bir gün geçirdim açıkçası.
Katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Ne frenden ne de baskı balata yada lastiklerden yana hiçbir sorunum olmadı.
Frenler tam istediğim tepkileri verdi.
Virajlarda gerçekten de çok faydasını gördüm bir Alfaya sahip olmanın.
8. viraj çıkışında 130-140 gibi virajı bitirip düzlükte biraz daha hızlanıp bir sonraki viraja girerken frene dokunduğumdaki hızım 180-185 gibiydi benim.
8. viraj gerçekten de çok eğlenceliydi.
hiç gaz kesmeden girebilmenin mutluluğu bambaşka.
5 cm yay , kule gergisi , 17' GTA orj. jant ve Michelin Pilot Sport 3 lastiklerle tadına vardım diyebilirim.
2 seans boyunca hiçbir şekilde ne frenlerde bir şişme nede motorda bir isteksizlik yada şişme oluşmadı ki hiç arada soğutma ihtiyacı da duymadım.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Yalnız arkadaşlar yanınızda birisi gidiyorsa yol verin lütfen.
Çünkü düzlüklerde arkasından yaklaşıp yanına geldiğimde inatla yol vermeyen arkadaşlar oldu.
Bu tarz davranışlar hem sizi hem bizleri hemde yönetimi ciddi manada sıkıntıya sokar.
Benim favorimde ibiza dizel'di düzlükde hiç yavaş kalmadı :)
Yanan z4 hakkında bilgisi olan varmı acaba sanırım öyle bir olay olmuş
" TÜRKİYEDE YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI " Bu sözümü unutmayın , Mükemmel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum.