User Tag List

Sayfa 8/20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
366 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit;adamlar ilgisiz eyvallah ama gonderdigi cevaplar duruyor,onlarida aticagim. Sen kullaniyorsun,demekki dogru mintaj olmus,allignment yapilmis,litarature gore kumpaslanmis. Erdem elinin altinda,sor oyle yaZ!
    Tekrar ediyorum;aksam birlikte bakarken ben ilk kez duydum ve dogal olarak arastirayim dedim. Gelen cewaplar olumlu oluncada kiti aldik,hatta bu ilgisizlik olmasa bayiliginide alirdim,sende biliyorsun almadim!
    Melih senle konustukdan sora karar verdi almaya,bana sordu nasil diye? Yigitle konus dedim. Ayrica kendisi masrafli olucagi icin getirtmedi,okadar laf soz soyledi millet hakkinda,yandim bittim,kurtar beni vs... Bende iyi ozaman giderken gotururuz dedim! Sen hala konu hakkinda yazmiyorsun. Neyse bunlari defalarca yazdim, hata ustada orda burda. Konu belli zaten yigit,nereye gidicekse ben o durakda bekliyor olacagim...

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    idda ediyorum şu türkiyede benden daha fazla tsi yada tfsi olarak aracını dolduran yoktur
    neyine girdik iddia ya?

"DE" golf r ı gordugunu zannediodum
    dynojet w. Z1000SX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit;adamlar ilgisiz eyvallah ama gonderdigi cevaplar duruyor,onlarida aticagim. Sen kullaniyorsun,demekki dogru mintaj olmus,allignment yapilmis,litarature gore kumpaslanmis. Erdem elinin altinda,sor oyle yaZ!
    Tekrar ediyorum;aksam birlikte bakarken ben ilk kez duydum ve dogal olarak arastirayim dedim. Gelen cewaplar olumlu oluncada kiti aldik,hatta bu ilgisizlik olmasa bayiliginide alirdim,sende biliyorsun almadim!
    Melih senle konustukdan sora karar verdi almaya,bana sordu nasil diye? Yigitle konus dedim. Ayrica kendisi masrafli olucagi icin getirtmedi,okadar laf soz soyledi millet hakkinda,yandim bittim,kurtar beni vs... Bende iyi ozaman giderken gotururuz dedim! Sen hala konu hakkinda yazmiyorsun. Neyse bunlari defalarca yazdim, hata ustada orda burda. Konu belli zaten yigit,nereye gidicekse ben o durakda bekliyor olacagim...
    Bizim zaten dsg ile sıkıntımız yok diye yazdım halada kullanıyoruz şuan stage 4 e geçip görücez yine ne kadar dayandığını,sıkıntımız kit di onuda daha önce tartışmıştık artık bşey yazmıyorum o yüzden.şuanki konuylada alakası yok benlede yok zaten.bi sıkıntımda yok sizle sohbet eder etkinliklerde buluşuruz yine problem değil ama ticaret alışveriş vs için aynı şeyi söyleyemicem...
    INFINITE PERFORMANCE

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katilmakla beraber sanayide herkes dsg ci olmus arkadas herkes getir takariz modunda ne kurtarsam kar mantiginda bu isler oyle degil iste.Dsg6 da da takarken uyulmasi gereken cok ince nuanslar var taktin olmadi bir daha olmasi cok zor.Bizde upgrade clutch alicaz ben hayatta almam bu hgp firmasindan ssp den alirim kendim uretirim gene almam o kadar para vericem maillerime donmeyecekler tipik kendini begenmis alman firmasi .
    Firmanin urettigi mala soyledigim bir sey yok iyidir kotudur bilemicem ama firma dedigin satis sonrasi hizmetleti olucak sattim oldu bitti olmaz oyle .

Gecmis olsun ama bence sorun sadece clutch degil 70.000 liranin hadi 10 lirasi kavrama geri kalan 60 bin lira nin karsiligi alindimi acaba?
    100-200 de kavrama siyirdigi icinmi gec atiyor vitesi ?Motor kontrol unitesinde bazi seyler uyumsuz olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum.
    ssp nin de cok basarili oldugu soylenemez, tts projesinde ssp nin 600 luk kiti getirildi. herseyi alindi vitonlari bilmem neleri vs ve cok tecrubeli ellerde takildi ama ne kadar ugrastilarsa randiman alamadilar.

