Merakını gidereyim, canımı sıkarsan burada yazmamanı sağlarım. Adabımı da kimseye sormam. Evet admin oldum, şikayetin varsa git savcılığa şikayette bulun.
Yurtdışı apple'dan alıp arkadaşına getirdiğin telefon bozuk çıktığında "problem değil hemen sana vereyim 2000 TL'yi" diyorsundur Allah bilir sen. Ortada ticaret yok, önce bunu idrak et.
Banane senin kim olduğundan, nasıl biri olduğundan. Uzatma, konuyu da kendi kuyruk acınla karıştırma.
HPG'yle konuşuldu adam fatura yok kabul etmiyorum mu dedi de takıldınız faturaya.. çok güzel ablan avukatmış, bi sor yurtdışındaki bir firma için ister tüketici hakları olsun ister mahkemede dava olsun uğraşmanın ne kadar zor olduğunu.. Hadi dava açmadın tüketici haklarına başvurdun, tüketici haklarına Türkiye'den sadece faturanın suretini mi mail atıp da şikayette bulunacak biraz düşündün mü?? Almanya'da da vardır diyorsun ki tam bi bilgin bile yok..
Almanya'da yediğin cezayı mı Türkiye'de iptal ettiriyosun![]()
yazmamamı saglasan ne olur sankİ anca onu yaparsin zaten anladin
ama benim İÇİn burdan yazacak olanlarda Çikar benim yerime konu aÇanda
neyse dÜnya kÜÇÜk konuŞtugun laflarini İyİ ÖlÇ tart bence
ortamlar kÜÇÜk bİrgÜn denk gelİrİz mahÇup olursun bu konuŞtuklarina
sana son yazin kendine İyİ bak![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Burada adminsem, elbette burada yazmamanı sağlarım. Facebookta admin olsaydım, facebookta yazmamanı sağlardım, Redhack üyesi olsaydım internete girmemeni sağlardım, polis olsam biber gazı sıkardım. Forumda adminsem burada yazmamanı sağlamaktan doğal ne var? Ne bekliyordun, sokaklarda serseri gibi peşine düşmemi mi? İnternet nedir, forum nedir, admin nedir aç oku da öğren bunları.
Senin için yazacak olan varsa, o da aynı sonra karşılaşır. Zor değil, 2 click 3 mouse kıpırdanışı.
Canımın istediği gibi konuşuyorum, dünyanın küçüklüğüne gerek yok. Yerim, yurdum, semtim belli. Mahçup etme peşinde olan varsa klavyeden yazmaz, gelir eder. O yüzden icraatin varsa uygula, boş konuşma.
Yorumum silinecektir belki 3. kişi olduğum için fakat kaç gündür okuyorum bende bir iki birşey yazmak istedim.
Debriyaj bir şekilde buraya geldi fakat burda parça eksikliğinden veya ilk takan ustanın bilgi eksikliğinden kaynaklanan bir sebepten araçla parçanın adaptasyonun sağlanamadı.
Benim yazacaklarım bu noktayla ilgili , bu noktada bence Murat ENGİN yine gerekli irtibatları kurup gerekli bilgi alıp parçanın araçla sıkıntısız hale gelmesi için elinden geleni yapacaktı Kİ yinede yaptığını söyledi , FAKAT Melih beyin '' Parçayı sen getirdin sen halledeceksin '' demesi , birkaç kez de belirttiği gibi Murat ENGİN in sinirleniri bozan sözler olmuş.
Burda Melih bey böyle emrivaki sözler yerine ki hakkı yok sonuç olarak yardımcı olmak amacıyla yapılan bir iş , Murat bey e '' Abi sorunlar oldu parçayla ilgili tekrar bi iletişime geçsek HGP firmasıyla '' tarzından yaklaşsaydı bence iş buraya kadar gelmicekti.
Olay biraz '' Öfkeyle kalkan zararla oturur '' durumuna gelmiş.
