User Tag List

Sayfa 10/20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
366 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih çim ben Demir Yiğit in amcası selam,
    İlk başta geçmiş olsun demek istiyorum.Ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum.Sanki daha önceden seyretmiş gibiyim....
    Bundan bir kaç ay önce Yiğit seni formdan defalarca kez uyarmasına rağmen yine Murat Engin üzerinden HGP firmasından mal almanızı anlamış değilim.Ortada daha geçen sene yaşanmışı varken neden böyle bir işe girdin,neyse olan olmuş sağlık olsun.
    Bu HGP ye geçen sene şsyan eden hatta ağır itam eden Murat ne olduda senin şanzuman kiti istediğin zaman HGP bir anda müthiş şöyle böyle firma oldu anlamadım.o kısa sürede ne değişti acaba bizmi kaçırdık.karısını telefona çıkaran HGP emailere telefonlara cevap vermeyen HGP ne olduda gözde firma oldu da mal alınmaya gidildi....çok manidar...
    Bu forma YiĞİT yaşadığımız sıkıntıları ve sorunları dile getirdiğinde hep biz suçlu ve haksız olduk.birkaç olayı yakından bilen dışında kimse bize haklısınız demedi.
    Gelelim zurnanın ZIRT dediği yere....
    Murat beyin durumu çok iyi onun paraya ihtiyacımı var o bu tür bir şeye neden tenezzül etsinki gibi lafları okudukça şok oluyorum,inanamıyorum okuduklarıma.neden mi?
    Bu beyfendi sonuçta bir TUNİNG firması sahibidir ve işini profesyonel anlamda yapmaktadır.yani ticari olarak faliyet göstermektedir.İki kişinin arasında mal alımı satımı vs... varsa ve bu ilişkide işin içine para girmişse buna kabaca TİCARET denir.siz ne derseniz deyin.isterseniz kıyak deyin.Burada kar etmiş etmemiş zarar etmiş gibi şeylerin hiç bir değeri yoktur.
    Gelelim kıyak yada yardımcı olma konusuna....
    Bu kitin almanya fiyatı 2200 euro.Eğer kendi kitinizi gönderirseniz fiyat otomatik 2000 euro ya düşüyor.Buna ölüsü % 10 indirim alsanız ki biz daha önce aldık(daha fazlasını almanız mümkün)kit oldu 1800 euro.Buraya kadar tamamm sanırım.Alman her sattığı parçaya fatura kesmek zorundadır ki bunun tersi almanyada mimkün değildir.Bu faturayla çıkışta %19 tax free aldığınızı da hesaplarsak parça minimum 1458 euro ya Tr ye maliyeti vardır.Buna gidiş dönüş yol paralarını koymuyorum neden....! Murat bey kendi ağzında zaten fuara gittiğini giderken götürüp gelrken alırım dediğini hemde HGP yi ziyaret ederim dediğini biliyoruz.E insan kıyak yaptığı birindende kendi zevki için gittiği seyahatin parasını alacak değil ya.....
    Şimdi gegelim hesaba.1458X2.4 desek o günkü kurdan 3500 tl buraya maliyetidir.Yani Melih in verdiği 6500 tl yi göz önüne alırsak evet bende sizin gibi düşünüyorum Murat bey Melihe iyilik yapmış hiç para kazanmamış demek isterdim.!
    Kaldı ki Murat bey HGP nin ne kadar sorunlu bir firma olduğunu herkesden çok iyi bildiği halde neden acaba Melih i defalarca kez uyarması gerekirken hiç uyarmadı neden?
    Ha diyelim ki Melih taktı kafaya abi lle getir bana dedi,Murat ''bak melih ben sana bunu getiririm ama bir sorun olursa beni ilgilendirmez benim garantimde diğil,ben bunun distrübitörü değilim'' gibi söylemleri neden söylemedi.Neden Melih göz göre göre mağdur edildi.Madem Murat beyin HGP ile arası çok iyi bu işi rahatlıkla çözemez mi ?
    Madem hani herkesin dediği gibi adamın altında FERRO SU VAR CEBİNDE PARASI SAYGIN BİR İŞ ADAMI diye konuşuyoruz o zaman sıfır bir kit getirtsin Saadetine telf açsın söylesin Melihe versin konuda böylece tatlıya bağlansın Murat ta ağbiliğini göstersin,öğle değil mi?
    Neyse aslında yazacak bir kamyon şey var ama kimseyi daha fazla kırmak ve üzmek istemiyorum.Ben kendi konumun üzerine BETON döktüm.Melih in mağduriyetini görünce dayanamadım yazdım.Yazdım çünkü insanlar burda farklı bir pencereden konuya bakıyorlar ve Melih suçluymuş gibi konuşuyorlar.Ben konuya bir bakış açısı getirmek istedim yanlızca.
    Melih çim aracını yürütmek için elimizden geleni yapacağımızdan emin ol.senin nasıl bir durumda olduğunu en iyi ben bilirim.ben bunların çok daha uzun bir sürede daha yoğununu yaşadım biliyorum.
    Saygılarımla....
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu taraflı bakmak olsun diye söylemiyorum haddime de düşmez ama daha çok yakın bi zaman diliminde Murat abiye siteden mesaj attığımda ki o pozisyonda konumdaki bir kişiden cevap bekleme umudum bile yokken aramızda ki yaş farkı ve tanımamasına rağmen araba alacağım süreçte 1 hafta boyunca olduk olmadık saatlerde rahatsız etmeme rağmen hiç birşey demeden bana araba alımında ve sordugum her aracı bizzat kendi bilgisi dahilinde cevaplayıp beni de sorunlu araçlara yöneltmekten vazgeçirdiği için yorum yapıyorum . Eğer öyle bi sorun varsa bile benim bakış açım sorun ne murat abide ne de sizdedir . Şahsi görüşüm parçayı takan yerin amatörlüğüdür .

