User Tag List

Sayfa 146/538 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
10222 sonuçtan 2.756 ile 2.774 arası

Konu: Benzİn zammi

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sistem bunu gerektirir belki o adam fahiş vergi ödemeyi seviyor. belki benzin 100 lira olsun istiyor. Yapacak bişey yok sana hakaret eden DEVLET o adamlar değil hiçbir şekilde koyun diyemezsin o adama. Sistem kurunun yanında yaşın da yanmasını gerektiriyor. Devletin başına kim gelirse gelsin herkesi memnun edemez. Ben de Devletin abuk politikası yüzünden kaç aydır iş bulamıyorum. Ben de benzine fahiş vergi veriyorum. Ama çıkıp kimseye hakaret etmiyorum. Bu hükümet seni savaşa da soksa senin o insanlara hakaret etme hakkın yok. Arkadaşın dediği gibi aynı trendeyiz devrilirsek hepimiz devriliriz. İstediğimiz yere ulaşırsak da hepimiz ulaşırız.

Senin dediğin şöyle de örneklendirebiliriz. Geçen yıllardaki odtüden geçen yol muhabbetini hatırlarsın. Senin mantığın burada işleseydi devlet deseydi ki birsürü insan buna karşı çıktı karşı çıkan geçmeyecek bu yoldan derdi.
    Devleti yönetenleride benim hakaret ettiğimi düşündüğünüz kişilerin seçtiğiniz biliyorsunuz.
    Sonuç olarak dolaylı yoldan bile olsa benim hakaret ettiğmi düşündüğün kişilerin yüzünden cefayı ben çekiyorum.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zam mı oldu indirim mi geldi diye meraktan konuya girdim siyasetin içine düştüm iyi mi

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Yıllık Periyodlar İçinde Son 30 yıllık Benzin Zamları

1983 - 138 tl 1993 - 8525 tl 6178%
    1993 - 8525 tl 2003 - 1775 tl 20821%
    2003 - 1775 tl 2013 - 4,75 tl 268%

Son on yılda yapılan benzin zamlarını beğenmeyenler hangi dönemdeki Benzin Zamlarını savunduklarını benim gibi hesap ile ortaya koymalarını rica ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devleti yönetenleride benim hakaret ettiğimi düşündüğünüz kişilerin seçtiğiniz biliyorsunuz.
    Sonuç olarak dolaylı yoldan bile olsa benim hakaret ettiğmi düşündüğün kişilerin yüzünden cefayı ben çekiyorum.
    Dediğim gibi cefayı çekemem diyorsan yapılan şeylerin de sefasını sürmeyeceksin. Mesela duble yol kullanma. Bu devletin vatandaşıysan cefayı da çekeceksin sefayı da süreceksin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 Yıllık Periyodlar İçinde Son 30 yıllık Benzin Zamları

1983 - 138 tl 1993 - 8525 tl 6178%
    1993 - 8525 tl 2003 - 1775 tl 20821%
    2003 - 1775 tl 2013 - 4,75 tl 268%

