User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Çiğ köfte dükkanı açmak ?

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kardeşim, kuzenim floryada osesten bayilik alıp açtı, tabi açarken cepte para yoktu, bankadan falan kredi çekti, lokasyon hatası vs vs öyle böyle derken 40 milyar içeriye girerek kapadı dükkanı.. anlıcağın serüveni kontrollü bi şekilde devam ettirde kuzen gibi olmasın sonun, hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah utandırmazda kazanırsın bol bol
    ig: erayender

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar bekleyin ,haberlerde çiğköftenin icindeki bi kaç katkısal maddenin cıkarıldıgı bundan sonrada böyle üretim yapılcagı söylendi.Çigköfteninde tadında bi değişme olmuş buda pazarlamadaki gücünü düşürebilceği düşünülüyor
    Vmax Performance

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A.Cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şans işi ya, burdan ne desek boş. Deneyip görmen lazım. Ama mutlaka alternatif birşeyler yap makarna gibi, nohut pilav olabilir, aklıma ilk gelenler. Üniversite etrafında olmak çok iyi fikir, bunu değerlendirmelisin.

Çiğköfteci Ahmet Aybak'ın ortağı bir akrabam olur. Niyetin ciddiyse görüşmeni sağlayabilirim.
    Çok sağolun dediğim gibi şimdilik bir fikir hendeğe daha gitmedim ailem oraya taşınıyor pazartesi gidicez oralara bakalım gidip göreyim bi

Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kardeşim, kuzenim floryada osesten bayilik alıp açtı, tabi açarken cepte para yoktu, bankadan falan kredi çekti, lokasyon hatası vs vs öyle böyle derken 40 milyar içeriye girerek kapadı dükkanı.. anlıcağın serüveni kontrollü bi şekilde devam ettirde kuzen gibi olmasın sonun, hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah utandırmazda kazanırsın bol bol
    Sonu iyi olmamış inş ilerde bahtı güzel olur bundan sonra bahsettiğiniz arkadaşın
    iyi dilekler için tşkler

Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufacık sapancada 12 13 tane çiğköfte dükkanı var ilk açan 1 2 dükkan kazanıyor diğerleri sürekli açıp kapıyorlar.çiğköfte dışında patso,makarna güzel fikir , bendende size bir fikir olsun Islak hamburger yeni trend
    Yeni duydum ıslak hamburgeri
    diyorum ki bi yerlerden başlamak lazım bi yerde memur falan olmaya hiç niyetim yok birilerinin emrinde altı olmaya sırf bu yüzden astsubaylığa kazandığım halde gitmedim geçen sene de kazandım bu sene de kazandım sağlık raporuna kadar aldım istemediğimden mi nedir o kadar adam arasından seçilip geldim ama hiç gidesim yok şimdilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARZ1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aralar bekleyin ,haberlerde çiğköftenin icindeki bi kaç katkısal maddenin cıkarıldıgı bundan sonrada böyle üretim yapılcagı söylendi.Çigköfteninde tadında bi değişme olmuş buda pazarlamadaki gücünü düşürebilceği düşünülüyor
    Az önce gördüm bende o haberi ketçap varmış hatta içinde

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakaryada bu işten gerçek anlamda para kazanan 2-3 kişi var gerçek anlamda gördüğüm.
    Sakaryalı sait usta'dan başkasını yemiyor komagene tatlıses vs adapazarında tutmaz.

Yukarıda'da dendiği gibi bu işin ekmeği gerçekten yendi. Sadece benim çevremde 2 kişi açıp kapattılar, artık farklı sektörler aramalısın .

Yaşın daha genç eğer gerçekten ticaret yapmak istiyorsan farklı şeyler ara daha küçük başla

Madem böyle merakın var iş hayatına küçük sermayeli
    12-15 eylül cnr expo center'da bayilik fuarı var git bi gör kafana yatanları çiğ köfte,mısır tarzı bir sürü iş fikri illa almak zorunda değilsin en azından fikir olur kafanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adapazarında adım başı sait usta var, lezzeti diğerlerine göre daha iyi. bakkala, pastaneye, kuruyemişçiye, heryere bayilik vermiş. Herkes dükanının kenarında köşesinde sait ustanın çiğ köftesini satıyor. Sen konseptini başka bir işe göre planla. makarnacı olur pilavcı olur vs, çiğ köftede satmak istersen sait ustanın tezgahını kenara kurarsın zaten.

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde ziyafet cigkoftenin bayiligi var, sait bayilik verirken mahal gozetmez , onun mantigi kim daha iyiyse o kazansin mantigidir, kimine gore dogru kimine gore yanlis bir yonetim orasi tartisilir, fakat her kose basinda olma sebebi budur. Bana gore yanlis cunki adam yatirim yapiyor senin kofteni satiyor , biraz onu kollamak zorundasin.hemen dibine bayilik vermektense..
    Gelelim maliyete yukardada yazmistim en fazla 8-9 lira maliyetle acarsin, guzel kari olan bir is ama muhit ve cevre cok onemli, ya carsiya cikan veya carsida olan bir yer olacak(carsi donusu yola acilmaz dukkan) yada okul devlet daireleri vs olan mekana acilacak, yaz donemi cok is olmaz. Kisim daha aktif olursun. Maliyet hesabini guzel yapip isletmeyide siki tutarsan parani kazanirsin.
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupada özellikle Hollanda ve Belçikada bu şekilde patates satışı çok yaygın ve popüler. Bardağada gerek yok direkt bizim burda lokantalarda elleri kurulama amaçlı astığımız adi kağıtlara sarıp veriyolar Ama tadı enfessssss

bu fikirde iyiymiş ama dükkanı sadece bu işe bağlamak risk içerikli olur gibi.

