User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
145 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Mercedes 1,6 dCi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fascination Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baştan sona katılıyorum. Eski mercedesci ler beğenmiyor yeni modelleri anlayan bilen binen beğenmez.
    bu ne demek

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,6 benzinli motor geldi bu hafta TR ye.
    ben dizel olarak düşünerek yazdım da
    ufak bir detayı atlamışım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dizel olarak düşünerek yazdım da
    ufak bir detayı atlamışım.
    Coupe sine de geliyorsa bence direk copue sini alın hocam çık şıklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renault'a da olumlu etkileri olur diye düşünüyorum.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık 1.6 motorlardan baya güzel güçler çıkıyor kasayı taşıma sorunu olmayacaktır birde edc ye benzer şanzıman gelir otomatik. C serisi bigi E serisi görmeye başlarız. Motor Renoult la ortak olabilir ama E sınıfındada malzeme kalitesinden ödün vermeyeceklerdir. o sınıfta araç almak isteyenler için ÖTV zulmüne son. Mercedes en küçük 2.2 olan dizelleri yüzünden o sınıfta 5 serisine çok insan kaçırdı vergilerin yüksekliğinden. Yerini fazlasıyla geri alacaktır.

Ama ilk başlarda söylendiği gibi sadece almak değil aldıktan sonra kullanabilmekte önemli. Sonuçta bakımı yedek parçası da Mercedes olacaktır. İstanbulda bir sürü traktör gibi yürüyen c180 görüyorum içim gidiyor. A serisi alayım diyorum alırsam masrafı beni aşar deyip vazgeçiyorum.

Bu arada yeni E serisini hem yolda hemde galerilerde görmeye başladım ben sık sık kızıltoprakta. Öndenbiraz küçük bir araba hissi veriyor ama yandan yada çaprazdan büyüklüğünü belli ediyor.
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi yazılım tamamdır 1.6 dizel mersolarla rolle çıkarız haha

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    W211 kasa bence E kasalar içinde en güzeliydi son kasadan bile hala gözüme güzel görünüyor.. o kasada az sayıda 320cdi yollandı 224 beygirlik tiptironik 7 ileri chip ile 280-288 beygir arasına kadar çıkıyor.. yakışıda motoruna göre çok makul 1.6 benzinli araba kadar yakıyor şehir içi 10 yakıyor uzun yolda 6 chipden sonra 1 litre düşse canavar gibi işde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

fascination - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ne demek
    Şöyle demek gerçek mercedes ciler için mercedes denildiği zaman akla bunlar gelir.
    Yeni modelleri mercedes den saymıyoruz. Eski tadı yok şu arabaların yolda giderken verdiği zevkin yarısını vermiyorlar. Şimdikilerin %95 i beyaz amg paket + cam tavan. Eski mercedeslere bak araştır hepsi birbirinden farklı koltukları renkleri aynı birbirinin eşi araba göremezsin çünkü her donanım opsiyonel kişiye özel. Bu bile farklı kılıyor bana kalırsa. 1.6 motora turboyu dayayarak 130 beygir almış umrumda değil.. Bu arabalar gibi efsane olabilicek bir mercedes göremiyorum ben şimdi showroomlarda.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha çok var yukarıdaki listeye eklenecek, sec'lerde tutun da r129 sl'lere kadar... w211 de mesela adam akıllı mercedes'tir bence, hatta e klasse'ler içerisinde ben de en çok o kasayı severim. kolay kolay ulaşılamadığından mıdır nedir mercedes apayrı bi prestijdi eskiden. yanlış anlamasın kemikleşmiş merso'cular, şimdi de hala mercedes premium bi markadır ama 90'larda zirvede yalnızdı ama şimdi değil.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desenize o zaman benim w115 paha biçilemez
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işin aslında kabacası şu eskiden markalar kendi dallarında satıyorlardı halk arabası satan halk işi araba yapıp satıyordu premium araç yapanda premium araç yapıp satıyordu. hepsi birbirinin sınırına saygılıydı ihlal etmiyordu..

