User Tag List

Sayfa 17/20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
366 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah daha iyi bilir ama..
    Elin "bol" para görmez umarım..
    Mazallah, çok paran olursa benim gibilere bir hayrın dokunmayacakmış..
    Bu mesajından çıkan budur..

Daha fazla konuşma bence, konuştukça batıyorsun. Dün mahkemeye başvuracaktın, umarım başvurmuşsundur. Yok başvurmadıysan bu sözünü de yemiş olacaksın..
    evet işşallah elim bol para görmez benim gibilere gelmez para haklısın.evet konuştukça batıyorum aynen
    benim gibileri çıkarın bu formdan zarardan başka bişey değilim
    dava açamadım korktum karşı taraf bana da dava açarda varımı yoğumu satarım da sokak ortasında kalırım diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya komedi. Murat Engin ben para kazandım dese ne olacak kazanmadım dese ne olacak. Adam kazansa kazanmadım diye neden yalan söylesin. Amme hizmeti mi veriyor bu kadar iş yapıyor kazandıkları paralar hep bağışla mı geliyor. Almanyada toplu taşıma cart curt bedava mı. Almanya havalimanından inince direk karşı sokakta tuneshop mu var. Murat Engin bedavaya çalışan bir adam değil başarılı bir esnaf ama bu işte yardım amacı ile yaptım diyorsa neden yalan söylesin.

Yiğitlerin durumu daha da komedi. Eee parça sorunluydu da neden hala arabanızda takılı. Yazılımsal sorun olduğu ve esasında malın problemsiz problemin yazılımdan olduğu ve çözüleceği ortaya çıktı.
    Hem Murata yükleniosunuz neden çocuğa bunlar problemli cevap vermiolar demedin diosunuz. Eee Murat size yönlendirmiş ilk , Melih gökten zembille bulmadı sizi heralde. Murat Engin sizi refere etmeseydi Melih sizde kitin olup olmadığını nereden bilecekti? Eee siz dediniz biz memnun değiliz bu adam daha Türkçe düzgün yazamıyor Almanlara ingilizce nasıl düzgün yazacakta anlatacak. O zaman siz neden yardım etmediniz bu çocuğada şimdi yardım ediosunuz. Bu yüzden bütün suçlu Murat Engin zaten.
    IN BOOST WE TRUST

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neoldu benimi takip ediyorşun hep,ben harcarım bu kimşeyi özellikle şeningibi denşizleri ilgilendirmez,ama burada boşa giden bir para var.ben aracıma harcadığım herşeyden memnunum..evet paramın peşne düştüm başkalarının paraşının peşine düşmedim,cebindeki 20 tl yi kaybetşen ne hale gelirşin acaba şenin gibiler
    Ahahaha cok guldum biz senin gibi dun baslamadik bu araba islerine, cirakliktan geliriz,cakma deil gercek arabaciyiz... 20 lira kaybetsem uzulurum he ehehhee ,senin 80 bin liralik arabana harcadigin parayi araba parana ekle ben o parayi sadece **** boklu bi vtece harcadim kullandigim seneler icinde, defalarca kirildi arabam gerek benim gerek ustanin gerek parcanin yuzunden, hic bi yerede konu acip aglanmadim ama karsinda murat engin olunca tabi ulan dur bi yerse yapiyim belki 10 bini kurtaririza dondu is dimi sen lafini yemede davayi ac, gorelim sonra cebinden daha neler cikiyor

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahaha cok guldum biz senin gibi dun baslamadik bu araba islerine, cirakliktan geliriz,cakma deil gercek arabaciyiz... 20 lira kaybetsem uzulurum he ehehhee ,senin 80 bin liralik arabana harcadigin parayi araba parana ekle ben o parayi sadece **** boklu bi vtece harcadim kullandigim seneler icinde, defalarca kirildi arabam gerek benim gerek ustanin gerek parcanin yuzunden, hic bi yerede konu acip aglanmadim ama karsinda murat engin olunca tabi ulan dur bi yerse yapiyim belki 10 bini kurtaririza dondu is dimi sen lafini yemede davayi ac, gorelim sonra cebinden daha neler cikiyor
    ben dün değil evelki gün başladım bu işe 2 gün oldu,ağlayacam çok ihtiyacım var bu paraya yalvarırım murat vermiyorsa bari sen versen olmaz mı,davayı açacamda avukata verecek para bulamıyorum.bu sebeple arabamın jantlarını satıp dava açacam.yıllarını vermen negüzel bu işe senin gibi olmak çok isterdim ama malesef böyle cahil bir insan olduğum için öyle işte....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde bana da ismim ve soyismim ile hitap edilmesi için ne yapmam lazım la? özendim şerefsizim

herkese nickiyle yada sonuna abi, kardeş vb. eklerle hitap edilirken 997TT'ye neden isim soy isim? mesela aynı şey TurboM3'de de oluyor.? nedeeen yarr nedeeen?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde bana da ismim ve soyismim ile hitap edilmesi için ne yapmam lazım la? özendim şerefsizim

herkese nickiyle yada sonuna abi, kardeş vb. eklerle hitap edilirken 997TT'ye neden isim soy isim? mesela aynı şey TurboM3'de de oluyor.? nedeeen yarr nedeeen?
    Benim isim soy isim cok uzun kimse kasmaz bende dertliyim be ya : ) nickimde boktan zaten

