User Tag List

Sayfa 19/20 İlkİlk ... 917181920 SonSon
366 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuşmadan önce okumayı becer, okuduğunu idrak etmeyi becer. Kendi kuyru acını başkalarının üzerinden çıkarmaya kalkma.

Ortada bir satış yok bu bir,
    Murat, diğer kişinin parasını alıp karşılığında mal satmamış bu iki
    Kargo ücreti ödenmesin diye almanyadaki bir dükkanda satılan malın Türkiye'ye getirilmesine aracılık etmiş bu üç

Önce bu üç maddeyi idrak et sonra bana birşey söylersin.

Boş boş konuşup can sıkma.
    canın sıkılsa ne olur çok merak ediyorum önce sen bence karşındakı kim oldugu bilmeden adabını bılde bide admin olmuşsun
    konu sonuçta ticaret ve sıkıntılı olmuş aynı kapıya çıkar
    benım burda satış yazması hiç umrumda bile degıl benım nasıl biri oldugumu herkez iyi bilir
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canın sıkılsa ne olur çok merak ediyorum önce sen bence karşındakı kim oldugu bilmeden adabını bılde bide admin olmuşsun
    konu sonuçta ticaret ve sıkıntılı olmuş aynı kapıya çıkar
    benım burda satış yazması hiç umrumda bile degıl benım nasıl biri oldugumu herkez iyi bilir
    Merakını gidereyim, canımı sıkarsan burada yazmamanı sağlarım. Adabımı da kimseye sormam. Evet admin oldum, şikayetin varsa git savcılığa şikayette bulun.

Yurtdışı apple'dan alıp arkadaşına getirdiğin telefon bozuk çıktığında "problem değil hemen sana vereyim 2000 TL'yi" diyorsundur Allah bilir sen. Ortada ticaret yok, önce bunu idrak et.

Banane senin kim olduğundan, nasıl biri olduğundan. Uzatma, konuyu da kendi kuyruk acınla karıştırma.

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketici hakları var Almanyadada vardır Almanyadan şikayet edilebilir, dava demedim ben, Aem dcsport egsozdan dolayı mail attım hemen geri döndüler malın faturası ve resimlerini istediler yolladım sorun çözüldü, Yine aynı şekilde toda debriyaj aldırdım ve mal hatalı geldi istedigimiz mal ellerinde yok diye farklı ürün yolladılar halıyle bizde malı kutusundan çıkardık baktık kı mal farklı bende kabul etmedim firmanın hatasıydı malı geri yolla dediler yolladık kutusu açılmış diye ürünü almak istemediler bu seferde ürünü geride almadım usadan şikayet edildi şuan sonuçlanmasını bekliyoruz, uğraştıktan sonra herşey olur, ortada az bir tutar yok ,baştan beri hatalı şeyler var faturasız mal var ben Murat abi haksız Melih haklı diye yazmadım sorunun çözülmesi tatsızlıgın giderilmesini istiyorum, ortada fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosunuz siz çalıştıgınız firma ilgili almadıgınız bi faturasız ürün yada hizmetle ilgili nasıl dava acarsin yada nasıl şikayet edersin tüketici haklarına? fatura garanti yerine gecer çogu üründe, Ablam avukat bende Muhasebe Müdürüyüm bu arada, bu arada noter örnegi verdin bende sana başka örnek veriyim imzasız arkadan kesilen ve adresime gelen bütün trafik cezalarımı iptal ettiriyorum TRde
    HPG'yle konuşuldu adam fatura yok kabul etmiyorum mu dedi de takıldınız faturaya.. çok güzel ablan avukatmış, bi sor yurtdışındaki bir firma için ister tüketici hakları olsun ister mahkemede dava olsun uğraşmanın ne kadar zor olduğunu.. Hadi dava açmadın tüketici haklarına başvurdun, tüketici haklarına Türkiye'den sadece faturanın suretini mi mail atıp da şikayette bulunacak biraz düşündün mü?? Almanya'da da vardır diyorsun ki tam bi bilgin bile yok..

