Timing kötü olmuş, Yusuf mesajı editlemiş :)
Printable View
valla son yazıdıgın postda ben onu anlamıstım neyse ben de ıkı tarafı tanımam forumda fazlada yazmam ama ıyı takıp ederım bu zamana kadar murat arkadasımızı hem ıyı nıyetlı yardımcı gordum konuya hakımmıssınız ve bılıyormussunuz kendı tarafınızdan yalnız bızde konu aksına gore ve anlatılana gore yazdık
Aracılık yapan adam neden suçlanıyor ben onu merak ettim. Ben şimdi yurtdışından arkadaşıma bir kaç elektronik parça getirticem, o onları yolda kırsa bile bu benim hatamdır. Bu konuda Murat abinin iyi niyeti var, hgp firmasının veya sanayide şanzımanı yanlış montaj yapan adamın sorunu neden başkasına mal ediliyor?
Ayrıca nispeten kırılgan olan dsg şanzımanı, bu güçler altında malesef bu tip sorunlara neden açıyor. Stage muhabbeti yüzünden dsgler sıkıntı yaşamaya başladı. Şanzımanın narinliği ama amacı o değil.
bir insan bukadar zenginken
neden birine yardım etmek isteyebilirki anlamıyorum
ben holding sahibi olacam altımda 800.000 tl lik araç olacak
ama benim gibilere yardım yapacam.bu şanzuman olayında 10.000 tl kaybettim,maddi olarak toparlamam minimum 4 ayımı alacak,olsun sorun değil allah sağlığıma sorun vermesin,üzüldüğüm tek şey belkide kendimden çok sevdiğim aracımın sürekli şanzumanının sökülmesi
allahtan yanımda olan insanlar var
levent var yiğitin amcası var yiğit var ve beni seven istanbuldaki arkadaşlarım var,allah büyük bu davayı kazanırım ama kazanmam sandece şunu söylüyorum,ben benden giden bu parayı helal etmiyorum.yaşım 33 allah kimseye kul hakkı yedirmesin,ben allaha inancı olan biriyim
hayatta bu zamana kadar hiçbirzaman hata yapmadım demişimdir...
ama artık diyebiliyorum,ve belkide bu yaşadığımı bu sıkıntılarımı bir ömür unutmayacam,çünkü maddi manevi beni çok yıprattı.yine söylüyorum murat engin bana çok güzel bir hayat dersi vermiştir.....
Yanlış anlaşılacak bişi yok,konuyla yakından ilgisi var.ben bu işlerin nasıl olduğunu ve olması gerektiğini örnekle anlatmak istedim.Kasıt aramayın yada bazı firmaları burda pohpohladığımı sanmayın.isim vererek örnek verdimki işin palavra olmadığını anlamanız açısından.benim kimseyle küslüğüm yok ayrıca bunu belirtmek isterim.
ALLAH korkusu besleyen bir kişisiniz yazdığınıza göre,dini bütünsünüz vsvs işte herneyse.Peki ama madem böyle düşünüyosunuz,size yardım ettiğinde yokmuydu o tutarda aracı ? ya da gtr,1M,135(sanırım) herneyse.E o zaman yardım almasaydınız ? 3ün5in hesabına bakmadan,har vurup harman savurup(birçok parçayı tr distirübütöründen almışsınız''y.dısından getirseniz daha ucuza gelicekti belkide.) garanti sormamışsınız''kendiniz dediniz bunu'.E üstüne adam böyle iyilik yapıcam demiş şimdi gidipte adama bir parçayı yanlış üretmişsin dememişsiniz.
ALLAH sorar .Kalın sağlıcakla,dostlarınız-arkadaşlarınız ve biricik otomobiliniz ile.
çok merak ettiğim bir şey var acaba siz murat engini şuçladıgınız kadar aynı şeyi ustalarınıza veya ürünü üreten firma içinde düşündünüzmü ? onlarda sorunun cevabını bulamayıp mı murat engini suçlu buluyorsunuz?
Melıh sen demogojı yapmayı bırak,hala laf salatası yapıyorsun,yeter artık!!
Adabımla yazmaya calısıyorum,kımseye saygıda kusur etmeden fıkrımı dıle getırıyorum ama El ınsaf be Allahın kulu!!
Harcadıgın 6000 tl ıdı 10.000 oldu,yakında 20.000 tl gonderdım dıyeceksın!
Yanında ınsanlar varmıs,yahu bu konuda yanında kım durabılır,nerden tutsam elımde kalıyor!
