Kocaeli üniversitesi elektronik :) hereke kampüsüymüş varmı aynı yerde olacağımız kişiler :)
Printable View
Kocaeli üniversitesi elektronik :) hereke kampüsüymüş varmı aynı yerde olacağımız kişiler :)
Sakarya üniversitesi varsa eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar. Benim de son senemdi bu sene, alttan dersim var uzadı malesef. :D
bu sene sınava girdim bidaha İstanbul işletme yazmıştım oldu..uzaktan eğitim seçtim.bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmıdır. açıköğretimden ne farkı var acaba ?
Birşey sorucam, arkadaşım kayseride bi üniversite kazanmış, ama istemiyor orayı, 2. defa tercih yapabiliyormu ?
lefke kucuk bı yer. koyden bozma sehır dıyebılırım cok fazla rıvayet var hakkında herseyden elın parmaklarıyla sayılacak kadar varmıs hıc gıtmedım ama bı tek cok olan portakal .
lefkosaya 80-90 km gırneye 120-magosaya 200 km kadar uzaklıkta.
kıbrısta okunacaksa.
hem okurum hemde lasvegas gıbı yerde takılırım dıyen gırneye.
okulum ıyı olsun gerısı problem deıl dıyen lefkosa yakın dogu yada dogu akdenız magosaya
hem okulum ıyı olsun hemde ortam olsun dıyen magosaya dogu akdenıze tercıh yapsın.
acıkcası elle tutulur bı bolum olmadıktan sonra kıbrısın cokta avantajı yok tr dekı okullarla aynı masraflar yapılıyorkı
bn gıttıgımde benzın 1.65 tl cıvarlarındaydı sımdı 3.40 gıbı olmus.
yanı hayat zaten kıbrısta az bucuk pahalıydı sımdı bıraz daha pahalılasıyor.
pahalı neye gore dıyenlerede
taze fasulyenın kılosunun 15 tl
sıvrı bıberın kılosunun 7 tl oldugu zamanları gordum:
sureklı konserve yenmıyor.
boşver kanka böyle iyi şimdilik :D
Zübeyir abi bildiğim kadarıyla yorumlayım, abi kayıt yaptırıyosun, yüklü bir para ödüyorsun(her dönem),
sana internet üzerinden eğitim veriyorlar, vize ve finallere okulda giriyorsun,
genellikle örgün eğitim gören öğrencilere sordukları soruları soruyorlar,
çünkü onlara anlatılanları sizede netten anlattıklarını idda ediyorlar,
tabi ben işin bu kısmına katılmıyorum, çünkü kafana takılan bir kısım olunca karşında soracak hoca yok, bilgisayar var :icon13:
hakkında hayırlısı olsun abi, inşallah dilediğin gibi olur :)
Yeditepe üniversitesi yönetim bilişim sistemleri %50 burslu :)
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu nasıl güzel mi ? Çevre, ortam vs.