Son on yılda yapılan benzin zamlarını beğenmeyenler hangi dönemdeki Benzin Zamlarını savunduklarını benim gibi hesap ile ortaya koymalarını rica ediyorum.
    Amca sen bir alım "gücü-asgari ücret-petrol varil fiyatları"nı hesaplasan çok daha iii olur.
    Şu anda yönetimin koyduğu "sadece vergi" o zamanki benzin fiyatlarında kat kat daha pahalı.
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amca sen bir alım "gücü-asgari ücret-petrol varil fiyatları"nı hesaplasan çok daha iii olur.
    Şu anda yönetimin koyduğu "sadece vergi" o zamanki benzin fiyatlarında kat kat daha pahalı.
    Anladığım kadarı ile
    Bir ülkede Hükümet işçi ücretlerine zam yaptığı sürece benzine istediği kadar zam yapabilir diyorsun..
    Bunun sonucu ne olur biliyormusun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi cefayı çekemem diyorsan yapılan şeylerin de sefasını sürmeyeceksin. Mesela duble yol kullanma. Bu devletin vatandaşıysan cefayı da çekeceksin sefayı da süreceksin.
    İii o zaman 2 tane yol yapıp milletin donuna kadar alsınlar.
    Unutmayınki "Özgürlüğün baş düşmanı halinden memnun kölelerdir".
    Bu ülkede senin gibi düşünenler oldukça millet hep köle olacak, tıpkı şu anda olduğu gibi.
    Hiç düşündünmü diğer ülkelerde niçin insanlar daha mutlu, daha huzurlu ve istediklerine sahip olarak yaşıyorlar.
    Çünkü insanlar köleliğe alışmamışlar, en ufak şeylerde sesleri çıkıyor.
    İnsanlar senin dediğin gibi düşünürse bu ülke hiçbir zaman ileriye gitmez zaten.
    Şimdi birde Suriye"ye girersek onuda desteklermisiniz merak ediyorum, yolu kullanıyorsun sonuçta cefasınıda çek.
    Yolu kullandık diye düşman olmadığımız ülke kalmadı zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1993 ile 2003 yılları arası hükümetler toplam % 20.821 oranında zam yapmış bunu savunuyorsan tebrik edrim.. Dile kolay Yüzde tam Yirmi Bin Sekiz Yüz Yirmi Bir kat zam yapmış..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak gene siyaset yapıyorsun bu konu Bemzin Zammı lütfen bu hesaplar içinde olalım..
    Hükümetlerin yönetimi veya hizmetleri değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladığım kadarı ile
    Bir ülkede Hükümet işçi ücretlerine zam yaptığı sürece benzine istediği kadar zam yapabilir diyorsun..
    Bunun sonucu ne olur biliyormusun..
    Ah be amcam keşke beni anlasan, dünyanın en pahalı benzinini biz 2002 yılına kadar kullanmıyorduk.
    Dünyanın en pahalı benzinini kullanıpta bunu burada "şu yıllarda benzin şu kadardı vs diye savunmanız" cidden komik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İii o zaman 2 tane yol yapıp milletin donuna kadar alsınlar.
    Unutmayınki "Özgürlüğün baş düşmanı halinden memnun kölelerdir".
    Bu ülkede senin gibi düşünenler oldukça millet hep köle olacak, tıpkı şu anda olduğu gibi.
    Hiç düşündünmü diğer ülkelerde niçin insanlar daha mutlu, daha huzurlu ve istediklerine sahip olarak yaşıyorlar.
    Çünkü insanlar köleliğe alışmamışlar, en ufak şeylerde sesleri çıkıyor.
    İnsanlar senin dediğin gibi düşünürse bu ülke hiçbir zaman ileriye gitmez zaten.
    Şimdi birde Suriye"ye girersek onuda desteklermisiniz merak ediyorum, yolu kullanıyorsun sonuçta cefasınıda çek.
    Yolu kullandık diye düşman olmadığımız ülke kalmadı zaten.