5 lira parfüm işi var ondan yoksa bölgede güzel kazancı olur. benim kafamı parfümeri kaşındırıyor.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komageneye bakın bence- yan dükkanımda var bayiisi-- bulundugu ilçeye tek kişiye verir-- seni başka firmaya kırdırmaz-- ellerinde farklı ürünler var.
    mesela bu hafta tosta başladılar tost satıyorlar-
    hazır menemen+ tursu suyu+ tatlı vs vs gibi ürünleri var yelpazesi daha geniş ve lezzetini her begeniyor gördüğüm.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece çiğköfte değilde üniversite de nohut pilav+çiğköfte veya ucuz açık parfüm bunlar tutar bayağı
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha farklı bıseylere yonelsen bence ıyı olur gazete veya sahıbınden tarzı sıtelerdekı devren iş yerı ılanlarının buyuk cogunlugu cıg kofte bayısı. ınce eleyıp sık dokumak lazım
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım büyük çoğunluk tutmaz diyor sankii..

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam bu sektöre çok geç kalmışsınız

bence de farklı iş bakın, eski popüleritesi yok

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bende hendek'deyim yaklaşık 8-9 yıldır burdayım merkezde çiğ köfteci alabildiğine yenimahallede yanılmıyorsam 2 tane var handek---maya evleri civarında bir tane çiğ köfteci var geriye kalıyor hgm civarı orda da o iş zor olur, ben hendek'e geldiğimden beri burda ne yapılır diye düşünüyorum senin dediğin gibi ufak 10-15bin lira sermayeyle ilk başlarda çiğköfte konusu benim hiç aklıma gelmemişti 9 yıl önce böyle birşey olur deselerdi gülerdim ama oldu???

ben hep daha büyük düşünmüşüm hep aklımda bowling salonu yok diyordum veya gokart pisti hayal ediyordum zamanında az parayla büyük hayal kurmuşum aslında paran kadar hayal kurmak lazımmış ama organize sanayide büfe tarzı birşeyler yapılabilir geçen hafta adapazarında organize sanayi civarında eğitimdeydik koskoca sanayide tek bir büfe var ızgara-köfte ekmek falanda yapıyor ben iki günde oraya yaklaşık 50tl bıraktım hendek organizede de neden olmasın, bir dünya fabrika var fabrikadaki yemeği beyenmeyen personel köfte ekmek yemeğe gelir kolaydı çaydı v.s. yazın dondurmada iyi gider sigara mutlaka olmalı ve en azından gece 1-2 ye kadar açık tutmalasın tabiki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simit sarayı tarzı bir yer açabilirsiniz. Birkaç kurumsal firma var. Ya da altyapısını hazırlayıp kendi markanızla satarsınız. Çay satıp parayı kırarsanız. Ama daha fazla sermaye isteyecektir tahminimce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açalı çok olmamış
    Komagene bayiliği aldım yaklaşık 2-3 aydır işletiyorum. 10 - 15 bin sermaye dedik ama nerdeyse bi polo gti parası harcadım ufak bi scooter var evlere servis yapıyorum eleman var bi tane de. Hem dersler hem dükkan beni yoruyor göründüğü kadar kolay bi iş değil. Takip etmem gereken çok şey var şimdilik. Pişman olmadım hiç ama gezmeyi tozmayı unuttum.
    Sabah 11 de dükkana geliyorum gece 12 - 1 de kapatıyorum dükkanı. Komagene den aldığım için ürünler diğer bayilere göre biraz pahalıya geliyor bana ama tutunmak için fiyatlarım diğer markalarla aynı. dürüm ayran 3 lira. Yurtlardan çok sipariş geliyor özellikle.
    Marka olduğu için gelenler var bu checkid in olayı var öğrenciler vs geliyor konum belirtiyorlar vs.
    Tost yapıyorum aynı zamanda soğuk mezeler sütlü tatlılar var. Tost fena gitmiyor şimdilik. Sabah erken açabilsem menemen vermeyi düşünüyorum ama şimdilik zor gibi
    Buraya gelene kadar ailem çok destek oldu onlar olmasa ben hiç bişey yapamazdım sağolsunlar. her geçen gün potansiyel artıyor tavsiye üzerine geldim diyen çok
    Yorulduğum için bazen diyorum açmasaydım gezip tozsaydım diye ama öyle de bi yere kadarmış şimdiki durumdan memnunum
    Eğer düşünenler varsa komageneyi tavsiye ederim yardımcı olmaya çalışırım komagene gerçekten diğer markalardan farklı gidenler bilir.
    İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim herşeyin hayırlısı

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaranın yerel bi rayyosunda durmadan reklam veriyodu,,bayilikler verilecek diye,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankaranın yerel bi rayyosunda durmadan reklam veriyodu,,bayilikler verilecek diye,,
    Doğrudur ayın 15 in de %50 kampanyası var onun da reklamını televizyonda veriyorlar bu arada faturaların altında reklam bedeli diye belli bi ücret var yani reklam giderleri bizlerden çıkıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)