Almanya'da yediğin cezayı mı Türkiye'de iptal ettiriyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merakını gidereyim, canımı sıkarsan burada yazmamanı sağlarım. Adabımı da kimseye sormam. Evet admin oldum, şikayetin varsa git savcılığa şikayette bulun.

Yurtdışı apple'dan alıp arkadaşına getirdiğin telefon bozuk çıktığında "problem değil hemen sana vereyim 2000 tl'yi" diyorsundur allah bilir sen. Ortada ticaret yok, önce bunu idrak et.

Banane senin kim olduğundan, nasıl biri olduğundan. Uzatma, konuyu da kendi kuyruk acınla karıştırma.
    yazmamamı saglasan ne olur sankİ anca onu yaparsin zaten anladin
    ama benim İÇİn burdan yazacak olanlarda Çikar benim yerime konu aÇanda

neyse dÜnya kÜÇÜk konuŞtugun laflarini İyİ ÖlÇ tart bence

ortamlar kÜÇÜk bİrgÜn denk gelİrİz mahÇup olursun bu konuŞtuklarina

sana son yazin kendine İyİ bak
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yazmami saglasan ne olur sankİ anca onu yaparsin zaten anladin

Burada adminsem, elbette burada yazmamanı sağlarım. Facebookta admin olsaydım, facebookta yazmamanı sağlardım, Redhack üyesi olsaydım internete girmemeni sağlardım, polis olsam biber gazı sıkardım. Forumda adminsem burada yazmamanı sağlamaktan doğal ne var? Ne bekliyordun, sokaklarda serseri gibi peşine düşmemi mi? İnternet nedir, forum nedir, admin nedir aç oku da öğren bunları.

Senin için yazacak olan varsa, o da aynı sonra karşılaşır. Zor değil, 2 click 3 mouse kıpırdanışı.

Canımın istediği gibi konuşuyorum, dünyanın küçüklüğüne gerek yok. Yerim, yurdum, semtim belli. Mahçup etme peşinde olan varsa klavyeden yazmaz, gelir eder. O yüzden icraatin varsa uygula, boş konuşma.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmamamı saglasan ne olur sankİ anca onu yaparsin zaten anladin

yahu şu yazı stili için bildiğin alınteri emek sarfetmek gerekiyor zor olmuyor mu?

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumum silinecektir belki 3. kişi olduğum için fakat kaç gündür okuyorum bende bir iki birşey yazmak istedim.

Debriyaj bir şekilde buraya geldi fakat burda parça eksikliğinden veya ilk takan ustanın bilgi eksikliğinden kaynaklanan bir sebepten araçla parçanın adaptasyonun sağlanamadı.

Benim yazacaklarım bu noktayla ilgili , bu noktada bence Murat ENGİN yine gerekli irtibatları kurup gerekli bilgi alıp parçanın araçla sıkıntısız hale gelmesi için elinden geleni yapacaktı Kİ yinede yaptığını söyledi , FAKAT Melih beyin '' Parçayı sen getirdin sen halledeceksin '' demesi , birkaç kez de belirttiği gibi Murat ENGİN in sinirleniri bozan sözler olmuş.

Burda Melih bey böyle emrivaki sözler yerine ki hakkı yok sonuç olarak yardımcı olmak amacıyla yapılan bir iş , Murat bey e '' Abi sorunlar oldu parçayla ilgili tekrar bi iletişime geçsek HGP firmasıyla '' tarzından yaklaşsaydı bence iş buraya kadar gelmicekti.
    Olay biraz '' Öfkeyle kalkan zararla oturur '' durumuna gelmiş.
    Mapped by DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu şu yazı stili için bildiğin alınteri emek sarfetmek gerekiyor zor olmuyor mu?
    ben normal yazıyorumda bilgisayarda bi enayilik var galiba
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Burada adminsem, elbette burada yazmamanı sağlarım. Facebookta admin olsaydım, facebookta yazmamanı sağlardım, Redhack üyesi olsaydım internete girmemeni sağlardım, polis olsam biber gazı sıkardım. Forumda adminsem burada yazmamanı sağlamaktan doğal ne var? Ne bekliyordun, sokaklarda serseri gibi peşine düşmemi mi? İnternet nedir, forum nedir, admin nedir aç oku da öğren bunları.