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demır abı,bu yazdıklarına ınanamıyorum ama demekkı benı boyle goruyorsun,saglık olsun.
    Keske konuyu bastan okusaydın yada Yıgıtle konussaydında bu yazdıkların talıhsız bır hal almasaydı.
    Ben debrıyaj kıtını ovmedım-satmadım-met etmedım yada neyse!
    Melıh bana sordugunda,once yıgıtle konus,onlar kullanıyor,memnun yada degıl sana ayrıntılı anlatır dedım.Yıgıt de herseyı anlatmıs,Hgp nın nasıl ulasılmaz oldugunu vs,soylemıs.
    Ben hala Hgp nın ıs yapma seklınden memnun degılım kı??!! Is adam gıbı yapılsa,bayılıgınıde alırdım ama adamın burnu havada,ılgılenmıyor.Bende burda strese nıye gıreyım. HGP nın yaptıgı ısler ortada,tamam basarılı ama ıs gorme anlayısı garıp.
    Nerde suclu haksız cıktın abı?Adam cıkan parcaları ıstedı,sende haberım yok dedım,konu uzadı,adamlarda cıkan parcaları bekledı,turbo bozuk cıkması tuz bıber oldu,ben cebımden karsılayarak turboyu aldım ve bıttı. Beton doktun ama nedense bu beton nasılsa ınce bır seymıs abı,bak neler yazmıssın,neyse...
    Abı sende bılıyorsun ben bu fırmayla olan bagımı,neyı nekakadar ılgılendıgım ortada.
    Adam GRAM ıskonto yapmadı abı,hala bılmeden sallıyorsun ve ınan ayıp edıyorsun! Iskonto yapmama sebebınıde Yıgıte anlattım,kı zaten beyefendıler 1 ayda cevapladılar maılı,3-4 tane melıhın aramasıyla attıgım hatırlatma maıllerını saymıyorum bıle!
    Bu tıp parcalarda "DUTY FREE" OLMAZ!!!!!! Ancak malın resmı ıthalatı olması gerek,A-TR belgesı hazırlanması gerek kı,adam %19 unu dussun ve TC gumrugune en az malıyetle gelsın. Ah be abı,arastırsaydın keske bana sallamadan. Hıc bır otomotıv parcasına,yurtdısına cıkarken,Almanyada Tax Free alamazsınız!Kı ben senın bıldıgını dusunuyordum abı,malesef bana sallamak amacıyla yazarken unuttunuz,onada saglık olsun be abı...
    2200 Euro ya alındı o zıkkım parca!
    Gelelım son paragrafa abı;(Ki BUNU DEFALARCA YAZDIM;OKUMAYA ZAHMET ETMIYORSUNUZ)melıh bana sorun yasadıgını soyledı,durumu anlattı. Dedım erdem baksın ama once soyle bır teklıf yaptım,Hgp ye yazalım,kardesım kavramada soyle bır sorun var,bıze bılgı versınler eger ısterlersede debrıyajı yollarız dedım. Adamlar 2 sey dıyecekler;ya sorun bızde tamam yapıyoruz yada sorun bızde degıl,yapabılıcegımız bır sey yok yada tamırı bu dıyecekler dedım. Yanı kestırıp ATMADIM salak gıbı,yada dıger yapanlar gıbı.
    Bana ne derse begenırsın;ben cargo masrafını falan veremem,bu kıtı sen bana getırdın,sen ILGINICEKSIN!Ne yapıcaksan yap,ben arabasına takıntılı ınsanım,ona gore kardesım!
    Bende o zaman salterler attı,nasıl tehdıt edersın,benım ne sorumlulugum var bu ıste vs konustuk kı senın dedıgın gıbı degıl olay abı!
    Abı,bu buyukluk yapılıcaksa HAK EDENE yapılır,sen benden buyuksun,yazılanları oku,senın dedıgını her zaman dınlerım cunku buyugumsun ama gram sorumlulugum olmadıgı gıbı Hatra bınayen yaptıgım ıs sonucuna bak?
    Adamın yazdıklarını koyayım mı buraya arabayı yapan fırma hakkında? Yada o guvendıgı kısılere benım hakkımda soyledıklerını?Kı 1. agızdan soyluyor bana DEDIKODU yaptıgı kısı!
    Yada debrıyajın ılk montajını mı yazayım? Sonra yapılanlarımı? Dedıklerını mı?Ithamlarını? Neresınden tutsam elımde kalıyor abı??
    Gozunu seveyım objektıf bak,kac kısı yorum yapmıs. Ben ınsanlık yapayım dedım,durum bu.
    Abı demekkı sızde yardım edıyorsunuz,ınsallah gonlunuze gore arabayı yaparsınız.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih çim ben Demir Yiğit in amcası selam,
    İlk başta geçmiş olsun demek istiyorum.Ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum.Sanki daha önceden seyretmiş gibiyim....
    Bundan bir kaç ay önce Yiğit seni formdan defalarca kez uyarmasına rağmen yine Murat Engin üzerinden HGP firmasından mal almanızı anlamış değilim.Ortada daha geçen sene yaşanmışı varken neden böyle bir işe girdin,neyse olan olmuş sağlık olsun.
    Bu HGP ye geçen sene şsyan eden hatta ağır itam eden Murat ne olduda senin şanzuman kiti istediğin zaman HGP bir anda müthiş şöyle böyle firma oldu anlamadım.o kısa sürede ne değişti acaba bizmi kaçırdık.karısını telefona çıkaran HGP emailere telefonlara cevap vermeyen HGP ne olduda gözde firma oldu da mal alınmaya gidildi....çok manidar...
    Bu forma YiĞİT yaşadığımız sıkıntıları ve sorunları dile getirdiğinde hep biz suçlu ve haksız olduk.birkaç olayı yakından bilen dışında kimse bize haklısınız demedi.
