User Tag List

Sayfa 29/33 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
616 sonuçtan 533 ile 551 arası

Konu: 2 Haziranda Nerdeyiz ? Tabiki İstanbul Park !!! haydeeeee

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç benim aracım değil.kaza yapan araç 1.4 polo bilip bilmeden tahmin yürütmeyin kimseyide zan altında brakmayın insanlar bni arıyor gçmiş olsun diye.emin olsanz bile bu durumlarda yazmayın.
    Kardes bende seni ariyodum
    Ksr bakma ole tahmin ettik ve anlik boslugumuza geldi soledm
    Zaten snradan editledm ksr bakma tekrar

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes bende seni ariyodum
    Ksr bakma ole tahmin ettik ve anlik boslugumuza geldi soledm
    Zaten snradan editledm ksr bakma tekrar
    Önnemli değil ama gören insanlar paniklemiş nolursa olsun yazmamnz gerekirdi neyse kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç benim aracım değil.kaza yapan araç 1.4 polo bilip bilmeden tahmin yürütmeyin kimseyide zan altında brakmayın insanlar bni arıyor gçmiş olsun diye.emin olsanz bile bu durumlarda yazmayın.
    Banada telefon geldi 1.4 polo takla atmiş senmisin diye yok dedim pistte degilim

Kaza yapan arkadasa gecmis olsun
    "Wagen"thusiast

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde o kadar organizasyon oluyor bi tane lcd televizyon koyun arkadaş o tv ler ne öyle çağ dışı

kaza yapan araca tekrar geçmiş olsun..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza yapanlara geçmiş olsun, tabi zemin ıslak pistte kolay değil oluyor böyle şeyler. Kasko hasar karşılamıyor sanırım ?
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KAAN_M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah aracina cok güzel gidio...
    Teşekkürler sizinde iyi
    INFINITE PERFORMANCE

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sormak istediğim birşey var. bugün arkadaşlarla konuşurken aklımıza geldi.istanbulparkta f1 seyrederken pistin heryerinde bulunan kameralar sayesinde bir aracın attığı turu izleme imkanımız var.yarışan yarışmacılarda belli bir ücret ödese ve attıkları turları dvd şeklinde alma imkanları olabilirmi? yoksa bunun için ciddi bir reji ekibi ve altyapıyamı ihtiyaç var?
    komançero garage

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sormak istediğim birşey var. bugün arkadaşlarla konuşurken aklımıza geldi.istanbulparkta f1 seyrederken pistin heryerinde bulunan kameralar sayesinde bir aracın attığı turu izleme imkanımız var.yarışan yarışmacılarda belli bir ücret ödese ve attıkları turları dvd şeklinde alma imkanları olabilirmi? yoksa bunun için ciddi bir reji ekibi ve altyapıyamı ihtiyaç var?
    illaki alt yapı ve ekip gerekli ancak bu böyle bir şey masraflı olur demek değil elbette.Keza masraflı olsa bile bahsettiğiniz gibi pist için para ödeniyor ve karşılığında bu tarz bi hediye ya da ne bileyim bi uygulama olabilir.Bu işte daha uzman olanlar elbette yazarlar ancak bende böyle bir uygulama olmamasının eksiklik olduğunu düşünüyorum.

Kaza yapan hasar gören kişilere geçmiş olsun..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bir şey farkettim, pistte uzun düzlüklerden sonra viraja gelmeden önce tabelalar neden yok? Kaç metre kaldığını gösteren? 200-150-100-50 diye?
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bir şey farkettim, pistte uzun düzlüklerden sonra viraja gelmeden önce tabelalar neden yok? Kaç metre kaldığını gösteren? 200-150-100-50 diye?
    ben onları en son istanbulparkta F1 koşulurken görmüştüm.
    ondan sonra hatırlamıyorum

ERH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görmedim ama talihsizlik yaşayanlara büyük geçmiş olsun diyorum öncelikle. Geç gitmeme rağmen fazlasıyla keyif aldığım bir hafta sonu oldu benim için. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle kaza yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum....