    İnatla başka yerlere çekiyorsun. Ben bişey desteklediğimi mi söyledim. Vatandaşsan seçimle gelenlerin yönettiği bir ülkede yaşıyorsan, elin mahkum sefayı da süreceksin cefayı da çekeceksin diyorum. Ben de burada cefa çekiyorum iş bulamıyorum diyorum. eli yüzü düzgün 100biden aşağı araba yok diyorum. Adamın 600 dolara aldığı ikinci el aracı 20bin liradan aşağı alamıyorum diyorum. Ama Akkoyunlar demiyorum. Burada seninle o iyi bu kötü tartışması yapmıyorum. Sana kabul ettirmek istediğim tek düşünce insanlara hakaret etmenin yanlış olduğu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1993 ile 2003 yılları arası hükümetler toplam % 20.821 oranında zam yapmış bunu savunuyorsan tebrik edrim.. Dile kolay Yüzde tam Yirmi Bin Sekiz Yüz Yirmi Bir kat zam yapmış..
    Amca o zaman herkesin maaşo yüzde %20,821 artmadığına göre herkesin açlıktan ölmüş olmamız gerekirdi.
    Yazdığına mantık yönünden bir bak istersen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer benim bu konuyu anlamamı istiyorsanız lütfen Siyaset yapmadan Benzin Fiyatlandırması ne olmalı hesabını ortaya koymanızı rica ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnatla başka yerlere çekiyorsun. Ben bişey desteklediğimi mi söyledim. Vatandaşsan seçimle gelenlerin yönettiği bir ülkede yaşıyorsan, elin mahkum sefayı da süreceksin cefayı da çekeceksin diyorum. Ben de burada cefa çekiyorum iş bulamıyorum diyorum. eli yüzü düzgün 100biden aşağı araba yok diyorum. Adamın 600 dolara aldığı ikinci el aracı 20bin liradan aşağı alamıyorum diyorum. Ama Akkoyunlar demiyorum. Burada seninle o iyi bu kötü tartışması yapmıyorum. Sana kabul ettirmek istediğim tek düşünce insanlara hakaret etmenin yanlış olduğu.
    Senin kabullenmek gereken nokta ise ben ***** partililere "akkoyun" dedim diye bana hakaret etmen.
    Sen ***** partili değilim demedinmi yani?
    Benim sana bişey demediğim halde senin bana hakaret etmen yanlış değilmi yani?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amca o zaman herkesin maaşo yüzde %20,821 artmadığına göre herkesin açlıktan ölmüş olmamız gerekirdi.
    Yazdığına mantık yönünden bir bak istersen.
    Bu na sadece şöyle cevap vereceğim: Gelişmiş ülkeler neden işçi ücretlerine ve ürünlere her yıl % 20.000 zam yapmaz..
    Cevap : bu zammı yaparsa batar ve bunu çocuklar bile bilir..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yorumu yapan kıt arkadaşım. Sen senelerdir 1 ve 2. köprüyü kullanmayıp yğzerek geçiyorsun boğazı. İstanbula uçakla gelmiyorsun 2 havalimanına moskova üstünden geçerken antalya uçağı paraşütle atlıyorsun. Duble hale dönmeden zaten var olan tek şeritli yoluda xaten kullabmıyordun demi. Yani allahtan bunlardan önceki hiçbirşeyden yararlanmamışsın
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüksek Zammı savunarak saçmaladığının farkındamısın..
    Son 10 yıılık zammı hayır diyorsun ondan önceki % 20.8821 zammı kabul ediyorsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yorumu yapan kıt arkadaşım. Sen senelerdir 1 ve 2. köprüyü kullanmayıp yğzerek geçiyorsun boğazı. İstanbula uçakla gelmiyorsun 2 havalimanına moskova üstünden geçerken antalya uçağı paraşütle atlıyorsun. Duble hale dönmeden zaten var olan tek şeritli yoluda xaten kullabmıyordun demi. Yani allahtan bunlardan önceki hiçbirşeyden yararlanmamışsın
    Mesela TaGo bana kıt demen bi hakaret diyemezsin kardeşim mevzu bu!!!!!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu na sadece şöyle cevap vereceğim: Gelişmiş ülkeler neden işçi ücretlerine ve ürünlere her yıl % 20.000 zam yapmaz..
    Cevap : bu zammı yaparsa batar ve bunu çocuklar bile bilir..
    Aynen amca gelişmiş ülkeler 1xx"li liradan aldığı benzini vatandaşına 4xx"li liraya satmazlar.
    50K"ya aldıkları arabayı vatandaşlarına 100K"ya satmazlar.
    Gelişmiş ülkelerin alım gücü fazladır, sizin gibi 1000 eurı-oluk arabaları 30-35K"ya almazlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)