Dsg beyninin, motor beyninin, tcu nun cok duzgun ve birbirine uyumlu calismasi lazim. Sanzuman beyinlerinde yuzlerce farkli parametre ve degisken var, ben balata ve yazilim uyusmazligi sebep oluyor diye tahmin ediyorum.

Hgp kiti Yigitlerin arabasinda var, ve suan duzgun calistigini soyluyor. Turkiye' de vag grubunda her hangi marka dsg upgrade clutch alip baska duzgun kullanabilen var mi?
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ssp nin de cok basarili oldugu soylenemez, tts projesinde ssp nin 600 luk kiti getirildi. herseyi alindi vitonlari bilmem neleri vs ve cok tecrubeli ellerde takildi ama ne kadar ugrastilarsa randiman alamadilar.

Dsg beyninin, motor beyninin, tcu nun cok duzgun ve birbirine uyumlu calismasi lazim. Sanzuman beyinlerinde yuzlerce farkli parametre ve degisken var, ben balata ve yazilim uyusmazligi sebep oluyor diye tahmin ediyorum.

Hgp kiti Yigitlerin arabasinda var, ve suan duzgun calistigini soyluyor. Turkiye' de vag grubunda her hangi marka dsg upgrade clutch alip baska duzgun kullanabilen var mi?
    Sst şanzımanlı evo x içinde ssp den getirilen 500hp lik kitte problem oldu oda başarısız olunca geri söküldü ama 400lük kit için iyi diyorlar tam bilmiyorum.bizde sıkıntı olmaması ya şansımızdandır yada kendi içi oynanmamış 0 hazır kit almış olmamızdır sanırım başkada sorunsuz günlüğe binen yok bizim gibi
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aynen dedigin gibi iste bunlarin hepsinin birbiryle uyumlu calismasi gerek ssp nin 600 luk kiti su anda 10 saniye kosan apr nin golf R inda var draglarda uzun zamandir kullaniyorlar bir sikinti yok belki buradada takarken bir sikinti olmadi ancak yazilimsal sorunlarin ustesinden gelinemedi.
    Konu monologa donmesin diye uzatmak istemiyorum ama benim sahsi kanatimde burada usulune uygun takilip dogru yazilimla yurutulemedigi yonunde .

Biz su anda takmadik golf R imiza ama kisa orta vadede takmamiz gerek 500 nm ustunde siyirmaya basliyor oem balatalar.Taktikdan sonra konu acip gorusmelerimiz bildiririz ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit,senin debriyajda zaten ici degismis,geri birakilan debriyaj. Yapma gozunu seveyim,bu isle bukadar ugrastin,dsg yi sifirdan nasil uretsin adam?
    Senin atladigin olay: "malesef" cikan parcalari adama teslim etmedigin icin,yeni debriyaj geldi diye dusunuyorsun,sana gelen golf R dan cikan kavrama yoksa o tas nasil uyar oraya
    Neyse,ticaret alis veris benim hatamdi,onunda cezasini en iyi sekilde odedim.
    Konu icersinde ben kendimi anlattim,ustune katicagim birsey yok,hayirlisi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dedigin gibi iste bunlarin hepsinin birbiryle uyumlu calismasi gerek ssp nin 600 luk kiti su anda 10 saniye kosan apr nin golf R inda var draglarda uzun zamandir kullaniyorlar bir sikinti yok belki buradada takarken bir sikinti olmadi ancak yazilimsal sorunlarin ustesinden gelinemedi.
    Konu monologa donmesin diye uzatmak istemiyorum ama benim sahsi kanatimde burada usulune uygun takilip dogru yazilimla yurutulemedigi yonunde .

Biz su anda takmadik golf R imiza ama kisa orta vadede takmamiz gerek 500 nm ustunde siyirmaya basliyor oem balatalar.Taktikdan sonra konu acip gorusmelerimiz bildiririz ..
    Kesinlikle ayni fikirdeyiz. Dsg cok yeni bir teknoloji ve yeni yeni upgrade edilmeye baslandi, sorunlar illaki olucaktir. Ozellikle hersey ecu lar ile kontrol edilirken en ufak uyumsuzluklari arabanin cok sacmalamasina neden olabilir.

Yavas yavas yazilimsal olsun, hardware olarak olsun hepsi ogrenilip sorunlarin ustesinden gelinecektir diye dusunuyorum.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmem kaçıncı kişi olarak dahil olayım.

arabaya harcadığı para kişiyi maddi sıkıntıya sokuyorsa,
    hırs sahibi ise,
    her yaptığı işlem sorunsuz olacak sanıyor ise,
    bu işleri bırakmalı. mmustu abiyi dinlemeli.

