İnşallah çözülür sorununuz
Nakite sıkışıp acil satış yapmak isteyenler de var. Haciz riski oluştuğunda arabadan edeceği zarar önemsiz bir hale gelebilir.
Kimin hırsız kimin darda olduğunu ayırt etmek pek kolay bir iş değil malesef.
Printable View
cok geçmiş olsun içim gitti. Sırf bu yuzden satışa tek gitmekten yana değilim... Araba alrkende parası alınıp arabayı vermeden yollanan ınsanlar duymstum. Bu ara revaçda alanda satanda dıkkatlı olsun
Daha bi kac gun once ilanina baktim :( ins bi cozume ulasirsiniz fakat satisi verdginiz icin ne yapilabilir acaba
bu konunnun linki başka yerlerde mi paylaşıldı ne oldu 165 misafir ne alaka
Çok geçmiş olsun birkaç arkadaşın paylaştığını gördüm yardım için elinden geleni yapıyor herkes inşallah sorun çözülür
allah belasını versin bu insanların! inşallah hayırlısıyla çözülsün çok üzücü geçmiş olsun
Yazık çok yazık yav umarım tez zamanda bulunur iyi bi sonuç çıkar..
Çok geçmiş olsun Allahından bulsun şerefsizler
Plaka No
34jm8759
MarkaBMW
Model2002
Sahiplik Belge Tarihi
23/05/2013
Tescil Birimi
AVCILAR
Renk 1
GRİ (Çelik)
Renk 2
BİLİNMİYOR
Cinsi
OTOMOBİL
Çalıntı mı?
HAYIR
Hak Mahrumiyeti
YOK
şuanda çalıntı kaydı yok aracta ?
Facebook uzerinden gordumde geldim konuya. Misafir sayisi ondan dolayi fazladir.
Bende facebook hesabimda paylastim konuyu, bahcesehir-avcilar-beylikduzu civarinda gorebilrsem muhakkak bildirecegim. Butun gun disardayim cunku.
Cok gecmis olsun..
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce bulunur. Halinizi düşünemiyorum, Böyle şerefsizlik olmaz.
Araç ve dolandırıcılar buluncak, araç otoparka çekilicek mahkeme de 8-9 aydan fazla sürer araç da mahkeme bitene kadar yatar..
Çok büyük geçmiş olsun, umarım bir an önce bulunur..
aracın tekrar satış görmesi paraçalanmaktan kurtulduğu anlamına da gelebilir diye düşünüyorum. bu da madur arkadaş için iyi bir haber.
Çok ama çok geçmiş olsun