Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bilmem düşünülebilir mi fikir olsun diye koyuyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...knik-detaylar/
19 Mayıs pistten sonra aklıma geldi hatta konu açıp üzerinde konuşsak mı acaba diye düşünmedim değil..
Mesela kendimden misal vereyim araç pistte ciddi hırpalanıyor insan haliyle kıyamıyor hem yeni hem pist için çok uygun değil..
Öte yandan hem pist hem yol aracı arada kalmaktan başka bişey olmuyor.. ayrım yapmak en ideali..
Sadece pist aracı kısmı bana mantıklı geliyor ama düşük bütçeyle şöyle içi teknik detayıyla birlikte soyulmuş ne var ne yok hafifletilmiş içine roll-bar eklentileri sadece hafif spor koltuk..
İyi hazırlanmış yürüyen aksam gerekli motor modifikasyonu bla bla..
Önemli detaylar ;
yedek parçası çok kolay bulunabilen ve yedek parça fiyatları tavan olmayan bir araç
İlk aşamada benim aklıma 206 RC ile Clio RS ler geldi fiyatları çok çok uygun parçaları çok çok kolay modifikasyona açık parçası temin edilebilecek araçlar
Sonradan yol tutuşunun standartta çok çok iyi olduğunu bildiğim Fiesta ST ler geldi muazzam seviyede tutuşa sahiplerdir..
Sonradan acaba 106 falan mı hazırlanabilir gibi düşünceler devam etti
Düşüncesi güzel şahsen aklımın köşesinde duruyor beklemede yapılabilir..
Pist için araç almak lükse kaçıyor baya ama uygun fiyatlı araç alıp piste adapte etmek daha mantıklı gibi. Saxo VTS alınabilir, megane coach f7R alınıp sökülüp coil vs yapılabilir ...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ah şu pistlerin sayısı artsa da aracın arkasına çekicide taşıyıp plakasız araçla pistte tur atabilsem. Hem istediğim aracı ithal ederim hem de maliyeti az olur.
Astra Coupe Bertone Turbo olabilir bence , ufak modifiyelerle 240hp @dynamics lere leh Turbosu ile 280 hplere çıkabilir , frenleri tatmin edici seviyede modifiye edilebilir ve sedan olmasıda bence pistte avantaj teşkil ediyor
peki sırf pist vs işleri için yapılacak ortak bir araç yapalım desem. yani ortaklı alınacak daha yüksek bütçeli birşey. araç gerekirse dragta koşar.,pistte vs. böyle fikre sıcak bakan olurmu
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sitede ortak araç alınırsa şimdiden başlıkları görür gibiyim
2 tane araç olacaksa alın bitene rocco hem gider gelirsiniz hem gazlarsınız, burağın opc ile zamanını gördüm sonuçta üzerinde jokey oluca zaman kendiliğinden geliyor
benim araç sıkıntım yok. sadece yarışlar için kullanılacak bir araç olacak bu. bende kalmasınada gerek yok
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
BMW M3 / Rally cars for sale
üstad bide şöle bişey var.. boş kasa bir E30 alıp şunu takıp ( ki fiyatı 2000 euroya M3 motor veriyolar) istediğini bütçe aralığında olabiliroysun.
şahsi fikrim, sadece pist için araba kovala
saygılar
Rıdvan![]()
ilerleyen zamanlar.için proje yapımına varım. ancak bu sezon için koşacak araç istediğimden kendim proje yapmak istemiyorum
pist için alıcagim arac guzel bir restarasyondan gecmiş bir bravo hgt, tipo sedicivole yada uno turbo olurdu parcası ucuz rollbarları ekledıgınde tadından yenmeyecek bır hal alırdı bence parcası ucuz carpısan araba gıbı bınmekten yanayım pıstte