User Tag List

Sayfa 46/65 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon
1218 sonuçtan 856 ile 874 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık cemil savcılıkta ben ali abinin numarasını aldım pm gönderiyorum şimdi sana

Görüştüğünde sanada söyleyecektir onun da aracı seninki gibi galeride hergün görüyorum birşey yapamıyorum diyo

Bizimki hiç ortalıkta yok sevinelim mi üzülelim mi :S
    Onun aracı neydi? Aradımda ulaşamadım mesaj attım dönerse bilgi veririm

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikTarik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun aracı neydi? Aradımda ulaşamadım mesaj attım dönerse bilgi veririm
    Audi olduğunu biliyorum ama tam modelini bilmiyorum kardeşim
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ADALET sistemimizin bu kadar kusursuz çalıştığını görmek gözlerimi yaşarttı
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Asarım, keserim, yakarım, parçalarım, döverim, öldürürüm ve türevi sanal eylemleri devam ettirirseniz konuyu kapatırım..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar dolandırıcılar takip ediyorsa konuyu diyorsunuz iyi güzel hoşda devletimizin polisimizinde siber suçlarla mücadele bürosu var ve onlarda takip ediyorlar bu tip konuları..
    Lütfen yazdığınız şeylere dikkat edin arkadaş iyi niyetinin kurbanı olmuş ama bu iyi niyetinin kurbanı olması hukuki açıdanda elini kolunu bağlamış çünkü noterde satış vermiş..

o satış belgelerinin çok yerinde falanca şahısdan şu kadar para karşlığı aldım, paramı aldım gibi ibareler var ve bunun altına imza atıyorsunuz.. noterde buna şahit olarak imza atıp mühür basıyor bu şahıs sattı parasını aldı bu şahısda parasını verdi malını aldı diye.. yani hukuksal resmi açıdan bu olayda en ufak bir suç yok o zaman savcı ne yapsın polis ne yapsın.. ortada gasp yok ortada çalma çırpma hırsızlık yok..

kardeşimin iyi niyetine bir anlık dalgınlığına gelmiş insanlık hali hepimizin başına gelebilir ama lütfen savcının polisin müdahele edebiliceği hukuksal bir sıkıntı yok ortada.

tam aksine hukuksal bir mücadele var ve bu mücadelenin sonunda arkadaşım arabasınıda alır o şahıslara hapisede yollatabilir.. bunun içinde polisden savcıdan önce çok sağlam bir avukata ihtiyacı var oturup ellerindeki doneleri birleştiricekler neler yapılabilir ona bakıcaklar bir proje çizicekler hukuksal savaşlarına başlıycaklar ve Allahın izniyle kazanırlarda..
    Bunun dışında yapılıcak her tür şey sizi haklıyken davanızda haksız ve tam aksine suçlu duruma düşürür..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün araç satışında yaşadığım saçmalığı anlatıyım bende
    aracımı almak için gelen arkadaş banka kredisi ile alıcaktı
    bankaya gittim başvurdugu kredinin ve onayın kağıdını aldım sadece bana yatırılmak üzere hazırlanmış parayı öğrendim gittik notere satışı yaptık cocuk plaka değişikliği istiyorum dedi
    bankaya geldik para aracın plakasına gore yatırılır dediler para yatıramayız dediler.notere gittik iptal için iptal edilmiyor plaka değişikliğide istediği için plakada düştü aracın üzerinden
    ee napıcaz filan derken cocuk bir abisinden araç tutarı kadar borç aldı.bana yatırdı parayı
    izmire döndü .şu anda aracın plaka işlemleri bitmek üzere plaka belirlendiğinde banka parayı çıkarıcak benim hesaba yatırıcak yani bana ekstradan bir araba parası daha yatıcak çöksemmi üzerine ne yapsam :P tabi bana gelmez böyle şeyler verdiğim hesaba banka parayı yatırdığında çocuğun hesabına geri yatırıcam parayı.yani siz siz olun aracı kredili olarak alıcak olan kişiye söyleyin kesinlikle plaka değişikliği yapmasın yoksa böyle bir sorun oluyor..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bankaya gittim başvurdugu kredinin ve onayın kağıdını aldım sadece bana yatırılmak üzere hazırlanmış parayı öğrendim gittik notere satışı yaptık cocuk plaka değişikliği istiyorum dedi
    bankaya geldik para aracın plakasına gore yatırılır dediler para yatıramayız dediler.notere gittik iptal için iptal edilmiyor plaka değişikliğide istediği için plakada düştü aracın üzerinden
    ee napıcaz filan derken cocuk bir abisinden araç tutarı kadar borç aldı.bana yatırdı parayı
    izmire döndü .şu anda aracın plaka işlemleri bitmek üzere plaka belirlendiğinde banka parayı çıkarıcak benim hesaba yatırıcak yani bana ekstradan bir araba parası daha yatıcak çöksemmi üzerine ne yapsam :P tabi bana gelmez böyle şeyler verdiğim hesaba banka parayı yatırdığında çocuğun hesabına geri yatırıcam parayı.yani siz siz olun aracı kredili olarak alıcak olan kişiye söyleyin kesinlikle plaka değişikliği yapmasın yoksa böyle bir sorun oluyor..