    Gelelim zurnanın ZIRT dediği yere....
    Murat beyin durumu çok iyi onun paraya ihtiyacımı var o bu tür bir şeye neden tenezzül etsinki gibi lafları okudukça şok oluyorum,inanamıyorum okuduklarıma.neden mi?
    Bu beyfendi sonuçta bir TUNİNG firması sahibidir ve işini profesyonel anlamda yapmaktadır.yani ticari olarak faliyet göstermektedir.İki kişinin arasında mal alımı satımı vs... varsa ve bu ilişkide işin içine para girmişse buna kabaca TİCARET denir.siz ne derseniz deyin.isterseniz kıyak deyin.Burada kar etmiş etmemiş zarar etmiş gibi şeylerin hiç bir değeri yoktur.
    Gelelim kıyak yada yardımcı olma konusuna....
    Bu kitin almanya fiyatı 2200 euro.Eğer kendi kitinizi gönderirseniz fiyat otomatik 2000 euro ya düşüyor.Buna ölüsü % 10 indirim alsanız ki biz daha önce aldık(daha fazlasını almanız mümkün)kit oldu 1800 euro.Buraya kadar tamamm sanırım.Alman her sattığı parçaya fatura kesmek zorundadır ki bunun tersi almanyada mimkün değildir.Bu faturayla çıkışta %19 tax free aldığınızı da hesaplarsak parça minimum 1458 euro ya Tr ye maliyeti vardır.Buna gidiş dönüş yol paralarını koymuyorum neden....! Murat bey kendi ağzında zaten fuara gittiğini giderken götürüp gelrken alırım dediğini hemde HGP yi ziyaret ederim dediğini biliyoruz.E insan kıyak yaptığı birindende kendi zevki için gittiği seyahatin parasını alacak değil ya.....
    Şimdi gegelim hesaba.1458X2.4 desek o günkü kurdan 3500 tl buraya maliyetidir.Yani Melih in verdiği 6500 tl yi göz önüne alırsak evet bende sizin gibi düşünüyorum Murat bey Melihe iyilik yapmış hiç para kazanmamış demek isterdim.!
    Kaldı ki Murat bey HGP nin ne kadar sorunlu bir firma olduğunu herkesden çok iyi bildiği halde neden acaba Melih i defalarca kez uyarması gerekirken hiç uyarmadı neden?
    Ha diyelim ki Melih taktı kafaya abi lle getir bana dedi,Murat ''bak melih ben sana bunu getiririm ama bir sorun olursa beni ilgilendirmez benim garantimde diğil,ben bunun distrübitörü değilim'' gibi söylemleri neden söylemedi.Neden Melih göz göre göre mağdur edildi.Madem Murat beyin HGP ile arası çok iyi bu işi rahatlıkla çözemez mi ?
    Madem hani herkesin dediği gibi adamın altında FERRO SU VAR CEBİNDE PARASI SAYGIN BİR İŞ ADAMI diye konuşuyoruz o zaman sıfır bir kit getirtsin Saadetine telf açsın söylesin Melihe versin konuda böylece tatlıya bağlansın Murat ta ağbiliğini göstersin,öğle değil mi?
    Neyse aslında yazacak bir kamyon şey var ama kimseyi daha fazla kırmak ve üzmek istemiyorum.Ben kendi konumun üzerine BETON döktüm.Melih in mağduriyetini görünce dayanamadım yazdım.Yazdım çünkü insanlar burda farklı bir pencereden konuya bakıyorlar ve Melih suçluymuş gibi konuşuyorlar.Ben konuya bir bakış açısı getirmek istedim yanlızca.
    Melih çim aracını yürütmek için elimizden geleni yapacağımızdan emin ol.senin nasıl bir durumda olduğunu en iyi ben bilirim.ben bunların çok daha uzun bir sürede daha yoğununu yaşadım biliyorum.
    Saygılarımla....
    Murat Engin'in bunlari soylemesine ne gerek var Melih bilmiyormu M.E nin dist.. olmadigini ? Ayrica neden yeni bir kit getirip Melih'e hibe etsin ? Melih kim kardesimi yoksa anasi babasimi ? Adam yardim etmis,nette haksiz yere carsaf carsaf ismi yayinlanmis birde ustune yeni kit getirsinmis.. Baska ? Iki kisiyide tanimam ama biraz insaf.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana dusmez de kime ne adamin ferrarisinden, iyilik yapti diye adamin g plakasina kadar yargilandi ki diger forumlardan da biliyorum kimseyi yardimsiz, cevapsiz biraktigini gormedim, diger tarafinda konularini biliyorum ve gerckden arabasina cok emek verdi, hatta okurken vay arkadas baska araba mi yok demisligim bile vardir, bence sitemi de buyuzdendir, insallah konu tatliya baglanir daha fazla uzamadan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkasında duracaktır eğer Murat Engin kefil olmuş olsaydı. Ama aracı olmuş. O ayrı birşey. Benim C63 içinde M5 den ve Turbodan hızlı olacak dediğinde, bazı arkadaşlar Murat Engin'e gülmüş, beni kandırdığını söylemişlerdi toplanıp. Murat Engin kendisi bana Turbo yu geçmezse arabanı alacağım kefilim dedi. Şahitleri ve videoları var. Yaptık aracı. Ödemesini yaptım. Denedim. Turboyu ve M6 yı geçtim. Kesin bildiği konuda kesin konuşan ve yapan bir insan. Konu için kendisine sabır diliyorum.
    2009 - S2000

