Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Arac yetisirse sabah erken saatte orda olup odeme yapip katilma ihtimalim buyuk mutluluk verici bir durum oldusabah erken gelip kayit yaptirsakta kategorilendirme olayina dahil olamazmiyiz??Ahmetin demesi 6 megane rs olacakmis ben bir ihtimal gelipte onlarla cikamazsam uzuntuden bariyerlere kafa atarim
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Arkadaşlar ödemesini yapmadan formu doldurmuş bekleyen arkadaşlar neyi beklemektedir acaba ?
Bugün halledin ki bir arada çıkabilin piste ....
Pistten bu saatte canlı bildiriyoum acele eden kazanır![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercıty de katılım formunu doldurdum fıyat 280 tl yazdı indirimli fiyat mı bu merak ettım ve para yatırmak ıcın beklıyorum haberlerınızı
Haziran 2013 tarihinde pistte olmanız gereken saat 10:00'dir. Katılacağınız seanslar; E olarak belirlenmiştir. Kimler var E Grubunda
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
2 Haziran 2013 tarihinde pistte olmanız gereken saat 08:00'dir. Katılacağınız seanslar; C olarak belirlenmiştir.
Katılmanız gereken briefing saat 08:30'da başlayacaktır.
pistte olmanız gereken saat 10:00'dir. Katılacağınız seanslar; I - L olarak belirlenmiştir.
![]()
bende I grubundaymışım mail geldi biraz önce
2 Haziran 2013 tarihinde pistte olmanız gereken saat 10:00'dir. Katılacağınız seanslar; I olarak belirlenmiştir.
TT CTRCUF STILMS RC
C Grubundayız gruplaşalım
Kimler var C de sabah 8de orda olucaz poğaça börek hep beraber bir kahvaltı yapalım![]()
Tamamdır abı sagol sımdı parayı yatıyorum anladım ne yaptıgımı
I - L 2 seans ta olan arkadaslarla gazlıcaz![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)