Allah rahmet eylesin![]()
o kazayı bende hatırlıyorum.
Haliç Köprüsü'nde aşırı hız kazası: 1 ölü, 1 yaralı
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...spx?id=8106246
Ben böyle erken ve gereksiz ölenlere çok kızıyorum, çok üzülüyorum.. Ecel bu değil mi.. Ecel de, şimdi doğmamış yavru ne olacak.. Babasız büyüyüp gidecek.. Eşi, annesi, babası yakınları, arkadaşları.. Hey Allah'ım Yarabbim.. Hiç tanımasam da üzüntüden sağlıklı cümle kuramıyor olabilirim.. Abi saçma sapan gazlamayın, hatta hiç gazlamayın ya sadece kendiniz yaşamıyorsunuz 1 kişi ölür 1000 kişi arkasından bakar.. Ne gerek yaa ne gerek..
allah rahmet eylesin elim ayağım kesildi allah eşine anasına babasına sabır dayanma gücü versin![]()
lütfen trafikte gazlamayalım makas atmayalım kemer kullanalım bir anlık sinire dolduruşa gelmeyelim yazık günah böyle zevk olmaz olaydı
araba işinin motor işinin sonu yok belki yaşım küçük daha ama çevremde araba yüzünden yada motor yüzünden o kadar vefat eden çok insan var ki makas atmak nedir ya şu arkadaşın ölümü o mini cooper ı o halde gördükten sonra ben makas atmıyorum ama atan arkadaşımın arabasında çok bulundum bundan sonra öle bi hamlesinde abi çek sağa bensiz ne *** yersen ye diycem şu tabularımızı yıkmamız lazım ne için öldü o bir anlık gaza gelmenin sebebinde iki dakika adrenalin yaşıycam diye ama dünyanın en mutlu gününden en önemli anından mahrum kaldı çocuğunun doğduğunu büyüdüğünü baba diyişini asla anlayamıycak bu kaza çok etkiledi bazılarını benide asla hız yapmam artık bu saatten sonrada
Bir çok pm geldi diye resmi link şeklinde paylaşıyorum 1-2 saat sonra kaldırıcam ***** başlıkta plaka yazıyor.. acıları taze arkadaşın ailesinden biri rastlamasın![]()
.
Bir çok pm geldi diye resmi link şeklinde paylaşıyorum 1-2 saat sonra kaldırıcam ***** başlıkta plaka yazıyor.. acıları taze arkadaşın ailesinden biri rastlamasın[/QUOTE]
Kaldır kardeşim kaldırİçim ürperdi..
Edit..
pm niye geliyor abi neyini merak ediyorsunuz. kaldırmalısın bence. bi tanıdığı rastlasa ne olacak 1-2 saatte.
Allah rahmet eylesin.
Berkay kaldır kardeşim.. gerek yok
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
kaldırın abi resmi o kadarda değil ya
Şuan da ögreniyorum inanamıyorum, benim liseden arkadaşım hatta aynı sitede oturuyoruz. Allah rahmet eylesin.
Nolur yerde yatan fotoğrafı kaldırın
Allah'ım cenazesini gördüm. Bizim camiden kalktı gidemedim
içim titriyor...
Resmi kaldırdım bir sürü pm geldi atarmısın resmi koy diye bende koymak istemedim en son konuya da yazmışlar istemeyerek koydum ama kaldırdım alıntı yapan arkadaşlarda mesajları editlerlerse sevinirim
.
Allah rahmet eylesin :/
Allah ailesine sabır versin çok üzüldüm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)