siparis limiti koymassan seve seve getirmek zorunda .yada soguyacak sıcak yenmesi gerekmeyen bişey olmadığı için 2-3 siparişi cıkartırsın beraber
siparis limiti koymassan seve seve getirmek zorunda .yada soguyacak sıcak yenmesi gerekmeyen bişey olmadığı için 2-3 siparişi cıkartırsın beraber
1881 - 193∞
Herkesi beklerim![]()
Bayiden bayiye degisir durum. Ben cok uzak olmadikca gonderiyorum bir durum dahi olsa. Uzaktakilerde ona gore anlayisli zaten. Yagmur oldugu zamanlar arabayla kendim birakiyorum. Komageneden almama konusuna gelince. Tercih meselesi tabi. Ben sadece sacma buldum o tutumu![]()
Yeni gördüm konuyu hayırlı olsun yolum düşerse kesin gelicem![]()
...
kardeşim oses istanbul çapa şubesi.oradan tecrübeliyim biraz
çiğ köfte işi yapmak için yaya trafiği çok olan cadde üzeri bir dükkan bulmalısın.böyle bir dükkanında kirası 1000 tl civarıdır minimum.+elektrik+su+muhasebe+vergi vs vs 1000 tl+1 eleman ortalama maaş ve ssk 1500 tl=3500 tl. bu masrafı çıkarmak için günde minimum 12-14 kilo satmak zorundasın.daha üstü seni kara geçirmeye başlar.dükkana ekstra olarak meşrubat çeşitleri+mevsime göre dondurma limonata+şekerleme çeşitleri+tatlı çeşitleri+soğuk meze çeşitleri+sabahları sandeviç kahvaltı vs vs koyarsan para kazanırsın.
ve tekbaşına yapılacak iş değil sabah 10 da aç gece 12 ye kadar 7 gün baya yorcu olur.
DRİLLGTİilk değilsin,sonda olmassın
Benim giderim o kadar değil eleman var ben genelde başında durmaya çalışıyorum onun dışında dersler vs var meze tatlı hepsi var daha yazı göremedim ama bu işin bana uygun olmadığını anladım insanlarla uğraşmak gerçekten zor bazen öyle kıl tipler çıkıyor ki deli olmamak elde değil ve her geçen gün işler biraz daha yoğunlaşıyor ayın 15 i kampanyasında bi ara dükkanı bırakıp çekip kaçasım geldi sabır işi gerçekten teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)