Radyo Karasuda yayınlatıyorum iki plakayıda arkadaşım haberin olsun inşallah bir haber cıkar yav
Printable View
Radyo Karasuda yayınlatıyorum iki plakayıda arkadaşım haberin olsun inşallah bir haber cıkar yav
Valla ben gaziantepdeyim ben bile paylaştım facede bu tip adamların sağları solları belli olmaz arabayı orda satamayacağını anlar ankaraya izmire mersine adanaya antebe 1 günde götürür... Bence forumdan değişik şehirlerde oturan arkadaşlarda paylaşsınlar bilginin nerden geleceği belli olmaz... Çok çok çok geçmiş olsun fena bir durum gerçektende...
Turboğuz54 Oğuz abi sapancada ikamet ediyor ulaşabilecek varmı
2-3 ay önce aynısı eniştemin başına geldi yine aynı adamlardır büyük ihtimal belli bi kapora veriyolar ve sonra satışı aldıktan sonra oyalıyolar ve kaçıyolar biz 1 ay uğraşıp yerine başka araba almayı başarmıştık tabi araya mfya falan girdi öyle çözdük meseleyi
bu durumda denemekte fayda var.
Plakada arabada aklımda, kısa sürede gören biri çıkar inşallah.. İlk mesaja araçla ilgili tag girin bence olası bir google aramasında bu sayfa çıksın..
Cemil bey sizden haber bekliyorum, eğer "tamam eleman bu" derseniz başka bilgilere de ulaşırım.
Cihan'ın evden yazıyorum, ip çakışması olmuştur.
Ben karasudayım, sapanca bana 70 km. Araç bu taraflara gelirse hemen ararım sizi merak etmeyin. Plaka değişse bile aracı tanırım
İnşallah biran önce bulunur, aklımda, farklı renge bürünmüş yada body kit değişmiş olma ihtimallerinide göz önünde bulundurmak lazım, hatta tekrar başkasına satış yaparak bir başka plaka yada geçmiş olabilir.. Nasıl insanlar bunlar ya.. Korkarım Allah bilir parayı elden verse içinde sahte parada vardır bir miktar.. Bunu yapan onuda yapar şaşırmamak lazım.. Allah yardımcınız olsun, umuyorumki bulunacaktır..
Ya üzüldüm gerçekten ne cesarettir anlamış değilim nasıl yaparlar
Bodykit değişir vs onlar için kolay şeylerdir. Arabanın ayırt edici çiziktir, göçüktür vs birşeyi varsa onu da belirtin ki olur da bulunursa kesinlik kazansın. E46 kasa sonuçta, birbirine benzer bi çok araç olabilir.
Çok geçmiş olsun.
konuyu okuyunca içim cız etti.büyük geçmiş olsun.
2 ay önce arkadasımın basından aynı olay gecti ucuz yırttık 94 yılından berı beylıkduzunde ıkamet edıyorum.
arkadasımın leon Fr marka aracına 2 adam birde eşi bakmaya geldi.kia jeep ile kıyafetleri çok düzgün birde sarışın bır kadın vardı aynı muhabbet döndü hesaba eft yapalım arabayı bırak bize vs..neyseki adamları çözdük arıyoruz açmıyorlar toplandık avcılara gittik faln adamlar bir çok arkadaşlarıma aynı şeyi yapmışlar.artık bu tip insanlara ders vermek lazım derim! sırf arabamı ılana koydum denk gelseler diye..
tekrar geçmiş olsun insallah paranı er yada geç alırsın
şase numarası durduğu sürece takibi yapılır elektronik olarak. güzel bi haber duyalım artık.
O çalan itin kimlik fotokobileri yokmu ordan oturduğu eve kadar istesinler anında bulurlar tabi sahte değilse kimlik ufak bi egsoz sesinden dur ihtarına uymusunda evine kadar arıyolar bunuda bulsunlar madem anında
Arkadasim cok gecmis olsun, bende facebookta vs paylastim. Insallah tez zamanda mutlu sonla biter. Tech ten boyle seylerin kacacagina inanmiyorum ben. Daha once Ankara da boyle bir olay olmustu araci birakip kacmislardi sanirim en son, insallah seninkide bu tarz bir mutlu sonla biter. Insanlarin emegini calmak gercekten haince serefsizce bir davranis.
dostum cok gecmıs olsun ıns halledersın tez zamanda. Allah belasını versın böle ınsanların
Her sayfayi bastan asagi okudum, cok gecmis olsun, adamlari bulsaniz bile araci geri almaniz zor olacak gibi, hayirlisiyla once bulunur insallah.