Senin için yazacak olan varsa, o da aynı sonra karşılaşır. Zor değil, 2 click 3 mouse kıpırdanışı.

Canımın istediği gibi konuşuyorum, dünyanın küçüklüğüne gerek yok. Yerim, yurdum, semtim belli. Mahçup etme peşinde olan varsa klavyeden yazmaz, gelir eder. O yüzden icraatin varsa uygula, boş konuşma.
    adres ve tel pm lermisin bak kibar oluyorum
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adresi de telefonu da pm'ledim. İstersen kibar olma, zorlayan mı var kibar olmana.

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adresi de telefonu da pm'ledim. İstersen kibar olma, zorlayan mı var kibar olmana.
    Gerginliğe gerek yok abilerim Konu çok uzadı bir araya gelip yüzyüze konuşsunlar bence bu şekilde dertleri çözülmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam uzatmaya gerek yok sopalarla gelecek halimiz yok oturur bi çay içeriz benım sana kızdıgım tek konu insanları tanımadan bu şekilde karar veremessin bir yönetici isen

bu form babanın çiftiliği gib takılamasın bana ceza yazıp duruyon suan sen de yazıyorsun sonra cezayı alan ben bu hakmı ayıp senın yaptıgın terbiyesizlik yapıyorsun farkındasındır umarım
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam uzatmaya gerek yok sopalarla gelecek halimiz yok oturur bi çay içeriz benım sana kızdıgım tek konu insanları tanımadan bu şekilde karar veremessin bir yönetici isen

bu form babanın çiftiliği gib takılamasın bana ceza yazıp duruyon suan sen de yazıyorsun sonra cezayı alan ben bu hakmı ayıp senın yaptıgın terbiyesizlik yapıyorsun farkındasındır umarım
    İsteyen canı nasıl isterse öyle gelebilir. Özgür bir ülke

Forum babamın çiftliği.. Demokratik ve herkesin eşit haklara sahip olduğu adil bir ortam sanıyorsan, öyle değil. Burası özel mülk, canımız nasıl isterse de öyle davranırız mülk sahipleri olarak.

Yarın inek resmi koyubiliriz mesela ana sayfaya, çiftlik olmasından mütevellit.

Keyif bizim, nasıl istersek öyle davranırız. Keyfimiz isterse kaparız, başka gün keyfimiz isterse nickini beğenmediğimizi atarız.. Öbür gün canımızın istediğinin mesajlarını sileriz..

Cebimdeki telefon gibi.. Nasıl kullanacağıma kimse karışamaz, bana ait. Özel bir mal.. Burası gibi.. Burası da yönetimin toplu olarak özel malı, mülkü.

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok olmazsan ne olur banada yolla pm nı

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HPG'yle konuşuldu adam fatura yok kabul etmiyorum mu dedi de takıldınız faturaya.. çok güzel ablan avukatmış, bi sor yurtdışındaki bir firma için ister tüketici hakları olsun ister mahkemede dava olsun uğraşmanın ne kadar zor olduğunu.. Hadi dava açmadın tüketici haklarına başvurdun, tüketici haklarına Türkiye'den sadece faturanın suretini mi mail atıp da şikayette bulunacak biraz düşündün mü?? Almanya'da da vardır diyorsun ki tam bi bilgin bile yok..

