Birde merak ettim,şuan aracın ruhsatı onlardarmı sendemi hocam?Ruhsat sende ise ilk çevirmede aracın baglanması gerekmiyor mu?
yarın saat 16:00da gelcez dedıklerıne gore zaman kazanıp yarın satıs yapma ıhtımallerı yuksek, hafta sonu cunku bsey yapamadılar.
Ben dolandırıldığımda da sürekli paranı gietirwcez yarın bi gün şu gün diyerek oyaladılar en son sanayiye 1 araba gitdiğimizde 2 araba ve pek sağlam olmayan tipler bize sıkmaya kalktıo yüzden dikkatli olun derim
ulan bu nasıl bir şerefsizlik nasıl bir babası belli olmamaktır. aramış bi de "bizi internete vermişsin ayıp değil mi" diyor. eyyy o.ç aracın satışı yapılırken arabayı alıp kaçarken aklın neredeydi. taksim meydanında şişeye oturtmak lazım bunları.
M. The most powerful letter in the world.
foruma kayıtlı olsada olmasada bu yorumlarıda okuyor olabilirler okuyorlarsa allah binbir belalarını versin...
74 misafir diyor şuna bak sen...
colugundan cocugundan cıksın emi hepsinin...
Abi bidahaki aradıklarında özürdile bariadamlardan Bu ne haysiyetsizlik ya utanmadan ayıp degilmi diye soracak kadar arsızlar.Onlar biliyolardır zaten telefon kayıtlarının delil sayılmayacagını ondan bukadar rahat tavırlar sergiliyolar.Sen birde illegal yollara basvur bence abi. anladın sen onu
Durum hukuki yolla olmayacak gibi baktın iş iyice cıkmaza girdi didik didik edip aracı bulalım tr nin yeryerini arayıp param parca edelim kullanılmayacak hale gelsin onlarada yar olmasın o araba en azından pert oldu varsayarsın
Başkasına yedirmektense
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
allah yardımcın olsun kardeşim vede bu hepimize ders olsun parayı vermeden kontağı bile vermemek gerekiyor
daha önceki dolandırıcılık meselelerindede
adamlar test e çıkar gibi basıp kaçırıyorlar
Kardesim nezaman nerde yer ve zaman sole biz bi 500 kisi oluruz Allahin izniyle dovup hirpalamaz ama gelen arkadslarin akillarini aliriz sayimizla . Ara beni 0554 4008009 numaram adim Bugra okuyorlardir bu isi cevirenler bunuda okuyorsaniz bilginiz olsun beyler o araca 1 nokta koyarsaniz turkiyenin neresinde olursa olsun ayaklarinizi keseriz yerden efendilikle son kez uyariyorum arabayi getirin teslim edin yada parasini hesaba yatirin sizin abileriniz bizim kardeslerimiz caniniz yanmasin okuyorsaniz son uyari okumuyorsaniz Allah sizi yanlis yaparsaniz bizden korur insallah ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yarın bunlar arabayı üstüne alaacaklar.noterlere haber salınsa aslında..yada arabanın satısı verılırken araç aranıyor gıbı bir şey olmuyor mu sistemde.
hukukla devletimizin bize verdiği imkanlarla birşey elde edemiyorsak bu yol tek çare gibi gözüküyor. en azından işin sonunda sesimizide duyururuz. hem bu pisliği yapanlarında sesini kısmış oluruz![]()
masalla masalla
Ayıp değil mi demişler bir de resmen şaka bunlar ya. Tv için gerekli bilgileri ilettim yarına haber belli olur ama dediğim gibi somut birşey olmadığı için umutsuzum.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)