Günlerdir insanlar polis tarafından zulüm görüyor, dövülüyor, hatta şu an alenen cinayetlerin işlendiği söyleniyor. Ben de dün ve önceki gün kızılay ve tunalıdaki eylemlere katıldım, bol bol bibergazı ve su yedim. Dün Corvettei servise bıraktım yarış balataları almıştım çünkü, arabayı bıraktıktan sonra kızılaydaki eyleme gittim. Eylem çıkışı dönüp arabayı aldım. Gece 5e kadar uyumadım, çünkü ülkede bir devrim gerçekleşiyor ve hem hüzünlü hem de mutluyum... İstanbula gelsem mi gelmesem mi diye çok düşündüm... Gelmeyip kızılaya gidebilirdim ama bayrağımı alıp gelmeye karar verdim sonunda, kızılaya yarın gideceğim.

Bugün toplamda 3 tane düzgün tur atabildim, çünkü dün taktığımız balatalara konulacak hidroliğin ne olacağını araştırmamıştım. Yanlış koyulan hidrolik sıkıntı yarattı. 1 tur attıktan sonra hidrolik hemen kaynamaya başlıyor ve bunu ilk farkettiğimde frenler hiç tutmadığı için az kalsın bariyerlere patlıyordum. Daha sonraları da 1 tur atıp 3-4 tur soğutma turu atmak zorunda kaldım. Attığım turlarda da tahmin edersiniz ki frenlere bir türlü güvenemedim, ne zaman tutup ne zaman tutmayacağını bilemediğim için. Bununla birlikte Ankaradaki eylemlerle uğraşmaktan nos tüpümün dolu olup olmadığını kontrol etmeyi de unutmuşum ve boş tüple gelmişim istanbula. Nos da basamadım, bazı yerlerde gereksiz yere metanol basıp arabanın performansını düşürdüm.

Tüm bunlarla birlikte tabi ki Z06yla ilk defa piste çıktığım için arabanın tepkilerini ve piste uyumunu, viraj hızlarını, fren noktalarını vb anlamam, pratik etmem gerekiyordu, doğru düzgün 3 tur gazlayabilince bunlar da pek mümkün olmadı, bir dahaki sefere artık. KEndimce çok kötü döndüm, pratik yapmış oldum. Ayrıca en iyi turumda da önüme bir MAserati çıktı, onu geçmek için viraj çizgimi bozup zaman kaybettim...

2:20:190 yapmışım ve resmi olarak günün en iyi 3., genelde en iyi 4. süresiymiş. BEnce şimdilik yeter, çok daha aşağılara indiririz inşallah... ŞİMDİ DİRENİŞE DEVAM!!!
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist Yagmur olmasina rağmen bence eğlenceli ve güzeldi.
    350z ler bildigin japon mafyasi gibiydi bi ara hepsi peş peşe yanlayarak girdi düzlüge cok güzel görüntüler geldi.
    Porsche düzlükte durdu burnout falan yaptı sanıyorum ki Buğra abi onuda kara listeye aldi.
    Mehmet abinin sarı ep3 ü tam bi cup arasi gibiydi
    Gökhan abim (urfa) her zaman ki gibi efsane
    Bora abimi zorla pistte çıkarttik dayi ile bizi kırmadı gitti aracı aldı geldi 1bar 0 avans la nasil iyi gittiğini iyi gördük.Maşallah
    Emeği geçen herkesin eline sağlık

ps: canberki izleyemedim ya video ceken varsa paylaşirsa sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı ve gri evo çok iyi koşuyorlardı helal olsun
    WeWhoAreNotAsOthers

Diesel İnside

MegaChips

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350z lerden biri patladi o hareketlerin sonunda, porsche sahibi ne amacla o taskinligi yapti onu da anlamak mumkun degil... Pistteki arkadasimin onunde yanladi 2 350z videolarini koysam arkadan gelenleri nasil tehlikeye attiklarini gorursunuz... Bu tarz hareketlerle guzelim etkinlige golge dusurmeyelim lutfen...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende var kaza videolari denk geldi cekerken aksam koyacagim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle insanlar sokaklarda direnirken orada olmak vicdan azabi yaratti bana gercekten. Fakat aksam eylemlere katilarak kendimi affettirecegim.

Bunlar bir kenara, muhtesem bir gundu. Istanbul Park'i yagmurdada tecrube ettim. Intihar saldirisi gibiydi, moulded lastiklerle yagmura ciktim

Gunes acinca olay ayri boyuta gecti tabi, 2 senelik arka standart balatalarimin hakkin rahmetine kavusmasi bile durduramadi.