Mapped by DR.ECU
tamam uzatmaya gerek yok sopalarla gelecek halimiz yok oturur bi çay içeriz benım sana kızdıgım tek konu insanları tanımadan bu şekilde karar veremessin bir yönetici isen
bu form babanın çiftiliği gib takılamasın bana ceza yazıp duruyon suan sen de yazıyorsun sonra cezayı alan ben bu hakmı ayıp senın yaptıgın terbiyesizlik yapıyorsun farkındasındır umarım
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
İsteyen canı nasıl isterse öyle gelebilir. Özgür bir ülke
Forum babamın çiftliği.. Demokratik ve herkesin eşit haklara sahip olduğu adil bir ortam sanıyorsan, öyle değil. Burası özel mülk, canımız nasıl isterse de öyle davranırız mülk sahipleri olarak.
Yarın inek resmi koyubiliriz mesela ana sayfaya, çiftlik olmasından mütevellit.
Keyif bizim, nasıl istersek öyle davranırız. Keyfimiz isterse kaparız, başka gün keyfimiz isterse nickini beğenmediğimizi atarız.. Öbür gün canımızın istediğinin mesajlarını sileriz..
Cebimdeki telefon gibi.. Nasıl kullanacağıma kimse karışamaz, bana ait. Özel bir mal.. Burası gibi.. Burası da yönetimin toplu olarak özel malı, mülkü.
hgp bu konuyla ilgili bi cevap verdi mi? onu merak ettim sordum sadece, ,muhasebe müdürü olmuşsun ama fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosun devletin maliyesi gelince denetime söylede onlara sana ne demek oldugunu anlatırlar, melih hgp arasa ne diyicek murat beyden şu tarihde mal almıştım bazı sorunlar oldu nasıl halledicez adam demiyicekmı hangi tarihde aldın ne ürün aldın ürünün faturası nedir diyeyurtdışında aldıgın mal bide ne olursa olsun sorun oldumu fatura sorar benim başıma iki kere geldi ikisinde fatura sordular yukarda sana söyledim ama anlamamışsın,ben olsam dedim fatura birlikte malı yollarım arkadaş, neden anlamak istemiyosun, şunu sorıyım sana fatura yok bu mal hgp nın mı degılmı oldugunu nerden bilcem ben bana izah edermisin, malda sorun cıktı mali hgp yolladım içine fatura konmazmı?
selam aleyküm diyim kargolarsın dımı hgp ye adım Reşit bu ürün almıştık sızden diyipkomik olma bence, Trafik cezası sana yazdım okuma yazmanda yok sanırım TR DE Diye,
BİDAHA YAZIYORUM bu mal ben alsam fatura saklarım sıkıntı cıksa fırma görüşürüm eminsem firmada sorun oldugundan şikayet ederim ozaman ögrenirim kanunu merak etmeişide çözerim hertürlü rahat ol. daha önceden çözdügüm gibi
Ya amk Taksimde neler oluyor kavramaymis zartmis zurtmus. Birakin su isleri, daha sonra ne kovaliyorsaniz kovalayin, dava mi aciyorsun o dava mi aciyor ne oluyorsa olsun memleket meselesine dondu olay.
Melih sana birinin telini wermistim aradinmi? Hgp firmasinin sahibiyle konusacakti senin icin. Aralari iyi biliyorsun. Konustuysan ne dediler?
BDEVO9
www.sunishotels.com
Bazı yerlerde eleştirin sınırı aşmış aynı şekile cevap veriyim. Okuma yazmamı sorgulamışsında adama sorarlar senin okuman yazman yok mu birader diye adam saklamadım demiş almadım dememiş. Yaptığım işi de sorguluyosun ya sana söylüyim bi faturayı kaybettiysen gider suretini istersin sen bilmiyosun sanırım öğren bence, boşuna müdürlük yapma orada. İnşallah başına gelmez ama böyle bişeyle karşılaşırsan Kanun öğrenip iş yapmak o kadar kolay olmaz, olsa herkes avukat olurduSon olarak Benim bi rahatsızlığım yok ne Muratı ne Melihi tanırım. seni de tanımam etmem, o kadar iş bitiriciysen hallet adamın işini herkes mutlu olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)