Mübarek Ramazanda daha çok oluyor kazalar çok şükür ki iyilermiş acil şifa versin mevlam...Bende geçen sene ramazanda yapmıştım kaza, şükür bende ucuz atlattım.
Printable View
Mübarek Ramazanda daha çok oluyor kazalar çok şükür ki iyilermiş acil şifa versin mevlam...Bende geçen sene ramazanda yapmıştım kaza, şükür bende ucuz atlattım.
Allah korumuş yersiz yapılan hız felakettir.Lambosu porsche'si olanlar bu denli trafikte araç kullanmazken böyle araçlarla neyin peşindeyiz anlamak oldukça güç.
xx
ramazanda insanların dikkatleri dahada dağınık oluyor. normal zamanlara göre daha çok dikkatli olmak gerek
geçmiş olsun arkadaşa. ramazanda sinirler gergin refleksler zayıf genelde daha dikkatli olmak lazım
geçmiş olsun arkadaşa...
geçmiş olsun allah sifa versin!
geçmiş olsun allah sifalar versin!
Çok gecmiş olsun İnşallah kötü birşey olmamıştır.
Geçmiş olsun araç eski aracımdır, alan arkadaşı tanıma frsatım olmadı ama bi kaç kez araç önümden kesiciyle geçti üzüldüm grçekten :(
Gecmis olsun ins onemli birseyi yoktur....
Hastanedeyiz su an iki arkadasimizda da bisey yok sapasaglamlar
çok geçmiş olsun arkadaşlara
Gecmis olsun allah sifa versin.
Büyük gecmis olsun Allah cümlemizi beterinden saklasın
Geçmiş olsun. Ramazan+Sıcak hava koşulları insanın konsantre olması çok daha zor oluyor.
İyi olmaları sevindirici gelen mala gelsin allah korumuş geçmiş olsun
biride dememişki ordaki tünelin asfaltı çok kötü araba sekiyor diye, kazayı yapan arkadaşların durumu iyi Allaha şükür olan arabaya olsun.. gerisi faso fiso
geçmiş olsun allah şifa versin
geçmiş olsun .