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diyorum size bırakın bu işleri harcadığınız parayla güzel bağı bahçesi olan bi ev alın organik tarıma yönelin huzur bulun bakın bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit,senin debriyajda zaten ici degismis,geri birakilan debriyaj. Yapma gozunu seveyim,bu isle bukadar ugrastin,dsg yi sifirdan nasil uretsin adam?
    Senin atladigin olay: "malesef" cikan parcalari adama teslim etmedigin icin,yeni debriyaj geldi diye dusunuyorsun,sana gelen golf R dan cikan kavrama yoksa o tas nasil uyar oraya
    Neyse,ticaret alis veris benim hatamdi,onunda cezasini en iyi sekilde odedim.
    Konu icersinde ben kendimi anlattim,ustune katicagim birsey yok,hayirlisi.
    Doğrudur olabilir demek istediğimde zaten biz dsg yi yollayıp içini oynatmadık hazır yapılı halde aldık.orrada neyin nasıl yapıldığını birebir görmedim bilemem.estağfurullah hata bizde sizin yine suçunuz yok.yazmicam daha takipteyim konuyu sadece şuan beni ilgilendiren bi durumda yok.
    INFINITE PERFORMANCE

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997tt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yigit;adamlar ilgisiz eyvallah ama gonderdigi cevaplar duruyor,onlarida aticagim. Sen kullaniyorsun,demekki dogru mintaj olmus,allignment yapilmis,litarature gore kumpaslanmis. Erdem elinin altinda,sor oyle yaz!
    yandim bİttİm dedİm doĞru ama 1.500 tl İhÇİlİk Ödedİm sÖkÜp takmaya ve Şİmdİde yenİ kavramaa aldim 1.500 tl ye.bana geldİ 10.000 tl ye,ortada koca bİr sifir var.yİĞİn senİn referansin doĞru ama sen yİĞİttekİ gİbİ yapmadin oraya gİdİp benİm kavramami aÇtirdin adamlar ne takti neyapti bİŞey bİldİĞİm yok
    resİmlerİ yanİ bana yolladiĞin resİmlerİ akŞam atacam adamin kavramayi sÖktÜĞÜnde İÇİndekİ plakalari daĞittiĞini vs.hanİ bendekİ parÇayi verİp dİrek dİĞer yapilmiŞ parÇayi alacaktin.ben gelİyorum demİŞtİn adamlara
    neden sÖktÜrdÜn parÇayi.belkİ benİm kendİ kavramam sikintili ? Yada baŞka bİŞey...bİz bÖylemİ anlaŞtik

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortada Bir mağduruyet var..

ama aldıgınız parça bır ithalatci fırma tarafındanmı Tr ye getirildi ?

Yoksa bir bavulda vergisi ödenmeden mi geldi ?

Yurt dışından alınan bir parçanın yasal bir yol ile gelmedi ise garantisi olacağını sanmıyorum.
    Ama parça yanlış olur sizin aracınıza uyumlu olmaz ise sorumlu arayabilirsiniz

Parca eğerki sizin aracınız için 1:1 dir parça problemlidir ve yasal olmayan bir yol ile Tr ye geldi ise o parçanın garantisi olmaz.

Size basit bir örnek ortlama 20.000$ a yaptıgım B16 Turbo setup um Dartonun malzeme hatasından dolayı çöp oldu
    Malzemeyı Usa dan Tr ye parça yollayan arkadasımdan almıstım onu mu suclamam gereklı ?

Umarım problemı cabuk cozersınız ve sorun hallolur..

iki tarafı şahsen tanımam tarafız olarak yazdım bu yazıları.
    kesinlikle doğru bencede

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayın yargıç, sevgili juri üyeleri...

