girne amerikan üniversitesi - bilgisayar ve öğretim teknolojileri (ingilizce) bi bilgi alabilir miyim.is ciddiye bindi napcaz netcez :D
Printable View
girne amerikan üniversitesi - bilgisayar ve öğretim teknolojileri (ingilizce) bi bilgi alabilir miyim.is ciddiye bindi napcaz netcez :D
Gazi işletme
Varmı Yeditepe li :)
Aynen yeditepelileri görelim :)
Artik Beykentliyiz :) yönetim bilişim sistemleri %50. Sonuclar hepimize hayırlı uğurlu olsun
http://www.techturkey.com/forum/foto...0072013-a.html
Hayirli olsun disaridan cennet gibi gozukuyor :D
İstanbul Ünİversİtesİ
ormancilik meslek yÜksekokulu
bahÇekÖy,sariyer
yakındoğu tıp kazandı kardeşim, var mı oradan bi tanıdık :)
Maltepe/Pc programcılığı tam burslu hemde sınıf arkadaşımla :)
Maltepe nasıldır :)
Sağol kardeşim.
Mehmet Abi biyandan sevindim İstanbul Okan Üniversitesi Grafik Tasarım çıktı süper diye ama biyandanda üzüldüm 1. sırada maltepe vardı çok istiyodum gerçekten olsaydı 4 yıllık olucaktı tam kafakafayaydı puanlar acaba bu son kaç puanla alınmış nerden bakıyoruz onlara bilgin varmı ?
evvet konya selçuk işletmee :)
Erciyes üni. var mı arkadaşlar?
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, başarılar dilerim :)
Hiç merak etme 10 numara bir üniversiteye gidiyosun ben çok araştırdım 2 tane giden tanıdığım var biri bu sene mezun oldu iktisat bölümünden diğeride elektrik elektronik okuyo tam burslu ayrıyetten bu sene 3. kazandı radyo ve tv progmramcılığını gidicekler.Çok istiyodum 1. sıraya yazmıştım Maltepe Radyo Tv Programcılığı ama kısmet değilmiş 2. sırada %50 burslu okan üni. grafik tasarım çıktı hayırlısı bakalım.
Bu arada hiç okan yokmu ya ?
KOÜ Köseköy MYO / Lastik ve Plastik Teknolojisi :)
Gazi Üniversitesi / İmalat Mühendisliği
Beşevler / Ankara
Lefke Avrupa Üni - Yönetim bilişim sistemleri(ing) tamburs
Nasıldır bilen var mıdır kararsız kaldım gidip gitmemekte