Rica ederim, herkes tercih sonuçlarını yazarsa burdan, sevinirim :)
Printable View
Rica ederim, herkes tercih sonuçlarını yazarsa burdan, sevinirim :)
Hadi inşallah iyi haberlerini alırız.
Var mı Işık yazan mağdur :D
Benim sormak istediğim başka bir konu var, bakındım ama bulamadım tam olarak.
2 sene sonunda MYO Bilgisayar Programcılığından mezun olduk diyelim.DGS'ye girdikten sonra da Bilgisayar mühendisliği kaç yıl okunuyor? 2 yıl MYO + 3 yılda MÜH ile 5 yılda bitiyor mu normal MÜH gibi? Bu işin aslı astarı nedir ne değildir yardımcı olabilecek var mıdır?
Tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor ?
Kardeşim için ilk iki tercihe;
Ege ünv. / mekatronik
9 eylül ünv. / mekatronik yazdık. Hayırlısı neyse o olsun :)
Hocam özellikle Memurlar.net i okuduktan sonra Mühendislikten cidden çekinmeye başladım.ODTÜ mezunu insanların bile sonunda KPSS ye girmesi gerçekten ürküttü beni.Bu yazdıklarım İnşaat,makina mühendisi arkadaşların yazdıkları.Kendini geliştirmek gerekli,farkındayım.
Seneye üniversite sınavına gireceğim ve istanbul dışı kesinlikle istemiyorum.Endüstri mühendisliği istiyorum.Aynı sorunları bu bölümda de yaşar mıyım bilmek istedim daha önümde bir sene var ve şimdiden karar vermem en hayırlısı olacak benim için.
Bende ilk sıraya Maltepe Üni. yazdım Mehmet Abi gelirse %50 burslu çok istiyorum inşallah orası çıkar..
Ozyegin isletme ne dersiniz :)
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi yazan varsa yardımcı olabilirim :)
Artık şu tercihler açıklansada sıkıntı stresimiz bir son bulsa..
Mehmet abi bi bilgin var mı ? Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ?? Millet bugün açıklanıyor gibi bi safsatayla ortada dolanıyor ama
Nette bugün 18'e kadar açıklanacak diye bir dedikodu var, ama asılsız.
Zaten açıklanacagı gün, şu saatte açıklanacak diye duyuru yapıyorlar. Bugün açıklanması çok süpriz olur,sanmıyorum.
Bu hafta açıklanacaktır,ama net gün yok
Bende beklemedeyim ama Temmuzun son haftası deniyor.Hazır konu varken birşey danışmak istiyorum,yeni yerleşeceğim okula kayıt yaptırmaya gitmeden eski okulumdan kaydımı sildiricem.Yeni okula kayıt olurken askerlikle ilgili bi sıkıntı çıkarmı sizce?Tecil falan isterler mi?Şimdiye kadar ben hiç tecil vs ettirmedim eski okulum hallediyordu bu işleri.