Almanya'da yediğin cezayı mı Türkiye'de iptal ettiriyosun
    hgp bu konuyla ilgili bi cevap verdi mi? onu merak ettim sordum sadece, ,muhasebe müdürü olmuşsun ama fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosun devletin maliyesi gelince denetime söylede onlara sana ne demek oldugunu anlatırlar, melih hgp arasa ne diyicek murat beyden şu tarihde mal almıştım bazı sorunlar oldu nasıl halledicez adam demiyicekmı hangi tarihde aldın ne ürün aldın ürünün faturası nedir diye yurtdışında aldıgın mal bide ne olursa olsun sorun oldumu fatura sorar benim başıma iki kere geldi ikisinde fatura sordular yukarda sana söyledim ama anlamamışsın,ben olsam dedim fatura birlikte malı yollarım arkadaş, neden anlamak istemiyosun, şunu sorıyım sana fatura yok bu mal hgp nın mı degılmı oldugunu nerden bilcem ben bana izah edermisin, malda sorun cıktı mali hgp yolladım içine fatura konmazmı?
    selam aleyküm diyim kargolarsın dımı hgp ye adım Reşit bu ürün almıştık sızden diyip komik olma bence, Trafik cezası sana yazdım okuma yazmanda yok sanırım TR DE Diye,
    BİDAHA YAZIYORUM bu mal ben alsam fatura saklarım sıkıntı cıksa fırma görüşürüm eminsem firmada sorun oldugundan şikayet ederim ozaman ögrenirim kanunu merak etme işide çözerim hertürlü rahat ol. daha önceden çözdügüm gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya amk Taksimde neler oluyor kavramaymis zartmis zurtmus. Birakin su isleri, daha sonra ne kovaliyorsaniz kovalayin, dava mi aciyorsun o dava mi aciyor ne oluyorsa olsun memleket meselesine dondu olay.

üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih sana birinin telini wermistim aradinmi? Hgp firmasinin sahibiyle konusacakti senin icin. Aralari iyi biliyorsun. Konustuysan ne dediler?

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya amk Taksimde neler oluyor kavramaymis zartmis zurtmus. Birakin su isleri, daha sonra ne kovaliyorsaniz kovalayin, dava mi aciyorsun o dava mi aciyor ne oluyorsa olsun memleket meselesine dondu olay.

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hgp bu konuyla ilgili bi cevap verdi mi? onu merak ettim sordum sadece, ,muhasebe müdürü olmuşsun ama fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosun devletin maliyesi gelince denetime söylede onlara sana ne demek oldugunu anlatırlar, melih hgp arasa ne diyicek murat beyden şu tarihde mal almıştım bazı sorunlar oldu nasıl halledicez adam demiyicekmı hangi tarihde aldın ne ürün aldın ürünün faturası nedir diye yurtdışında aldıgın mal bide ne olursa olsun sorun oldumu fatura sorar benim başıma iki kere geldi ikisinde fatura sordular yukarda sana söyledim ama anlamamışsın,ben olsam dedim fatura birlikte malı yollarım arkadaş, neden anlamak istemiyosun, şunu sorıyım sana fatura yok bu mal hgp nın mı degılmı oldugunu nerden bilcem ben bana izah edermisin, malda sorun cıktı mali hgp yolladım içine fatura konmazmı?
    selam aleyküm diyim kargolarsın dımı hgp ye adım Reşit bu ürün almıştık sızden diyip komik olma bence, Trafik cezası sana yazdım okuma yazmanda yok sanırım TR DE Diye,
    BİDAHA YAZIYORUM bu mal ben alsam fatura saklarım sıkıntı cıksa fırma görüşürüm eminsem firmada sorun oldugundan şikayet ederim ozaman ögrenirim kanunu merak etme işide çözerim hertürlü rahat ol. daha önceden çözdügüm gibi
    Bazı yerlerde eleştirin sınırı aşmış aynı şekile cevap veriyim. Okuma yazmamı sorgulamışsında adama sorarlar senin okuman yazman yok mu birader diye adam saklamadım demiş almadım dememiş. Yaptığım işi de sorguluyosun ya sana söylüyim bi faturayı kaybettiysen gider suretini istersin sen bilmiyosun sanırım öğren bence, boşuna müdürlük yapma orada. İnşallah başına gelmez ama böyle bişeyle karşılaşırsan Kanun öğrenip iş yapmak o kadar kolay olmaz, olsa herkes avukat olurdu Son olarak Benim bi rahatsızlığım yok ne Muratı ne Melihi tanırım. seni de tanımam etmem, o kadar iş bitiriciysen hallet adamın işini herkes mutlu olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)