Cüneyt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin yeter'ki tek isteğiniz o olsun sitemizin neşe kaynagı Tunay Bey

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

senin kafa hakikaten bizden farklı çalışıyor, banal bi espri ama ne içiyosan bizde de söyle sabah akşam gece farketmez
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim isim soy isim cok uzun kimse kasmaz bende dertliyim be ya : ) nickimde boktan zaten

nickinin başında bir de "MC" olsa, sanırsın ki psikopatın allahı!! çal keke çal...:

Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin kafa hakikaten bizden farklı çalışıyor, banal bi espri ama ne içiyosan bizde de söyle sabah akşam gece farketmez
    çok kitap okuyorum birde derslerimi günü gününe çalışıyorum hep can sıkıntısından başkan, yoksa herkes ne içiyorsa bende ondan içiyorum...printer toneri, fren hidroliği falan

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahaha vtec yine iyi la sadece sayılabilen para 65.000 TL götü boklu e30a EKE ye harcadım

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typer cı abi Murat abi sana yazmışya yardımcı olurum sana diye sen ne kadar tanıyordunki Murat abiyi böyle bir iş için ona güvendinde bu işe giriştin?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha vtec yine iyi la sadece sayılabilen para 65.000 TL götü boklu e30a EKE ye harcadım
    Parası olanlar belli oluyor akü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende vtecten 15.000tl girdi diye üzülüyordum

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki tarafıda tanımıyorum ama Mehmet'in şu mesajından sonra
    bu konuyu okumanın bir anlamı olmadığını anladım.

Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/6755808-post75.html
    Bunuda yaZan sen degılmısın bıraz garıp olmuş
    İnşallah cozersınız ama ben bır art nıyet oldugunu sanmam

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Site yöneticileri konuyu kapatirim!!! diyor, birisi biz seni mahkmeye vericez diyor, bazilari adamin noktalama isaretleriyle dalga geciyor. Bi kesim kafasina göre makara yapiyor, ki ben de ironik bisii yazdım. Ama unutmayin magdur bir taraf var, ne sebepten
    Olursa olsun.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taraflar dışında yorum yapılmasın. Konuya dahil olmayan kişilerin kişisel fikirlerini beyan ettiği yorumlar sebebiyle ceza puanı almaya başlayacağını yazıyorum sonre vay neden vay niye banlandık demeyin ....
    Site yöneticilerinden ben az önce son kelimeleri yazdım izliyorum arkadaş eşt dost ceza puanlarınızı ben kesicem baştan söledim sonra kimsenin başını ağrıtmayın ....

Konu dışındaysanız konuşmayın.

Melih sende derdin ne ise onunla ilgilen millete laf yetiştirmeye kalkma .