yeni kanun falan mı bu ? bı ara bnde aracımı kredı almıstım eskı plakasına gore kredıye basvurdum onay geldı notere gıttım plaka degısıcegınıde bıldırdım daha sonrasında bankadan arkdasımın hesabına gecmıstık. Böyle bı sorunla karsılasmadım hıc.
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı benımde basıma geldı malesefki.. ben tabı sanslı degıldım okdr parayı bulamadım arabayı kapalı otoparka cektık sahıbının plakadan snr kredı yattı bende arabayı aldım
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

HALDUN!
    Misafir
    En başından beri konuyu her gun açıp okuyorum kalabalık etmemek için birşey yazmadım ama gözüm hep yollarda eşe dosta sorup yardımcı olmak istiyorum fakat elden birsey gelmıyor. bütün magdurlara allah sabır versın inşallah en kısa zamanda ilgili birimler biraz daha özen gösterirde olayınız çözulur. Tekrardan büyük geçmiş olsun

4ever_aj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siteye bayagıdır girmiyodum bugun girdim baktım ve sayfaların en assa 20sini okudum.. Cok cok gecmis olsun kardesim insallah hakkın olan aracına kavusursun boyle serefsizlerde demir parmaklıkların ardında curur giderler..

Bende basima gelen bi olayı anlatayım bundan 5 yıl once o zamanlar 22 23 yasındayım tabi... Araba pazarındayım megane II Hb arabam vardı satıcam neyse 2 kisi geldi arabayı sordular baktılar ettiler 100 lira kapora verdiler yarın sabah bulusuruz 10 11 gibi baktırırız satısı yaparız dediler tamam dedim.. Neyse sabah oldu aramıyolar ben aradım acmadılar 2 3 gibi ya bizim isimiz cıktı dediler sen iyi bi insana benziyosun biz sana güveniyoruz varmı arabanın bisesi dediler yok dedim temiz araba tamam notere gel noterde isi bitirelim dediler..

Noterde bulustuk adamlarla sıra aldık vs. sıra bize geldi evrakları halledicez adamın elinde canta var bende para cantada sanıyorum, cıkar parayı dayı dedim bu herifler yine iki kisi gelmislerdi parayı git getir oyleyse dedim noter kadında parayı gormeden satısı yapmayız dedi para bankada bilmiyoduk dediler kadında bende parayı almadan olmaz dedim.. Neyse cıktık merdivenlerde bu bana guvenmiyosan bizde sana güvenmiyoz filan dediler bende ne alaka para olmadan satıs mı olur dayı cekelim bitirelim isi dedim tam indik bunlardan yaslı olan ya siz halledin ben parayı getireyim dedi.. Dayı bak getir parayı beni ayar etmeyin alacaksanız dedim ückagıtmı yapcan sen bana dedim kaporamızı ver almıyoz dediler..