2010 - EVO X

2011 - C63 AMG

2012 - C63 AMG Tuned (600hp) + C6 Tuned

2013 - C63 AMG + Corvette C6 + F10 BMW 5,30D

2014 - PORSCHE 997.2 TT + A5 2.0 TDI

2015 - ?

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünden beri yarım yamalak konuyu okuyorum, kimileri dert anlatma, kimileri sivrilme peşinde ama ne olursa olsun burdaki çoğu kişi büyüğüm sayılır hatta öylede. kelimelerimi yazarken özellikle bu konuda itina ile seçiyorum. hatta yazmak bile istemedim ama konu açıldığından beri aklımdaki tek şey. umarım bizim zamanımızada bu denli yardımcı olabilecek dürüst olduğuna inandığımız insanlar olurda, bizde bu şekilde hareket edebiliriz. insanlar böyle yardımlardan soğutulmaz bu denli konularla. Çünkü yardım eden haklı olsa zaten soğuyacaktır. yardım edilen haklı ise ileride böyle şeylere el uzatacak insanlar gene tedirgin olacaktır. umarım konu tatlıya bağlanırda çözüm bulunur.
    TR - B13

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım anlamadıgım konu şu murat abi buraya bu parça satılıktır benım elimde vardır diye konu actıda golflü arkadaş satın aldıda mal bozuk çıktı şikayetçi oldu konu o yüzdenmi buraya açıldı ?
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütn konuyu okudum ve bence 997TT adlı üye tamamen iyi niyetinden yardım etmiş ve durduk yere uğraşıyor. Geçmiş olsun iki tarafada, keşke Adana'da ucuza taktırılmasaydı.

