hocam daha geçen gün böyle bir konu açıldı bmw yine arkadaş direkten döndü haberler tvler her yerde çıktı bu şerefsizler bizim iş yeride şefin jetta gitti hala serbest bunlar
Printable View
hocam daha geçen gün böyle bir konu açıldı bmw yine arkadaş direkten döndü haberler tvler her yerde çıktı bu şerefsizler bizim iş yeride şefin jetta gitti hala serbest bunlar
Facebook linkini verirmisiniz Mert Songül sayfasında paylaşıyım bende.
Çok çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok gibi çünkü paramı aldım diye ibare var noter satışında oraya imzanızı atıyosunuz :( sapanca civarında görürsem polisler tanıdık hemen ihbar edip gereğini yaptırırız tekrardan geçmiş olsun..
Allah yardımcınız olsun, araç gerçekten de çok güzel gözüküyor inşallah bu yapılan paylaşımların bir sonucu çıkar hakkınızı geri alırsınız.
Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede çözülür bu işi yapanlarda hak ettikleri cezayı alırlar.
peki sizi arayıp durumu halledicez parayı vericez diyen o ahmet denilen sahısla irtibat kurulabiliyormu o nediyor yada sırra kademmi bastılar ?
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur aracınız kansız köpekler çıktılar gene piyasaya
umarım getirirler paranızı.kanı bozuk bunların.
Öncelikle geçmiş olsun hocam,şimdi almak istediğim kasa ve arac bu işte e46 kasa bmw maşşallah diyorum ama satılmaz bence bu araç,iii duruyor çunku..
Ben izmire gittim şu anki aracımı almak için.galerideydi araç.biz gitmeden aracı orda yetkili servise göstertmiştik ,serviste usta bizim tanıdıktı..aracı gittik gördük,notere gidelim dedik.parayı alt kattaki mercedes galerisine saydırıp teslim ettik.sonra notere gittik satış olmadı tabi,aracın üzerinde rehin varmıs ilk sahibindendi arac,o gece izmirde kalmak gerekti,galeriye döndük paramı geri aldım,bu da bir hata diyebilirsiniz ancak,yetkli satıcı mercedes,adam oranın sahibi,yer dükkan belli,yanımda 4 kişi vardı,biri izmirliydi, arkadaşım değildi sadece tanıdıktı.ama o parayı notere gitmeden neden teslim ettim diye düsünmedim değil :) ertesi gün rehin kalktı notere gittik parayı notere verdim biz imzaları attık noter parayı verdi saydım adama verdim.adam saydı işlem bitti.adam açısındanda önemliydi bence ilk gün notere gidişimz,cunku biz 4 kişiydik.adam tek galerici.uzerimde paramı var aracı almak içinmi geldim niyetim ne vs bunu bilemezdi.. ama hersey kısmet.inşallah senin açından olumlu olur hocam.yolda giderken butun e 46 kasaları resmen tarıyorum,umarım denk gelirim sana haber uçurrum buradan..
yada getiredebilirler 80 tl ye araba alıp aracın üzerinden 3-5 kar edip karı ceplerine koyup ana parayı sizede getirebilirler. mantaliteleri buda olabilir. :( gercekten sıkıntılı bir olay allah yardımıcınız olsun sn. snye takip ediyoruz sizde gelişmelerden haberdar edin bizleri butun sosyal aglarda paylasımlarda bulunduk ve bulunmları icin arkdaslarımıza ricada bulunduk allah yardımcınız olsun
gelişmeler olunca, plakayla ilgili yeni bir tweet attım.. rt
https://twitter.com/rezilkisi/status/337890115294744576
Gelmesinler zaten ;
Cansın Oğuzhan Sercan ve 7 diğer arkadaş, bir bağlantı paylaştı.
Dolandırıldım Lütfen Yardım - TechTurkey Forum
TechTurkey
Arkadaşımın üyeliğinden konu açıyorum lütfen görenler ilgisiz kalmasın Bugün noterden satışını verdiğim aracımın parasını alamadan adamlar kaçıp gitti
Hızlı derecede yayılmış durumda.
Valla Cuma da dua ettim senin için...
Ama hala arayıp ya da arandığın da telefonlara cevap vermeleri de çok ilginç. Bunun hiç bir açıklaması
yok. Madem eksiğin vardı yarın alsaydın arabayı derler adama.
Hayır arabayı yolda görsek ne yapabiliriz ki ? Bi de böyle bir durum var ?
tramer poliçe sisteminde plaka hala 34TT8300 olarak gözükmekteymiş..
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce bulunur aracınız.
Bu tip olaylarda mağdur olmamak için şöyle bir yol izlenebilir. Ben böyle yapıyorum.
Bir muamelecim var. Notere o gidiyor satış için. Para hesabıma düştüğü anda, kendisine haber ediyorum, satışı veriyor. Nakitle satış yapmamaya dikkat ediyorum. Paranın bile sahtesini verirler bu tip şahıslar.
telefon kayıtlarını savcılık istediğinde çıkartabiliyor zaten ama telefon kayıtlarının pek bir hükmü yok elinde somut deliller olmak zorunda diyorlar
dün noterden sonra yemek yemeye gittiğimiz yerin güvenlik kamera görüntülerini alıcam bugün onlarıda savcılığa delil olarak vericem ne kadar işe yarar inanın bilmiyorum
O görüntülerde 3 kişininde sırayla yanımdan kalkıp gittiği ve geri gelmediği açık ve net olarak belli