User Tag List

Sayfa 9/20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
366 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrecim ;

Resmi açıdan baktığımızda :

konuyu açan üyemizde Murat bey de hukuksal sürece başvurmuş durumdalar yazılan her kelimenin delil olabileceği düşünüldüğünde neyazıkki bu yasal sürece müdahale etmek olacağından bu tip bir düzeltme yapmamamız adaletin daha doğru işlemesi demektir . Kısacası olay yerine müdahale etmemeliyiz .

Kişisel yorumum :

Konuyu açan üyemiz dava edicem demiş Murat ta dava edecek herkezin yazdığı ortada kalmalı görülmeli biz dava sonucuna düzelme yaparak müdahil olmayalım .
    Anladım Kanka açıklama yapma gereği duyduğun için çok teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir yandan davayı çözmeye çalışıyoruz bir yandan dolandırıcılık mevzularımız var...bu ara mesaimiz çok ahali... rollingçiler bile kavga etmez oldu.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir yandan davayı çözmeye çalışıyoruz bir yandan dolandırıcılık mevzularımız var...bu ara mesaimiz çok ahali... rollingçiler bile kavga etmez oldu.
    2 Haziran gelse de İstanbulPark muhabbetleri yeniden alevlense.. Arar olduk günlerdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha bir de hava durumu var tabi : D

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tünay abi önünde saygıyla eğiliyorum
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat 50 kez dedim sana ne uğraşıyosun bu işlerle al bak iyilik yapıyosun çantanda adamın malını taşıyosun üstüne sorun çözmek için kafa patlatıyosun birde üstüne (yanlış anlaşılmasın duruma binayen yazıyorum usta arkadaşlarımız alınmasınlar ) sanki sanayide usta arabayı bozan adam muamelesi görüyosun ...

Delimiisin mike ....

Bu arada Melih Bu konu burda duruyor kalkmıyor kilitlenmiyor . Yasal yollara başvur başvur ki Murat senden aldığı tazminat ile daha çok gence destek olabilsin .
    Merak etme,yardımı sevab bılen bırıyım. Telefonda konustugumuz gıbı,konu kalsın,zaten ısın ehlı ınsanlar ılgılenıyor,dedıgın gıbı bıze laf dusmez.
    Yargının terazısı ne derse o,alnım her konuda acık....
    Konunun baslıgı daha da guzel,hak hukuk herkese acık.
    Arkadaslar,avukatlarım ve bılısım ısıyle ılgılenen kısıler baslıgın degısmesını ıstemıyorlar,resmı yazı gelene kadar boyle kalmalı.

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan üyenin yasal haklarını kullanacağını söylemesinin hiç bir sakıncası yoktur; Görülmekte olan mahkeme bu hususta gizlilik kararı vermediği sürece uyuşmazlık her şekilde bu forumda tartışılabilir; Yasal sürece müdahale gibi bir durum söz konusu değildir.

Ne var ki konuyu açan üye elinde ses kayıtları olduğu bilgisini vermiş; tamamen hukuk dışıdır! hiç bir mahkemede delil olarak ileri sürulemez. Zira hukuka aykırı elde edilen delil statüsündedir.

Konuyu açan üyenin alacağı olup olmadığı konusunu mahkeme inceler bir karar verir sonucunu şuan kimse bilemez. Ne var ki ses kayıtları konusunda şikayet yapıldığı takdirde konuyu açan üyenin cezai sorumluluğu olduğu kanısındayım.

Genel bilgilendirme amaçlı tekrar yazıyorum; tarafların bilgisi dahilinde olmadan konuşmaları kayıt altına alamazsınız. Cezai yaptırımı vardır. Hiç bir yerde de delil olarak da kullanamazsınız.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konudan bağımsız olarak yazıyorum, yapılmıştır yapılmamıştır, o iki taraf arasında, ama böyle bir durumun olmayacağının göstergesi bu yazdıkların olamaz bence onurcan, plakalar hep neden geçici diye sorarlar o zaman
    buna ben de katılmadan edemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buna ben de katılmadan edemedim
    geçici plakayla kullanmanın devlet nazarında bir sorun teşkil etmiyor ki???

zaten sattığı zaman ÖTV sini tam olarak yatırıp plaka çikartiliyor?

bir nevi murat abi az parayla zevkine araçına biniyor....