Ayrıca konu için, türkiye anayasasında log tutma(veri saklama) zorunluluğu olduğundan dolayı konu kapanabilir.Gerekli yasal zorunlulukta zaten delil olarak mahkeme konunun verilerini incelemek için isteyecektir. Bu sebeple eğer tarafların avukatlarıda onaylarlarsa konunun burda kalmasının bence hiçbir gereği yok.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazi yazilar ucmus mu? Alakasiz olanlar diye olabilir mi?
    Ozaman konuyla alakasiz bir cok mesaj var,onlarda temizlenir umarim.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben size baştan söyliyim gereksiz yere dava açmayın, masrafları avukat ücreti .... bi ton paranızda ona gider... o parayla tekrar yaptırırsınız aracınızı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat çım
    Yurt dışından aldığın giyim,eşya,otomotiv parçası hatta araba dahi alsan bunun çıkışta TAX FREE sini alırsın.Bunu sen çok iyi biliyorsun ben ne yazdığımı biliyorum.Ayrıca bunu bizzat yaşadım.Ha şimdi öğrendim bilmiyordum falanda sakın deme.! Daha geçen günü ing.den gelen bir tuning firması sahibi arkadaşım yanında getirdiği tüm parçaların tax ını aldı.Kimse kşmseyi yanıltmasın.Zaten gidip alınıp gelimmesindeki amaçlardan biride budur,değil mi?
    Ben Murat yeni kit getirtsin alsın Melih e hediye etsin derken ironi yaptığım sanırım anlaşılmamış.Hani çok zengin adamın Ferrosu var ıvır zıvır gibi safsata yazanlara bu işin ne kadar DUYGUSAL olduğunu belitmek istedim.
    Evet ben konuma Beton döktüm aksi halde seni İst.Parkta gördüğümde selam bile vermezdim,konuşup sohbet etmezdim,aracına hayırlı olsun demezdim.aramızdaki yaşananlar benim için geldi geçti ama bir tarafda yazıldı.
    Arkadaşlar kimse sattığı malın getirtiği parçanın yaptığı işin arkasında durmayacaksa o işi yapmasın.Milletin canınıda yakmasın.Bu tuning camiası büyüyeceği yerde yıllardan beri yerinde sayıyor çünkü insanlar araçlarından soğuyor lanet ediyor ve sanayide iş yaptırmak istemiyor.aslında camia bir yerde kendi ayağına sıkıyor.
    Başımdan geçen 1-2 olayı kısaca anlamak istiyorum ki bu işler nasıl yapılıyor başkaları tarafından anlayalım.
    Powershop Bayçu dan methanol kiti aldım ve tahminen 1.5 ay sonra kit bozuldu.Erdoğan baktı kontrol etti beyini arızalanmış dedi.Bayçu sağolsun hemen dükkandan yenisini getirdi ve taktık.Ayrıca yine teşekkür ederim ilgisine.şimdi ee tabii adam distrübitörü dediginizi, duyar gibiyim.iyi o zaman....
    BTG maslak Murat faralyalı yla geçen yaz REVOZPORT tan Carbon body kit getirmeye karar verdik.Uçakla gelsin 700 dolar fazla olsun sağlam gelsin dedik.Murat tın ilk getirmesi ve reklam olsun amacıyla bana çok cüzzi karla verdiğini biliyorum.Kit geldi oda ne kaput fiber çıktı arka difrüzörler fiber.YIKILDIK.telf.ve mail trafiği yaptı ve bana 3 hafta sonra yanlış gelen parçalarımın yerine doğrularını olması gerekenleri getirdi.abairde defalarca kez özür dilediğini de saymıyorum....
    İşte esnaflık budur kardeşim.daha bu örnekleri çoğalta bilirm ama gerek yok.
    Önceden sorun yaşanmış bir firmadan neden tekrar mal alınır ben hala anlamadım....
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat çım
    Yurt dışından aldığın giyim,eşya,otomotiv parçası hatta araba dahi alsan bunun çıkışta TAX FREE sini alırsın.Bunu sen çok iyi biliyorsun ben ne yazdığımı biliyorum.Ayrıca bunu bizzat yaşadım.Ha şimdi öğrendim bilmiyordum falanda sakın deme.! Daha geçen günü ing.den gelen bir tuning firması sahibi arkadaşım yanında getirdiği tüm parçaların tax ını aldı.Kimse kşmseyi yanıltmasın.Zaten gidip alınıp gelimmesindeki amaçlardan biride budur,değil mi?
