Plaka değiştirdiklerine göre 2. alıcı da çeteden olabilir
Printable View
Onunbunun çocukları Allah belalarını versin... Şu mübarek cuma vakti, analarından emdikleri
burunlarından gelsin. Allah ellerini ayaklarını dolaştırsın inşallah.
İçimden geçen ne biliyormusun arkadaşım... Bu araba haftasonu bulunacak
işin çözülecek. Aptala ***** oldu de istersen
Benim anlamadığım ortada böyle bir durum varken araca rehin vs. satışı engelleyici hiçbir müdahalede bulunamıyorlar mı ? İkinci kişi masum değil hadi 3. masum bir kişinin canı daha yanarsa ? Yada dediğim gibi çalıntı vs gözükseydi araç noterde bu işleri yapanlar yakalanabilirdi. Ne günlere kaldık bu ülkede Yasalar bile artık sahtekarlardan yana olmuş ....
çok geçmiş olsun abi facebook da bir kaç sayfa var oralarda paylaştırıyorum :/
Geçmiş olsun; umarım kayıpsız hallolur...
Dilersen hukuki destek için görüşebilirsin;
Kardeşim Av. Metin Mollasalihoğlu
Tel: +90 212 296 0608
plaka jm olmuş avcılar veriyor şuan bu plakayı
facebook sayfamda paylaştım foto ve plakayı. Ayrıca Avcılar'da oturuyorum inş. haftasonu denk gelirim..
O zaman dediğiniz gibi dursun adlı şahısta bu namussuzlarla beraber olabilir.. Sonuçta sigota kayıtlarından plaka sorgusundan izlerine ulaşılacağı için bilen biri almaz diye düşünmüştüm ama cahil cesareti var bunlarda heralde ...
Yanlız bir anlık bir hata yaptınız diye, birikimlerinizin avuçlarınızın arasından kayıp gitmesine seyirci mi kalmanız gerekiyormuş anlamış değilim bu ülke nasıl hukuk devletiyim diye övünebiliyor? Tmm satış vermiş olabilirsiniz ama parayı alamadığınıza dair şikayette bulundugunuzda bu adamlardan (inkar etseler bile) parayı vermiş olduklarını kanıtlamaları talep edilemez mi? Sonuçta ozaman hiçbir şekilde kanıtlayamazlar..
Mübarek cuma gunu allah cezalarını versin hala benim güzel ülkemde böyle hukuksal mağduriyetler değil, alkol yasağı sigara yasağı gibi saçma sapan şeyler üstüne tartışılıyor...
Rua, hukuki destek için görüşelim demiş. En azından buradan da ufak bilgi verse güzel olur..
aracın satışı dün verilmiş görünüyor ve henüz üzerinde haciz yada hak mahrumiyeti görünmüyor. geçmiş olsun. umarım tez zamanda bulunur.
Bence iptali olabilir olmalı. Adam araca bakmaya diye geldi size güç uyguladı silahta tehdit edip aldı satışı? Noterde gık diyemediniz durum nolucak?
Cemile telefonda bilgi verdim buradan da yazayım en azından fikir olsun
bu tarz bir iş Allah korusun başınıza gelirse ilk önce savcılığa gidilip aracın üzerine satılamaz şerhi koydurmak tek çıkar yol bu , yoksa onların işi en az 3 satış yapıp aracı çözümsüzlüğe sokmak ,
aracı anlaşıp notere gidildiği paranın orada yada çıkınca verileceği yada banka hesabına yatıracağını ama satışı verdikten sonra parayı alamadığını bu şahıslardan şikayetçi olduğunu ve özellikle aracın üstüne satılamaz koydurmak istediğinizi belirten bir şikayet dilekçesi ile gidin yada iyi bir avukatla gidin yoksa gerçekten çok zor