yahu burası mahkeme mi böyle saçma sapan birşey için konu açılıyor ? telefon açar söylersiniz seni mahkemeye verecem diye eğer ille söylemek istiyorsanız. Çözebiliyorsanız sorununuzu çözerseniz, çözemiyosanız da mahkemede devam edersiniz. burada açtığınız konularda verdiğiniz isimler google aramalarında indexlenmekte ve bu tür içerikler karşı taraf üzerinde negatif durum oluşturmaktadır. Biraz daha düşünceli olmaya davet ediyorum.
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yandim bİttİm dedİm doĞru ama 1.500 tl İhÇİlİk Ödedİm sÖkÜp takmaya ve Şİmdİde yenİ kavramaa aldim 1.500 tl ye.bana geldİ 10.000 tl ye,ortada koca bİr sifir var.yİĞİn senİn referansin doĞru ama sen yİĞİttekİ gİbİ yapmadin oraya gİdİp benİm kavramami aÇtirdin adamlar ne takti neyapti bİŞey bİldİĞİm yok
    resİmlerİ yanİ bana yolladiĞin resİmlerİ akŞam atacam adamin kavramayi sÖktÜĞÜnde İÇİndekİ plakalari daĞittiĞini vs.hanİ bendekİ parÇayi verİp dİrek dİĞer yapilmiŞ parÇayi alacaktin.ben gelİyorum demİŞtİn adamlara
    neden sÖktÜrdÜn parÇayi.belkİ benİm kendİ kavramam sikintili ? Yada baŞka bİŞey...bİz bÖylemİ anlaŞtik
    Murat abi size garanti mi verdi bu parca calisicak diye ? Ben hic bir sorumlulugunu goremiyorum. Sadece temin etmenizde size yardimci olmus, hemde fazlasiyla.

Murat abi yardimci olmasaydi, kendiniz debriyaji soktunuz hgp ye yolladiniz diyelim. Kac gun hgp de kaldi, hgp de sizin debriyaji acip mi yaptilar 150k kmdeki aractan cikan debrijayi acip mi yaptilar hangisinden haberiniz olucakti?

Adamlar core charge istiyor demekki sizin yolladiginiz malda kullanilacak parcalar var. Core charge etmeseydiniz daha fazla para verseydiniz adamlar fabrika cikisi golf r uzerinden gelen bazi OEM parcalari yine temin edip yine kendi mallari ile birlestirip size yolliycaklardi.

Sizin balatanizdan cikan parcalarla veya obur turlu yapilmasinda yanlis bisey olsa zaten adamlar bunu yapmazdi. Direk yazarlardi bastan atiyorum 2500 euro der core charge da istemezdi.

Umarim anlatabilmisimdir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hakkatten dedikleri gibiymissin...
    Kavrama konusunu anlattim defalarca.
    Sen bukadar ithami nasil topliyacaksin,onu merak ediyorum.
    Sana okadar soru sordum,onlari cevapla artik?
    İnsan kendi ayagina kursun sikar mi,ilginc...

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu kısmen okudum hatta banane diyebileceğim bir durum ama yönetim olarak konu başlığına bir dokunsanız en azından herkesin kişisel hayatı var haklılığı haksızlığı belli olmayan bir insanın arama motorunda bu denle çıkması bence ayıp.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu kısmen okudum hatta banane diyebileceğim bir durum ama yönetim olarak konu başlığına bir dokunsanız en azından herkesin kişisel hayatı var haklılığı haksızlığı belli olmayan bir insanın arama motorunda bu denle çıkması bence ayıp.
    Kesinlikle katiliyorum.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda şöyle bir hava oluşmuş sanki kiti yapan firmayla görüşmüşsünüzde onlarda aracı olan kişi murat engin size pahalı ve kötü mal yolladı gibi bir cevap almışsınızda şimdi onu suçlamışsınız

burda yapılması gereken ne olursa olsun o firmaya ulaşıcaksınız bir kişiyi dolandırıcılıkla itham etmek o kadar kolay olmamalı,ulaşın bakalım neymiş sorun he açmıyor etmiyor diyorsanız adamların yazdığı forumlara yazın her gün mail atın her gün arayın almanyada olan bir tanıdık bulun bir şekilde gitsin öğrensin

malzemeyi üreten suçsuz kullanan suçsuz çantaya atıp getiren suçlu

he bu arada 100-200-300 euroda kazanmış olabilir kimsede suçlayamazki
    Team PAŞAOĞLU

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrecim ;

Resmi açıdan baktığımızda :

konuyu açan üyemizde Murat bey de hukuksal sürece başvurmuş durumdalar yazılan her kelimenin delil olabileceği düşünüldüğünde neyazıkki bu yasal sürece müdahale etmek olacağından bu tip bir düzeltme yapmamamız adaletin daha doğru işlemesi demektir . Kısacası olay yerine müdahale etmemeliyiz .

Kişisel yorumum :

Konuyu açan üyemiz dava edicem demiş Murat ta dava edecek herkezin yazdığı ortada kalmalı görülmeli biz dava sonucuna düzelme yaparak müdahil olmayalım .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)