    Ben Murat yeni kit getirtsin alsın Melih e hediye etsin derken ironi yaptığım sanırım anlaşılmamış.Hani çok zengin adamın Ferrosu var ıvır zıvır gibi safsata yazanlara bu işin ne kadar DUYGUSAL olduğunu belitmek istedim.
    Evet ben konuma Beton döktüm aksi halde seni İst.Parkta gördüğümde selam bile vermezdim,konuşup sohbet etmezdim,aracına hayırlı olsun demezdim.aramızdaki yaşananlar benim için geldi geçti ama bir tarafda yazıldı.
    Arkadaşlar kimse sattığı malın getirtiği parçanın yaptığı işin arkasında durmayacaksa o işi yapmasın.Milletin canınıda yakmasın.Bu tuning camiası büyüyeceği yerde yıllardan beri yerinde sayıyor çünkü insanlar araçlarından soğuyor lanet ediyor ve sanayide iş yaptırmak istemiyor.aslında camia bir yerde kendi ayağına sıkıyor.
    Başımdan geçen 1-2 olayı kısaca anlamak istiyorum ki bu işler nasıl yapılıyor başkaları tarafından anlayalım.
    Powershop Bayçu dan methanol kiti aldım ve tahminen 1.5 ay sonra kit bozuldu.Erdoğan baktı kontrol etti beyini arızalanmış dedi.Bayçu sağolsun hemen dükkandan yenisini getirdi ve taktık.Ayrıca yine teşekkür ederim ilgisine.şimdi ee tabii adam distrübitörü dediginizi, duyar gibiyim.iyi o zaman....
    BTG maslak Murat faralyalı yla geçen yaz REVOZPORT tan Carbon body kit getirmeye karar verdik.Uçakla gelsin 700 dolar fazla olsun sağlam gelsin dedik.Murat tın ilk getirmesi ve reklam olsun amacıyla bana çok cüzzi karla verdiğini biliyorum.Kit geldi oda ne kaput fiber çıktı arka difrüzörler fiber.YIKILDIK.telf.ve mail trafiği yaptı ve bana 3 hafta sonra yanlış gelen parçalarımın yerine doğrularını olması gerekenleri getirdi.abairde defalarca kez özür dilediğini de saymıyorum....
    İşte esnaflık budur kardeşim.daha bu örnekleri çoğalta bilirm ama gerek yok.
    Önceden sorun yaşanmış bir firmadan neden tekrar mal alınır ben hala anlamadım....
    fakat şu verdiğiniz fiber örneğinde bile kar var. Benim anlayamadığım 997tt nikli arkadas kar sağlamadan yapmış bu işi. Yani yardım etmiş, yanlışmı anlamışım? Siz fiber malzemeyi alıp taksaydınız birde üzerine çatlatsaydınız, sonrada gidip bu karbon değil fiber, hemde çatlak deseydiniz gene değişirmiydi parçaları?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkeme konusuna gelince sizin hiç sandığınız gibi değil.
    Yurda gümrüksüz mal sokmak suçtur bu getireni bağlar.alanı bağlamaz.ayrıca bunun birde maliye yi zarara uğratma kısmıda varki hiç oralara girmiyeyim.Bu konu yüzünden başlar ağrıya keyifler kaçmaya defterler incelemeye alınmaya kadar gidebilir.Bilginize...
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fakat şu verdiğiniz fiber örneğinde bile kar var. Benim anlayamadığım 997tt nikli arkadas kar sağlamadan yapmış bu işi. Yani yardım etmiş, yanlışmı anlamışım? Siz fiber malzemeyi alıp taksaydınız birde üzerine çatlatsaydınız, sonrada gidip bu karbon değil fiber, hemde çatlak deseydiniz gene değişirmiydi parçaları?
    Siz Murat engin in nerden kar sağlamadan bu işi yaptığını çıkardınız anlamadım.önceki post umu okursanız buraya 3 aşşagı 5 yukarı parçanın neye mal olduğunu belitmştim.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurda gümrüksüz mal sokmak suçtur bu getireni bağlar.alanı bağlamaz.ayrıca bunun birde maliye yi zarara uğratma kısmıda varki hiç oralara girmiyeyim.Bu konu yüzünden başlar ağrıya keyifler kaçmaya defterler incelemeye alınmaya kadar gidebilir.Bilginize...