Ne kaporası ulan ne diyosun sen dedim kaporaylada gumus bi zincir almıstım al alabiliyosan bak kaporan burda dedim vereceksin paramızı almıyoz dediler sizi ückagıtcı oc ları dedim ben yaslı olana yumruk attım millet noluyor diye toplanırken basımıza bunlar kactılar..

Sıkı durun benim yumruk attıgım oc arkadasın birinin facede grup kurulmus dolandırıcılar adına dedigi gruptaki fotolarda olan evde rakı balık masasındaki yaslı oc ydu.. Beni genc toy sanıp dolandırmaya gelmisler anlasılan ama iclerinde patladı olay.. Bu anlattıgımda kupe olsun kulagınıza arkadaslar para bi yana satıs bi yana parayı notere saydırmadan asla vermeyin satısı ve satısada ben tek gittim kendime kavga mavga konularında boksa güvendigim icin ama yinede asla tek gitmeyin..

İnsallah arabana kavusursun kardesim gercekten cok ama cok üzüldüm..
    [SIGPIC]http://img146.imageshack.us/img146/7421/dsc00274lq7.jpg[/SIGPIC] siyah degil %106 MAT siyah

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu her güncellendiğinde bir umut inşallah gelişme vardır diye giriyorum konuya,Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede belasız ulaşabilirsiniz aracınıza.

Avukat ve hukuk okuyan arkadaşlara sordum bir umut yardımcı olabilirim diye fakat tek çare savcıyı olaya ikna edebilmek dediler onunda tek yolu aynı kişilerden mağdur olmuş insanları bir araya getirmek ve önceki mağdurların bulunduğu suç duyurularını savcılığa sunmak.

Bu olayda savcılar çift taraflı düşünmek zorundalar,her ne kadar 8bin tl üstü ticaretler banka yoluyla yapılması gerekiyorsada buna birçok vatandaş uymuyor bu yüzden sizi mağdur edenler savcılığa çağırılsa ifadelerinde biz parayı elden verdik şimdi bizden aracı geri almaya çalışıyorlar diyebilirler sizi suçlu bile çıkarmaya çalışır o hırsızlar.Fakat aynı şekilde araçları alınmış ve aynı isimlerden mağdur olmuş kişiler varsa ve bu dolandırıcıların konuyla bağdaşan sabıkaları var ise savcı ilk etapta ifade için çağırabilir.

SİZE TAVSİYEM "bizim halaoğlunun kankası gayrettepede memur,bizim alt komşunun kayıncosu Adliye'de başkatip,benim Mahmut abinin dayısı milletvekili"diyen tipleri fazla dikkate almamanız ve sağlam bir avukat bulmanızdır.Benzer bir change araç olayından mağdur olmuş birisiye tanışmıştım adam 3 ayda yemek ısmarlamadığım,saat gömlek takım elbise almadığım adam kalmadı sonuç sıfır demişti,avukatın birisi olayı çözüp parayı kurtarmış.Allah sabır versin
    - AOS-

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4ever_aj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siteye bayagıdır girmiyodum bugun girdim baktım ve sayfaların en assa 20sini okudum.. Cok cok gecmis olsun kardesim insallah hakkın olan aracına kavusursun boyle serefsizlerde demir parmaklıkların ardında curur giderler..

Bende basima gelen bi olayı anlatayım bundan 5 yıl once o zamanlar 22 23 yasındayım tabi... Araba pazarındayım megane II Hb arabam vardı satıcam neyse 2 kisi geldi arabayı sordular baktılar ettiler 100 lira kapora verdiler yarın sabah bulusuruz 10 11 gibi baktırırız satısı yaparız dediler tamam dedim.. Neyse sabah oldu aramıyolar ben aradım acmadılar 2 3 gibi ya bizim isimiz cıktı dediler sen iyi bi insana benziyosun biz sana güveniyoruz varmı arabanın bisesi dediler yok dedim temiz araba tamam notere gel noterde isi bitirelim dediler..

