tekrar satıs yapacak olsalar adamlar neden trafik sigortası yaptırsınlar ki ?
tekrar satıs yapacak olsalar adamlar neden trafik sigortası yaptırsınlar ki ?
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
Valla kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, inşallah paranı geri alabilirsin..
Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun cemil inşallah bulunur
beyler aramızda doktor,avukat, hakim, savcı, mühendis, öğretmen ... yok yok... hırsızda vardır kesin. bize bi durumu anlatsında hepimiz rahatlayalım. yoksa biz saf temiz çocuklar olarak bu işin içinden çıkamayacağız. birde üstüne birbirimize düşeceğiz az sonra...
şimdi başkan adamaların ne tarz hareket edeceğini bizim tahmin etmemiz mümkün değil...
forumun yüzde doksanı dolmuşta para üstünü isterken tedirgin oluyor biz kalkmış devlete, yasalara diss atan adamların ne yapacağını tartışıyoruz.bizim hayal gücümüzün çok üstünde şeyler olabilir.
allah hırsızın bile hayırlısını versin.
cemil arkdsmızı arayıp parayı getırcez dıyen adam acaba şuan satısı alan kısımı? yanı plakayı JM yapanmı, yoksa cemilin sattıgı kişilermi ?
gercı ikisininde ortak olma olasılıgı % 99 ama..
Polis farugun başına buna çok benzer bir olay geldi
Arabayı bulup yeddiemine çektirtti mahkeme dava sonuçlandı sonra aldı
Danışın derim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Abi bu olay çözülmez, belki hatırlarsın bizim başımızada geldi ve dolandıran kişi polis memuruadamı görev yerindede bulduk nöbetci mahmemeyede yönlendirdik sonuç elde var koca bir sıfır
![]()
Allah kimseyi bu hale düşürmesin ve basireti bağlamasın ..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ndirildik.html
Sosyal medyada inanılmaz bir büyüme var bu konuda. Bence sorun çözülecek. Facebook'ta beğendiğim her iki araba sayfasından birinde bu ilan var ve sürekli tekrarlanıyor. Bence hırsızlar durumdan haberdar oldu ve bir şekilde(para karşılığı şikayetten vazgeçme gibi) arabayı iade edeceklerdir. Yani ben inanıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)