özel ithalat olduğu içinde kafası rahat...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu tarz konular görünce üzlüyorum keşke sorunlar halledilse bunlar olmasa her iki tarafıda yazışmalardan tanıyorum murat bey hep bilğisi dahilinde yardımcı olmaya calışan bir kişi bence uzatmayın siz örnek olacak kişilersiniz bence bu sorunu tatlıya nasıl bağlanması gerikiyorsa o şekilde bağlayın mahkeme işleri filan çok yanlış

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrarisi var 300 euro 500 euro kar etmek için uğraşmaz diyosunuzda Murat abinin dükkanı var ve bu hayrınamı dönüyor ? neden uğraşıyor o zaman ? Yanlış anlaşılmasın bu olayla ilgili söylemiyorum sadece insanların olaylara bakış açısı komik. Şu haklıdır bu haklıdır o kısmına karışmam!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu "G" plakaya nasıl bagladınız merak edıyorum?
    Otomobıl ıthalat ve ıhracaat sırketım var ve sadece "bana" calısıyor. Kanunsuz ve hukuksuz ne oldugunu yazarsanız bılgılenırım bende?? Garıp....
    Herkes dıledıgını yazar tabı,ozellıkle konuyu acan sahsın daha oncekı sayfalarda 4 ve 5. yazıma cevap vermesını "4" gozle beklıyorum.
    Dukkan benım "Hobi yerım",bazen 1 ay ugramam,bazen haftada 1 gelırım,tabı arabamın ısı varsa kesın orda olmaya calırısırım.
    Benım asıl ısım bambaska,bu dukkandan "1" kurus menfaatım olmadıgı gıbı,zevk aldıgım bır yer. Bu ıslerle ugrasan kısı benım yegenımdır,tanıyanlar vardır...

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @997TT , abi istanbulpark'da bi kan akıtalım. böyle olmayacak

Fırat
    M. The most powerful letter in the world.

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya simdi bu isi ben yapiyor olsam bile desen 300-500 kar etmeye calisiyor hadi insanlar inanir da. Murat Engin e %30 indirim aldi da %10 lanse etti demek ciddi komik. Murat Engin ile de sahsi bir tanisikligim muhabbetim dialogum yok ama komik. Piste 458 le giriyor, haftada bir 1000 tl pist parasi yakitini soylemiyorum bile, lastikleri 4000tl falandir muhtemelen, 300 euro ile neler yapmistir kim biliri vuhu..
    yanlıs dusunuyorsun benım ne tandıgım mılyon dolarlık adamlar var neden kent slımı bırakıyolar gunde 2 paketten fazla gıdıyor pahlıya gelıyo dıye hersey para deyıl ne kadar paran varsada tıcarette prensıbın varsa 300 u de alırsın 500 ude zaten ole zengın olunuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben boyle zengın oldum,300-500,300-500 yapa yapa... Hatta,neyse....
    Konu hakkında yazı yazılırsa sevınırım,sacmalıyor konu baslıgı...
    Boyle bos ıslere Kan akıtmaya gerek yok,hayırlı guzel seylere yapalım kı,degerı olsun.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yazılıp çizilecek birşey yok. madem mahkemede çözülecek, öyle yapılsın. burada biz jüri üyelerinin boş yorumlarına lüzum yok.
    M. The most powerful letter in the world.

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben boyle zengın oldum,300-500,300-500 yapa yapa... Hatta,neyse....
    Konu hakkında yazı yazılırsa sevınırım,sacmalıyor konu baslıgı...
    Boyle bos ıslere Kan akıtmaya gerek yok,hayırlı guzel seylere yapalım kı,degerı olsun.
    yo zaten ben sızın ıcın solemedım konuyla ılgılı bılgım yok kımın laf carpıttıgınıda bılmem anlamadıgım bı konu hakkındada o haklı bu haklı demem neyse hayırlısı ona varsın ama sonuc olarak yasınızı almıs ınsanlarsınız burda o ole dedı murat bey sole yaptı o kargo getırdı ben ona 3 seferde para yatırdım falan sacma anladıgım kadarıyla sıze herseyı dogru anlatsa bastakı gıbı yardım ıstese zaten yardım edermıssınız basta oldugu gıbıde bu konu bole bosa uzar yasal olarak yapıcagı bırseyde yok zaten neyse.saglıcakla

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin parası kendine... O yüzden bırakın kimin ferrarisi var, kimin parası var, kimin yok burda mevzu çok farklı ve emin olun 300-500 için kimse kimseyi bu kadar konuşturmaz
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)