Bu konunun tarafları dışında yazan direk uyarılmadan gider tatile yeter ya sabah akşam sizlemi uğraşıcaz arkadaş ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih,bır konu kadar ajite edilir,sömurulup yanlıs yonlendırılır!
    Neden hala sayfalar once sordugum sorulara yanıt vermıyorsunda,aklınca duygusal somuru ıcıne bana sorular yoneltıyorsun? Ben elle tutulan sorular sordum,ahh vahh sormadım.
    Ama yıne cevaplayım kı,hanı delıl falan topluyormussun ya,yardımı olur
    Kavramaya verdıgın 6500 tl ama sonrakı yaptıgın masraflar,işcilik+ihçilik vs de benım hatam tabı.
    Bana taksıt yap dıyorsun,ben sana bunu sattım mı?Nasılbır zıhnıyet var sende arkadas,yeter cıkart bunu kafandan!Tıcarı olmayan bır seye,senın cektıgın acı-zor durum yada bana sıktıgın bınlerce yalana binayen ben hatır ısı yaptım sana!Tıcarı olmayan bır seye,cebımden verdıgım bır masrafa,fırma uzerınden taksıt yapayım?Yanlıs bende,aslında bırde bedava motor falan vermem gerektı,***** acı cektırıyormus ya...
    Ne basarı kardesım,hala aklında basarı basarısızlık var,arabanı kıme yaptırdıysan onun basarısı basarısızlıgı,bana ne!Buraya carsaf carsaf konu ac,en ıyı golf r,ucuyor kacıyor,sokuyor ama mesajlarda arabam yurumuyor,bukadar para harcadım bosa gıttı nasıl ınsanlar yaz-telefonda bır duru atıp tut?Sen ne yanar donersın kardesım,yapma artık,hangı yuzle o adamların suratına bakıyorsun?
    Aynısını bana yaptın,abı soyle adamsın sen-1 numarasın-helal olsun-dıgerlerı gıbı benı 5 ay bekletmedın vs soyle,hatta yaz!Sonra "Murat Bey" olalım! Sana evındekı aynanın bıle ıtıbarı yoktur,degıl cevrendekı ınsanların! Benım dedıkodumu yapıyorsun mıllete ama o aynı kısılerın dedıkodusunu bana yapıyordun hocam,Allah dın ıman kıtap yazma artık,yatıcak yerın yok.
    Kavramanın nesı uyumlu degıl,Yıgıt buradanda yazıyor,yuzunede soyluyor,bız hala kullanıyoruz,memnunuz dıye.E sımdı benım basarım mı bu? Yapma etme!
    Sen degılmıydı bana sahtekar dıyen,bunun ıcındekı balatalar orjınalmıs,upgrade degılmıs dıyen,sonra ıcı acılınca upgrade oldugu,7 lamelı oldugu anlasılınca,abı ozur dılerım vs yazan!
    Yeter artık be,hatırladıkca yenı seyler hatırlıyorum sınırlerım zıplıyor!
    Ne vergı oranı ne KDV sı,benım "senın adına getırdıgım" parcaya ben nasıl fatura keseyım?Tıcarı kısılıkmıyım ben,sattım mı bunu sana?Habıre kelıme oyunu yapıyorsun!
    HGP ye ne kadar zor ulastık,adamlar 1 ayda 1 cevap verdı,ozamana kadar bana onlarca telefon mesaj yazdın,hadı abı,ulas abı,vs! Bak yenı seyler hatırlıyorum,hatta benı kac defa arattın Hgp ye,ne cabul unuttun! Ha dogru,suclu var oda ben!
    Yıgıtın debrıyajı ben mı taktım?Ben gunde 5 debrıyaj takıyorum ve bu konunun eriyim anasını satım! Ya sen nasıl bır ınsansın,hala yıgıtın arabasına takdın tecrubelısın dıyorsun!Ben yıgıtın parcaları geldıgınde gordum,okadar!Benı sen ne sanıyorsun?Sanayıde parca takan bırı falan mı?Lan ben bu ısı bukadar bılıyorum,aksperım magdem neden bır bılene soralım,yanlıs ıs yapmayalım dıyerek hatta Erdemı alıyorum her seferınde?! Psıkopatmıyım ben?
    Herkes sana ne oldugunu sayfalarca yazmıs,senın magdurıyetın benden degıl,bunu anla artık!Senın bana yasattıgın bu tecrubeden sonra,herkese ıhtıyatlı yaklasıyorum!Bana hergun ınsanlar gelır,bır takım ısterler(Bunu maddı anlama yıne!),aılemızın konumundan dolayı alıskınız,yaparız yardım ederız.Gucumuz ne kadar yetıyorsa,kararınca ıste ama senın gıbısını gormedıgım gıbı artık ınsanlar benı dolandırıcak,tohmet altında bırakıcak dıye korkuyorum!
    Bana ozel mesaj gonderen onlarca kısı ve telefon acanlara buradan ıtıraf edıyorum;Evet haklısınız,neden ugrasıyorum bu ıslerle yada tanımadıgım kısılerle. Ama napayım,karakterım bu.Burdan yada benı tanıyan bır kısı bıle yazabılırmı acaba,benden bır konuda "Hayır" cevabı aldıgını? Ama ders oldu....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim mesajım niye silindi ? Burada her yazan konuya taraf mı hatta alakalı mı yazıyor ? Murat beyin bu forumda hgp yi övdüğünü dist almak istediğini yazmıştım ama..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu yazdım,tekrar yazayım;
    Hgp ıyı ısler yapan fırmadır,eyvallah. Bunlara bakıp almak ıstedım ama Yıgıtın arabasında ulasmak ıcın cektıgım sınır stresı anlatamam,kı melıh debrıyaj ıstedıgınde de zor ulasmıstım. Kendısı bu konunun ıcınde,gordu-duydu-yasadı herseyı.Bunca cabaya ragmen zor ulastıgım fırmanın temsılcılıgını nıye alayım,vazgectım.
    Konuyla alakalı mı yazınız yoksa baska mecraya cekmek mı?
    Benım yazdıgım seyı,hıc okumadan bu mesajı atıyorsunuz.Umarım cevaplıyabılmısımdır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)