ee ne yani şimdi üstü kapalı tehdit mi oluyor bu arkadas suclanıcak sız burda göğsünüzü gere geremi geziceksiniz bumudur yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon ben çok anlamam hukuki işlerden. Eşim avukat sadece... Eline bir prizdirek alıp girebilirsin, veya cantana koyarsın... adet sayısı önemlidir. Bir adet parçayla kimse takibe alınmaz. Neyse bu tip hukuki konuların yeri burası değil. Banada düşmez zaten bunlar. Ben sadece ortak alanda açılan konuya fikrimi beyan ettim. Aradan çekileyim , rahatça hukuki bilgilerinizi paylaşın siz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz Murat engin in nerden kar sağlamadan bu işi yaptığını çıkardınız anlamadım.önceki post umu okursanız buraya 3 aşşagı 5 yukarı parçanın neye mal olduğunu belitmştim.
    dediğim gibi ben kimsenin savunuculuğunu yapmıyorum. Ne sizi ne 997tt 'yi nede diğer arkadası tanıyorum. Sadece bildiklerimi paylaştım. Kar konusunu kaçırmışım sanırım yada görememişim. Ama konunun asıl nedeninde herhangi bir kar sağlama olmadığına eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu memnuniyetlerimiz ve memnun kalmadiklarimiza giderse herkes bence her firma icin bir seyler yazabilir.
    Burada firmayi degil direk sahsi karalama var bunun baska bir aciklamasi yok.Mahkemeye verilecekse bile bunu forumda 10 binlerin icine acmanin baska bir tarifi yokdur.Varsa ticari bir husumet sorun bunu mahkemede cozulmesi en dogru yoldur ama ozellikle google da index lemis gibi ad soyad girip taglemeler yapmak dogru ve iyi niyetli bir yaklasim degildir.

Bunu kimseyi savunmak icin yazmiyorum ama bazi firma ve kisilerin koruma kalkani olupda onlara en ufak bir elestiride bulundurmamak ama bazi kisilerede sonuna kadar iftiranin elestirinin onunu acmak en basitinden karalama kampayasina alet olmakdir.

Bizde zamaninda calistiginiz alisveris yaptigimiz o cok unlu tuning yerlerinden kaziklarimiz yedik ee yedikde ne oldu yedigimizle kaldi sesimizi cikaramadik niye cunku belli bir gruplasma var sevdigin dostun arkadasin bile olsa eger onun calistigi firmaya mazallah elestirde bulunursan hemen oracikda umugunu sikarlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)