45 araba yorumum; Tek hata bos turdan sonra herkesin arka arkaya cikisiydi. Onun disinda bence mukemmeldi. Daha aslinda pist kulturu olusmadigi icin aynasini kicini basini kollamayan arkadaslar vardi benide zor durumda biraktilar fakat adrenalin doruktaydi. Ben boyle devam etmesini isteyenlerdenim. Bazi yerlerde biraz agresif gecisler yaptim fakat sunu unutmamak lazim, bu tarz hareketlere maruz kalmak istemiyorsaniz eger.. Arkanizdan bariz sizden hizli gelip sizi yakalayan kisiye; cizginizin disina cikarak yol verin hic bir sikintiniz kalmaz. Lakin eger arkadakini yavaslatip onun cizgisinde durursaniz o kisi de buldugu noktada atak yapar.

Bazi arkadaslar beni gordugu an yol vermeye basladi en ufacik sikinti yasamadim ikinci seansin part 2 sinde. Part1 de herkes zorladi . Duzlukte gecin diyorsunuz da seanstaki araclarin yarisindan fazlasini ben duzlukte gecemiyorum, benim en hizli oldugum yer virajlar, her duzlukte uzayip, her virajda beni yavaslatmasi mantikli gelmiyor. Tekrar edeyim 45 araba feci zevkliydi. Bir an kendimi Touring Car Challange da hissettim

Sikayetler kismi;

Bunu kotu birsey olarak algilamayin, bu elestiri kivaminda bir yazi. Dedigim gibi arkasindan hizli geldigimiz arkadaslar virajlarda beni kastirdi, birakmadilar.. Ama eger onlari gecerken yaptiklarim onlari rahatsiz etmediyse, onlar da bu kapismadan zevk aldiysa sikayet etmiyorum

Megane Rs- Hangisi oldugunu bilmiyorum, videolardan bakacagim. 3 viraj 3 kere ustume kirdi bir sekilde, ortalik kalabalik oldugundan arkadas aynasini pek kontrol etmedi sanirim.

Yigit (Sanirim)- Sari Megane Rs Trophy galiba. Oncelikle cizgin superdi, 8. virajda sogutmadaydim onumden gectin ve cok keyifle izledim. Videoda da var, adam burayi cozmus diyoruz
    Fakat ayni zamanda onumde 5 araba varken ve atak yapiyorken solumdan oyle geldin ki asiri dikkatim olmasa yada o ustume gelen Megane lardan biri olsam kesin cakismistik. Orada gorup biraktim ve gittin ama istedigim gitmemen beraber turlamamizdi fakat bir daha karsilasamadik, bunun icin de uzuldum, cizginden birseyler ogrenebilirdim ; )

Kimse yazdiklarima kirilmasin lutfen, iyi niyetle yaziyorum bunlari. Videoyu yayinlayinca da goreceksiniz zaten kufur yok birsey yok, genelde gulusmeler var.

Birde Mehzent e serzenisim var, Mehmet birak ta gidelim yaaa hahaha

Edit: Kazalar..

Oncelikle butun arkadaslara gecmis olsun. Fakat baktigimda kazalar olmamasi gereken noktalarda gerceklesti ve bu da gereksiz hareketlerden dogdunu dusundurdu bana.

Emre turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun icin hem guzel hem uzucu birgundu ayni seansi paylastigim arkadaslara sari corvette corsa gsi bmw ye ve 350z ye cok gecmis olsun yagmurunda azizligine geldik bende araci fazla yormak istemedim en nihayetinde hep birlikte bu atmosferi yasamak guzeldi emegi gecen ve bize bu sansi veren istanbulpark a bugra abiye tesekkurler

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurcan pistin zevki insanlar birbirini tanidikca daha cok cikar S/F de gecemedin ama sen de araba da virajlara cok iyi giriyorsun tebrik ederim... 40 yerine 30 arac sanki daha iyi olur gibi, pist yonetimi ve organizatorler bunu gozden gecirirler diye umuyorum, bir de sehir disindan gelenler 8 de gelmese? Sabah 5 te ciktik ama yolda pompa rolem arizalandi onunla ugrasirken arkadaslarim gec kaldi ama sagolsun organizasyondaki arkadaslar hemen yardimci olup seanslari kaydirdilar, emin olun cok stresli oluyor sabah oraya yetisme telasi...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)