Noterde bulustuk adamlarla sıra aldık vs. sıra bize geldi evrakları halledicez adamın elinde canta var bende para cantada sanıyorum, cıkar parayı dayı dedim bu herifler yine iki kisi gelmislerdi parayı git getir oyleyse dedim noter kadında parayı gormeden satısı yapmayız dedi para bankada bilmiyoduk dediler kadında bende parayı almadan olmaz dedim.. Neyse cıktık merdivenlerde bu bana guvenmiyosan bizde sana güvenmiyoz filan dediler bende ne alaka para olmadan satıs mı olur dayı cekelim bitirelim isi dedim tam indik bunlardan yaslı olan ya siz halledin ben parayı getireyim dedi.. Dayı bak getir parayı beni ayar etmeyin alacaksanız dedim ückagıtmı yapcan sen bana dedim kaporamızı ver almıyoz dediler..

Ne kaporası ulan ne diyosun sen dedim kaporaylada gumus bi zincir almıstım al alabiliyosan bak kaporan burda dedim vereceksin paramızı almıyoz dediler sizi ückagıtcı oc ları dedim ben yaslı olana yumruk attım millet noluyor diye toplanırken basımıza bunlar kactılar..

Sıkı durun benim yumruk attıgım oc arkadasın birinin facede grup kurulmus dolandırıcılar adına dedigi gruptaki fotolarda olan evde rakı balık masasındaki yaslı oc ydu.. Beni genc toy sanıp dolandırmaya gelmisler anlasılan ama iclerinde patladı olay.. Bu anlattıgımda kupe olsun kulagınıza arkadaslar para bi yana satıs bi yana parayı notere saydırmadan asla vermeyin satısı ve satısada ben tek gittim kendime kavga mavga konularında boksa güvendigim icin ama yinede asla tek gitmeyin..

İnsallah arabana kavusursun kardesim gercekten cok ama cok üzüldüm..
    Rabbim denk getirmesin de başımız belaya girmesin hapislere düşmeyelim.
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

4ever_aj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amin insallah.
    [SIGPIC]http://img146.imageshack.us/img146/7421/dsc00274lq7.jpg[/SIGPIC] siyah degil %106 MAT siyah

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tedbir koydurabildinizmi ? Bir arkadas savci bir tanidigimla konusacagim demisti konusuldumu ? Son durum nedir ?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Henüz ulaşamadım kendisine yarın savcı beyin çok yakın arkadaşını bir yere götürücem rica edip çikolata falan yaptırıcam beni savcıyla görütürmesini rica edicem umarım yardımcı olurlar...

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın satışımı gerçekleşti ben mi yanlış görüyorum

Plaka No34JM8759
    MarkaBMW
    Model2002
    Sahiplik Belge Tarihi28/05/2013
    Tescil BirimiAVCILAR
    Renk 1GRİ (Çelik)
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    CinsiOTOMOBİL
    Çalıntı mı?HAYIR
    Hak MahrumiyetiYOK

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tedbiri hangi savcı koyması gerekiyor dosya hangi savcıda birisi bunları bana mesaj atabilir mi ?

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın satışımı gerçekleşti ben mi yanlış görüyorum

Plaka No34JM8759
    MarkaBMW
    Model2002
    Sahiplik Belge Tarihi28/05/2013
    Tescil BirimiAVCILAR
    Renk 1GRİ (Çelik)
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    CinsiOTOMOBİL
    Çalıntı mı?HAYIR
    Hak MahrumiyetiYOK
    Ben de baktım şimdi, şerefsizler satışı yapmış.

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonla ulaşılamıyor mu ? açmıyorlarmı aramıyorlarmı notede kamera yokmu ? parayı almadığına dair. hatırlı gönüllü tanıdıklar yok mu ?dert oldu içime
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)