şimdi bu kalmadı halk işi üretim yapanda premium kalitesinde araç üretiyor
    premium araç üretende halk işi araç üretme çabasına girdi pazar kurtlar sofrası oldu kim nerden ne koparırsam derdinde..

bu rekabet yanında fason başka firmalardan motor alma ucuz üretim ikinci kalite parça malzeme kalitesinide düşüş getirdi bir w211 e binin inin w212 ye binin aradaki farka siz karar verin..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar eski-yeni kıyaslaması yapmak üstüne eskiyi övmek bana mantıklı gelmiyor.Eski her zaman eskidir baş ağrıtır.Günümüz koşullarına öyle veya böyle herkes adapte olmak zorunda.
    Mercedes'in 2 özelliği her zaman almam için bana yeterli.(Kendi segmentlerindeki araçlara kıyasla)

Yol bozukluklarını içeri yansıtmayıp,mide bulandıran sesler gelmemesi
    direksyon dönüş açısı ve o güzel eğimi
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yeni hiçmi baş ağrıtmıyor doğuşun bir servisine gitmeni öneririm içerde arızalardan gelmiş araçların çoğu 3-4 yaşını geçmemiş yep yeni araçlar.. eski baş ağrıtır diye bir şey yok bakımsız araç baş ağrıtır eski yada yeni fark etmez zira konuşulan burdaki konu bu değil kaldıki mercedesin eskiside en az baş ağrıtmayan araçlardır temiz bakımlı mercedesler 600-700 bin km leri motoru anahtar değdirmeden görüyor..
    tabi motor derken renault motoru değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw de 1.6 ya döndükten sonra audi den haber bekleniyor 1.4 a6 için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fascination söylediklerinde haklılık olduğu gibi yanıldığın yerler var ne demek yeni mercedesler Mercedes değil denek biraz iddialı olmuş bence evet eskiler nadir di ozaman haklısın ozaman ki alış gücüyle şimdi ki bir mi ? Ozaman bu imkanlar olsa insanlar almak istemez miydi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önden çekere de dönerlermi ? e serisinde ? :S

Hakkaten araçlardaki ruh gün geçtikçe kayboluyor..

W211 Bence e serisinin Dibidir. hayallerimdeki araçlardan birisi.

Motora birşey denilemez sanırım başarısı ortada. şanzımanı uzun yapmazlarsa kalkışlarda sıkıntı olmazsa uzun süre kullanılır bu sistem.
    arada kaynamış ama bende merak ettim bu konuyu
    1.6d arkadandır heralde
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni hiçmi baş ağrıtmıyor doğuşun bir servisine gitmeni öneririm içerde arızalardan gelmiş araçların çoğu 3-4 yaşını geçmemiş yep yeni araçlar.. eski baş ağrıtır diye bir şey yok bakımsız araç baş ağrıtır eski yada yeni fark etmez zira konuşulan burdaki konu bu değil kaldıki mercedesin eskiside en az baş ağrıtmayan araçlardır temiz bakımlı mercedesler 600-700 bin km leri motoru anahtar değdirmeden görüyor..
    tabi motor derken renault motoru değil

Extreme örnekler verdiğinizin farkındasınızdır sanırım.Ben eski-yeni araç konusunda öyle düşünüyorum Tektük sorun çıkaran yeni araçlar olabilir sanayi'deki görülmeyen eski mersolar bmw'ler ....Silecek motoru bozuluyor 92 model Mercedes'in sıfırı Almanyadan gelse tosba alır çıkma peşine düşüyorsunuz o da uzun süre dayanmıyor vb vb
    Golf MKVII 1.6 Tdi

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arada kaynamış ama bende merak ettim bu konuyu
    1.6d arkadandır heralde
    araç arkadan itiş. Benzinli olan öyle yani. Haberde bahsi geçen renoyu bilemiyorum
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Extreme örnekler verdiğinizin farkındasınızdır sanırım.Ben eski-yeni araç konusunda öyle düşünüyorum Tektük sorun çıkaran yeni araçlar olabilir sanayi'deki görülmeyen eski mersolar bmw'ler ....Silecek motoru bozuluyor 92 model Mercedes'in sıfırı Almanyadan gelse tosba alır çıkma peşine düşüyorsunuz o da uzun süre dayanmıyor vb vb
    Eski yeni algılamana saygı duyarımda yok öyle bir şey ben corvette topladım ne araçlar topladım hiç birinde öyle bir tosbağa parası parçalık bir şey almadım keza kaldıki muadil parça yani yan sanayide almadım..

sen biraz gözünde büyütmüşsün temiz tıkır tıkır çalışan birsürü araçlar var.. sanayi diyorsun bende tavsiye ederim gir bakalım maslak sanayiye 2.kısımdan gezmeye başla tepeden bütün tamirhanelere servislere bak bakalım kaç tane eski kaç tane yeni modelli araç görüceksin yeni araçlardaki şanzıman elektrik elektronik sorunları azımsanmıycak kadar fazla öyle ekstrem ölçekde falan değil. neyse konumuz dışında kalıyor bu mevzular

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)