Senden gıden para bana mı geldı kardesım?sen kıme neyı helal edıyorsun?Hep laf,Allaha ınancın varmıs,ınancın sana yontuyor heralde?
Sen bu zamana kadar hayat dersı alamamıssın ama bu durumu ders olarak goruyorsun,demekkı bedava yasamak hayat tarzı olmus! Yahu bana taksıtle odemeyı bıle teklıf ettın,sankı Reno servısınden mal alıyorsun. Dava ıle nasıl ders alınıyormus,bırlıkte gorecegız,bugun aldıgım ozel mesajlar-telefonların haddı hesabı yok.Bana anlatılanları agzım acık dınledım ve okudum!
Sen once benım sorularıma cevap ver,adam gıbı yaz,durustce soyle. Bu son mesajın ıyıce anlatıyor durumu,215 yazı yazıldı,bınlerce okundu ama sen hala havanda su dovuyorsun.
Senı cok oyalamıslar,ıslerını halletmemısler,cok acı cekıp paranı yemısler ya,senın ruhunu yıpratmıs yapılanlar. Karıstırıyorsun kımden ne koparırım dıye,o ben degılım!
Ayrıca benım kımlere yardım edıyorum senın haberın dahı yok,ıcı kotu bırı bunu anlıyamaz!Yardım ıkı kısı arasında kalırsa yardımdır ama senın gıbılerın gozune sokmak gerek,ayıp artık,yazılarını ıyı oku...
Murat engin sitedenmi kim merak ettim dogrusu...konuyu okumadm ondan soruyorum lutfen yanlis anlasilmasin:)
Siz Almanyadan bir firmadan tax alamadınız diye tüm firmaların tax vermediğini düşünüyorsanız bu şekilde düşünmeye devam edin.Ben alıyorum.
Bilgi sahibiyim birebir yaşıyorum ve yazıyorum.Kimsenin bilgisini sınama hakkımda yok ayrıca.Zan altında kalanda yok bu durumda....
Beyler litfen bana cevap hakkı doğrtacak yazılar yazmayın belittiğim gibi konu kişiseleşmiştir.yorumlarınıza benden alıntı yapmayın.herkese iyi günler dlerim.....
Murat bey hgp'nin "yetkili" distibütörü olsa.. bu olayda ilgili firmanın "yetkili" satışını yapsa.. bu işten ticari kazanç sağlasa.. aranızdaki ticaretin "resmi" belgeleri olsa.. murat beyin firmasında alınan malzemenin araca montajı yapılsa..
Konuyu baştan sona okudum ama bu yazdıklarımın hiçbirini göremedim."Yetkili olmayan bir yerde" Montajı yapılan parçadan sorun çıkıyor, aracıyla görüşüyorsun muhattabınla değil. Montajı yapan "yetkili olmayan" usta sorun parçada diyor inanıyorsun güveniyorsun, ki sonradan eksik parça ile montaj yapıldığı başka "hgfnin yetkilisi olmayan" bir garajda parçanın içini AÇTIRIYORSUN.. Murat bey'i geçiyorum, Hgp'yi muhattap alsanız ve davayı onlara yönlendirseniz bile( daha önceki postlarda bu tip parçaların garantisi olmadığı belirtilmiş olmasına rağmen) elinize hiçbirşey geçmeyecektir kendizi ve karşınızdakini yormaktan başka. Kullandığınız tüm elektronik eşyaları düşünün.. "Yetkili" olmayan bir serviste içini açtırırsanız garantisi biter mi bitmez mi? Hatta bir çoğunda bu etiket vs. çıktığında garanti kapsamı dışına çıkar ibareleri vardır.
Yaptığınız masraf 10.000tl civarı olarak belirtmişsiniz ama, biraz sağlıklı düşünün ve avukat-mahkeme masrafları ile boşuna masrafınızı yükseltmeyin.
Abı,attıgın ıthamarın hepsını cevapladım,arkadaslar ornekde verdı ama yıne farklı frekansdasınız.
Farkındayım,amacın benı kotulemek ama verdıgın ornekler cok yersız abı. Zan altında bırakıp sonra bır sey yapmadım dıyorsunuz.
E sımdı ben Ahmete ıbnesın oglm sen dedım,adamda ıbne olmadıgını ıspatlamak ıcın malını kaldırıp masayamı koyması gerek? Koyöasa zan altında kalıcak ama bana gore ben oyle bır sey yapmadım....
Ama dedıgım gıbı saglık olsun,dogrular goruluyor,gorulmesede Allah goruyor,herkesın gonlune gore verıyor ınsallah dedıgınız gıbı...